YURTHABER

Elazığ
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

“Elazığ’ı Hak Ettiği Noktalara Taşımak İstiyorum”

Elazığ Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Sedat Acar, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti’ni ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

“Elazığ’ı Hak Ettiği Noktalara Taşımak İstiyorum”

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca da Sedat Acar’ın yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette aday adaylığı sürecine değinen Sedat Acar, Elazığ halkına hizmet sunmak amacıyla Belediye başkanlığına talip olduğunu ifade etti.

Elazığ’ı daha iyi noktalara taşımak istediğini söyleyen Acar, şehrin birçok avantajlara, birçok üstün yönlere sahip olduğunu belirterek, bu kaynakları harekete geçirip yeni bir yönetim anlayışı ve sinerjiyle halkın hizmetine sunmak olduğunu kaydetti.

Rutin belediyecilik anlayışını elinin tersi ile iterek şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla bu şehirde yaşayan bu şehri en iyi tanıyanlarla hep birlikte yöneteceklerinin altını çizen Acar, Belediye’yi ortak akılla yürüteceklerini söyledi.

Acar, son olarak en büyük hayalinin hep birlikte güç oluşturarak Elazığ’ı hak ettiği noktalara kentsel dönüşümün gerçek anlamıyla gerçekleştiği, kaynakların yerli yerinde kullanıldığı, insanların mutlu olduğu, sokaklarında caddelerinde huzurla dolaşabildiği, garibanın kapısının hep birlikte çalındığı bir şehri meydana getirmek olduğunu sözlerine ekledi.

AJans23 / Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler