Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Kuzey ve Orta Ege’de üç gün boyunca etkili olması eklenen fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı.
Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi Müdürlüğünden yapılan uyarıda, “Kuzey ve Orta Ege’de bugünün ilk sabah saatlerinden itibaren Kuzey Ege'de kuzey, kuzeydoğu, Orta Ege'de kuzey ve kuzeybatı batı yönlerinden 7 ila 9 kuvvetinde fırtına şeklinde esecek rüzgarın, 21 Aralık 2012 Cuma günü ilk saatlerde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Bu nedenle; ilgililerin ve vatandaşlarımızın yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz