YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Engellilerden Kaymakam Karataş'a Hediye

Manisa'nın Soma ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerine katılan Aile ve Sosyal Politikalar İl...

Engellilerden Kaymakam Karataş'a Hediye

Manisa'nın Soma ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerine katılan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Birgül Bozkurt ve Mehmet Dedebaş, İlçe Müdürü Mehmet Yıldırım ve Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, birlikte Kaymakam Abdulkadir Karataş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan engelliler, kendi hazırladıkları ve üzerinde kendi resminin yer aldığı çerçeveyi Kaymakam Karataş’a hediye ettiler. Hediyeden ötürü gayet mutlu olan Kaymakam Karataş, bu sürprizi yapan Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler