EDİRNE (AA) - Edirne'de yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 38 düzensiz göçmen yakalandı.
Alınan bilgiye göre, jandarma ekipleri Enez ilçesine bağlı Çavuşköy köyü yakınlarında şüphe üzerine T.S'nin kullandığı minibüsü durdurdu.
Araçta yapılan aramada yasa dışı yollarla yurt dışına çıkma hazırlığında İran ve Afganistan uyruklu 38 düzensiz göçmen yakalandı.
Düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından Edirne Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.
Olayla ilgili gözaltına alınan T.S. çıkarıldığı hakimlikçe "göçmen kaçakçılığı" suçundan tutuklandı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz