Albert Riera ile yollarını ayırmayı düşünen ancak yıldız futbolcuya alacaklı çıkmaması Galatasaray'ı yabancı sınırında zorda bırakıyor.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de bu sorunu yeni transfer Erman Kılıç'la gidermeyi denedi. Sarı kırmızılı ekibin son oynadığı Notts County hazırlık karşılaşmasında 4-4-2'yi denemesi de gözlerden kaçmadı.
Fatih Terim bu taktikte Erman Kılıç'ı savunmanın solunda denerken tecrübeli ismin başarılı performansı ise yüzleri güldürdü. Sivasspor'da orta sahada oynarken takımın hem hücum hem de savunma gücüne büyük katkı sağlayan yıldız isim, bu performansıyla ilk 11'de forma şansını da arttırmış oldu.
Galatasaray yeni sezon öncesi sol bek adayları arasında Aleksandar Kolarov ve Carlinhos bulunuyordu. Terim bu gelişmenin ardından yönetime sol bek transferini durdurma kararı aldığını bildirdi.