Nevşehir Damla Sinemaları bugün izleyicisine perdelerini açıyor.
Nevşehir Saatçi Hoca Caddesi üzerindeki Damla Pastanelerinin yan tarafında sinema severlere perdelerini açacak olan Damla sinemaları 300 kişilik salonu ve yenilenen ses sistemleri ile hizmete açılıyor.
Damla Sinemaları Salonu Müdürü Sezer Ünal, sinema severlere ucuz ve kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını belirtti.
300 kişilik kapasitesi ile 3 ayrı salonda hizmete açılacak sinemada vizyondaki yerli ve yabancı filmleri kaliteli ses sistemleri ile izleme imkanı bulacaklarını anlatan Sezer Ünal; “bir süredir tadilat çalışmaları nedeniyle kapalı olan sinemamız bugün hizmete açılıyor. Yenilenen ses sistemlerimiz ve salonlarımızla halkımıza kaliteli hizmet vereceğiz. Sinema severlerimiz vizyona yeni giren yerli ve yabancı filmleri sinemamızda izleme imkanı bulacaklar” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz