YURTHABER

Adıyaman
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chp’den, Anadolu Engelliler Derneği'ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan ve beraberindeki partililer Engelliler Haftası...

Chp’den, Anadolu Engelliler Derneği'ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan ve beraberindeki partililer Engelliler Haftası münasebetiyle Anadolu Engelliler Derneği Genel Başkanlığını ziyaret edip Mavi Kapak Projesi kapsamında 20 bin civarında mavi kapağı derneğe teslim ettiler.

Gerçekleşen ziyarete, CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, CHP İl Kadın Kolları Başkanı İlhan Küçüker ve partililer katıldı. Engellilerin sadece engeller haftasında değil her gün hatırlanmaları gerektiğini belirten CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, “ Engelliler Haftası nedeniyle Anadolu Engelliler Derneği Genel Başkanı Abidin Harputluoğlu’nu ve üyelerini ziyaret etmiş olduk. Mavi Kapak projesi kapsamında kadın ve gençlik kolları başkanlığımızın toplamış olduğu mavi kapakları akülü araç alınmasına destek olmaya geldik. Adıyamanlı arkadaşlarımıza akülü araç tahsil edile bilirse bu bizi mutlu edeceklerdir. Engelli arkadaşlarımız sadece bu hafta değil yılın 365 günü hatırlanmalıdırlar” dedi.

Daha sonra konuşan Anadolu Engelliler Derneği Genel Başkanı Abidin Harputluoğlu ise, “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Bilal Doğan ile parti teşkilatına bizleri ziyaret ettiklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından toplanan kapaklar dernek başkanı Harputluoğlu’na teslim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler