YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eğlence Merkezi Sahibi Ve Şarkıcıya Silahlı Saldırı

Teoman ERİŞ/ ALANYA Olay, saat 01.30 sıralarında Çarşı Mahallesi İskele Caddesi'ndeki bir eğlence merkezinde meydana geldi. Merkeze gelen 35 yaşındaki

Eğlence Merkezi Sahibi Ve Şarkıcıya Silahlı Saldırı

Teoman ERİŞ/ ALANYA Olay, saat 01.30 sıralarında Çarşı Mahallesi İskele Caddesi'ndeki bir eğlence merkezinde meydana geldi. Merkeze gelen 35 yaşındaki Mehmet Şerif C. ile işyeri sahibi Aliekber Ekipoğlu ve şarkıcı Rahime Vuralgil arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet Şerif C., eğlence merkezi sahibi ve yanındaki şarkıcıya tabancayla ateş ettikten sonra olay yerinden uzaklaştı.
Diz kapaklarının alt kısmından yaralanan Aliekber Ekipoğlu ile sol bacağından yaralanan Rahime Vuralgil, ambulansla götürüldükleri hastanede tedaviye alındı. Polis, kaçan Mehmet Şerif C.'nin bulunması için çalışma başlattı.

Eğlence Merkezi Sahibi Ve Şarkıcıya Silahlı Saldırı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler