YURTHABER

Mersin
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünya Magazin Haber, ödül üstüne ödül alıyor!

Sakarya Üniversitesi tarafından, Yılın En İyi Magazin Sitesi “Dünya Magazin Haber seçildi.

Dünya Magazin Haber, ödül üstüne ödül alıyor!

Sakarya Üniversitesi ve Sakarya spor Gönüllü çalışma takımı tarafından " Yılın En İyi Magazin Sitesi “Dünya Magazin Haber" Adına Yönetim Kurulu Başkanı Eyuphan Kurtçu seçildi.

Türkiye’nin En İyisi seçilen Dünya Magazin Haber Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Kurtçu ödülünü 27 Haziran'da Sakarya Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan "Marka Olmak: Başarı Hikâyeleri" konulu gecede alacak.

Gecede ayrıca Yılın En İyi Çıkış Yapan Televizyon Programcısı olarak ve Sanatçısı Serpil Efe, Yılın En İyi Proğramı "Seyr-i Alem" Gökhan Yalçın, Yılın En İyi Çıkış Yapan Bayan Ses Sanatçısı Zeynep Yılmaz, Yılın En İyi "IPTV" Si Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çakır, Yılın En Başarılı Ve En Medyatik Turizm İşletmecisi Güray Gökal, Yılın En İyi Çevre Ödülü Mehmet Miras, Yılın En İyi Program Yapımcısı Mürşit Arslan, Yılın En İyi Sanat Ve Kültür Proğramı Yapımcısı Neşe Arslan ve Yılın En İyi Turizm İşletmesi Venosa Beach Resort / SPA Hotel Genel Müdürü Murat Üner'de ödüllerini alacak.

Organizasyon Komitesi Başkanı Güray Gökal, uzun zamandır yapılan çalışmalar sonucunda isimlerin belirlendiğini belirtti. Sakarya'da 27 Haziran'da çok önemli bir geceye imza atacaklarını ifade eden Güray Gökal, bu gecede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler