YURTHABER

Van
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

DAKA desteğiyle Van, Hakkari ve Muş tanıtıldı

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) koordinasyonunda Hakkari, Muş ve Van illerinden çok sayıda paydaş, 31 Ocak-3 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 23.

DAKA desteğiyle Van, Hakkari ve Muş tanıtıldı

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) koordinasyonunda Hakkari, Muş ve Van illerinden çok sayıda paydaş, 31 Ocak-3 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 23. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılım sağladı.
Kamu kurumu, yerel yönetim, üniversite, ticaret ve sanayi odası, sivil toplum kuruluşu ve özel sektör temsilcilerinin katılım sağladığı ve tanıtımlar gerçekleştirdiği fuar kapsamında Hakkari standında 7, Muş standında 18 ve Van standında 20 paydaş kurum ve kuruluş yer aldı.
DAKA’nın kurumlar arası işbirliği ve koordinasyon çalışmaları yanında stant yeri kira desteğiyle de katkıda bulunduğu fuara; Hakkari, Muş ve Van illerinden toplamda 50’ye yakın paydaş kurum ve kuruluş katılım sağlayarak yerel ürünlerin ve doğal, kültürel ve tarihi değerlerin tanıtımı gerçekleştirildi.
Fuar, 2018 yılında 85 farklı ülkeden bin 65 katılımcıya ev sahipliği yapmış ve toplamda 54 bin 364 kişi tarafından ziyaret edilmişti.

DAKA desteğiyle Van, Hakkari ve Muş tanıtıldı

DAKA desteğiyle Van, Hakkari ve Muş tanıtıldı

DAKA desteğiyle Van, Hakkari ve Muş tanıtıldı

DAKA desteğiyle Van, Hakkari ve Muş tanıtıldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler