SPOR

"Daha iyisini alacağız"

Yıldırım Demirören, taraftarın sakin olmasını isterken, "Kimse telaş yapmasın, çok daha iyisini alacağız" dedi.

"Daha iyisini alacağız"

Gökhan Zan'ın Galatasaray'la sözleşme imzalamasının ardından konuşan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, taraftarın sakin olmasını isterken, "Kimse telaş yapmasın, çok daha iyisini alacağız" dedi.

Önce Mehmet Topuz transferinde yaşanan hüsran, daha sonra Nihat Kahveci'den gelen Hayır' yanıtı ve son olarak Gökhan Zan darbesi.

Sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş, transfer dönemine sıkıntılı girdi ve kriz devam ediyor. Gökhan Zan'ın Galatasaray'a transferi hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım Demirören, Beşiktaş camiasına mesajlar gönderdi ve çarpıcı ifadeler kullandı.

Gökhan Zan'la daha önce görüştüklerini ve opsiyon hakkını kullanmayı unutmalarının mümkün olmadığını belirten Demirören, "Gökhan bizden çok yüksek bir rakam istedi. Biz de teknik heyetimizle görüşerek, Gökhan'ı serbest bıraktık. Kendisine Galatasaray'da başarılar dileriz" diye konuştu.

"KİMSE TELAŞ YAPMASIN"

İyi transferler yapacaklarını belirten Yıldırım Demirören, "Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz ve güçlü bir kadro kurmak zorundayız. Sorumluluklarımızı biliyoruz. Kimse telaş yapmasın, daha iyisini alacağız" ifadesini kullandı.

Konu hakkında Beşiktaş Yöneticisi Şeref Yalçın da şu yorumu yaptı: "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Bize kemik gibi oyuncular gerek. Gökhan Zan'la yollarımızı ayırdık, kendisine başarılar dileriz."

Canlı Skor

YORUMLARI GÖR ( 0 )
Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler