YURTHABER

Kapat

CHP yürüyüşene halktan tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla

CHP yürüyüşene halktan tam destek

Yürüyüşe CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, CHP İl ve İlçe yönetimi, Halk ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İl Başkanı Yavuz Reis, HEPAR İl ve İlçe Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çark Caddesi’nin başında başlayan kortej yürüyüşü sloganlar eşliğinde kent meydanına kadar sürdü. Burada bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Ecevit Keleş “ Bugün ben çok mutluyum siz de mutlu musunuz? Kurtuluş mücadelesi şimdi başladı mutlu musunuz ? Türkiye Cumhuriyeti’nin 19 Mayıs’ta başladığı bu tarihte mutlu musunuz ? Hemde çok mutluyuz. Mutsuz olanlar Amerika da, İsrail’de. Bu bayram gençlik bayramı değil tüm Türkiye’nin bayramdır. Milli Bayramı yok etmek isteyenlere yuh çektik gene çekeceğiz. Biz Türkiye Cumhuriyeti kurduk 500 Bin şehit verdik. Bugün o ruhu yaşıyoruz. Yok edemedikleri Cumhuriyet Halk Partisi var. CHP Türkiye’nin yaşam sigortasıdır” dedi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’ta “ Bugün burada toplanan vatanını seven arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Bu kent meydanını dolduran arkadaşlarıma şükran sunuyorum. Türkiye’nin asla esir düşmeyeceğini 90 yıl önce olduğu gibi bugün de gösterdiniz. Bu ülkenin satılık olmadığını gösterdiniz. Bu ülkenin geleceğini hainlere teslim etmeyin ve asla korkmayın “ diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gökçe ve orkestrası mini konser verdi. Programın devamında Hatay’ın Reyhanlı da ölen vatandaşlar için dilek balonu yakıp gönderdiler. Daha sonrasında kalabalık olaysız dağıldı. / Remzi ŞİMŞEK-Hikmet Metin Çavdar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat