YURTHABER

Kapat

Düzce’de Derneklerden 19 Mayıs Kutlamalarına Büyük Katkı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve...

Düzce’de Derneklerden 19 Mayıs Kutlamalarına Büyük Katkı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 94. yılında Düzce’deki spor dernekleri kutlamalara büyük katkı sağladı.

Düzce’de spor dernekleri ve kulüpleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında büyük rol oynadı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği her kutlamaya gelen kulüp ve dernekler, yaptıkları gösterilerle de büyük beğeni aldı. Düzce Bisiklet Derneği, 19 Mayıs Düzce Bisiklet turunu Anıtpark Meydanı'nda başlattı. Öte yandan Doğan Spor Kulübü öğrencileri Kick Boks gösterisi ile Düzcelilerden büyük alkış aldı.

Armelit Spor Kulübü öğrencileri ise, Türkiye’de ilk defa Düzce’de yapılan ve yavaş yavaş diğer illere de sıçrayan dans eşliğinde eskrim gösterisini Belediye Meydanı'nda gerçekleştirdi.

Anıtpark Meydanı'nda görsel açıdan da büyük katkı sağlayan Düzce Garaj Modifiye Kulübü, yaptıkları şovlarla Düzcelilerin spora olan ilgisini arttırdı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, 19 Mayıs kutlamalarında yanlarında olan tüm spor kulüp ve derneklerine ayrı ayrı teşekkür ederken, Düzce’nin spor alanında ayağa kalkmasında birlik ve beraberliğin katkısının büyük olduğunu kaydetti.

Düzce’de Derneklerden 19 Mayıs Kutlamalarına Büyük Katkı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve...

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat