Doya Doya Moda’nın yeni yarışmacısı Nimet Uzun 41 yaşında ve yarışmaya Hatay’dan katılıyor. 2 kız çocuğu annesi olan Nimet Uzun, hüzünlü hikayesi ile herkesi duygulandırdı.
Arkadaşlarının kendisini modacı olarak belirtiğini anlatan yeni yarışmacı Nimet, stilini herkese göstermeye geldiğini ve yarışmada güzel kombinler yapacağını ifade etti.
Sürücü eğitmeni olduğunu ve güzellik uzmanı olduğunu belirten Nimet Uzun aynı zamanda bir bankanın arşiv bölümünde çalıştığını kaydetti.
Uzun, yarışmanın son yayınlanan bölümüne damga vurdu.
Erken yaşta evlendiğini ve evlendiği günden bu yana şiddet gördüğünü açıklayan Nimet, zorlu hayatın üstüne bir de kansere yakalandığını anlattı.
Eski eşinin, tezgahın üzerinde duran bardaktan dolayı bile kendisine şiddet uyguladığını açıklayan Nimet, şiddetin artın çocuklarına yönelmesiyle eski eşini terk ettiğini açıkladı.