YURTHABER

Kapat

'dünya bana göre değilmiş' mesajı atıp intihar etti

Cihan EMRE/KARASU Olay Karasu Yalı Mahallesi'nde sabah saatlerinde, inşaattaki bir köpeğin havlama seslerini duyan işçilerin, çatı katına çıkmasıyla ortaya çıktı.

Cihan EMRE/KARASU Olay Karasu Yalı Mahallesi'nde sabah saatlerinde, inşaattaki bir köpeğin havlama seslerini duyan işçilerin, çatı katına çıkmasıyla ortaya çıktı. Karasu'da eşi ve 3 çocuğuyla birlikte yaşayan Gökhan Ortanca, intihar etmeden bir gün önce telefonundan arkadaşlarına 'Her şey bitti. Şerefli yaşamaya çalıştım herkes çelme çaktı. Bu dünya bana göre bir yer değilmiş. O yüzden ölüm benim için en hayırlısı, herkese elveda' yazılı mesaj yolladı. Mesajı gören arkadaşları, Ortanca'yı cevap yazarak ikna etmeye çalıştı. Oturduğu evin yaklaşık 500 metre yakınındaki inşaatta sabah saatlerinde gencin köpeğinin havlama sesleri duyan iş arkadaşları, çatı katına çıktıklarında Ortanca'yı iple tavana asılı buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ortanca'nın öldüğünü belirledi.
Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri, cesedin çevresinde inceleme yaptı. Gökhan Ortanca'nın cansız bedeni daha sonra, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ortanca'nın, son zamanlarda psikolojik sorunlar yaşadığı belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat