Dünya Astsubaylar Günü, Edremit'te yapılan etkinlikle kutlandı.
Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla TEMAD Edremit Şubesi üyeleri, Şehit Hamdibey Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak, saygı duruşunda bulundu.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edremit Şube Başkanı Aydın Kuzgun, TEMAD Yönetim Kurulu'nun 19 Mart 2012'de aldığı bir kararla, derneğin kuruluş günü olan 17 Ekim'in Astsubaylar Günü olarak kutlanacağını belirterek, "Ülkemizde, 100 bin dolayında çalışan, 150 bin civarında emeklisi olan astsubayların kendilerine ait bir günlerinin olmaması büyük eksiklikti" dedi.
TEMAD Ordu Şube Başkanı Aydın Kuzgun ise birçok meslek grubunun kendi günlerinde bir araya gelerek sorunlarına ilişkin çözümler ürettiğini ve bilgi paylaşımında bulunduğunu belirterek, "Yılda bir kere de olsa insanların kendilerini özel hissetmelerini, hayatlarını adadıkları mesleklerinin toplum tarafından önemsendiğini görmeleri kendilerine güveni artırmakla birlikte yalnız olmadıklarını hatırlatmaktadır" diye konuştu.
Muhabir: Emrah Elmas
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz