YURTHABER

Kapat

Erdoğan, Emniyet Ve Jandarma Mensupları Ile Iftarda Bir Araya Geldi-1

Erdoğan: (FETÖ ile ilgili davalar) günbegün raporlarını alıyorum, ne oluyor, ne bitiyor takip ediyorum (1)    Hakime TORUN / ANKARA (DHA) -

Erdoğan: (FETÖ ile ilgili davalar) günbegün raporlarını alıyorum, ne oluyor, ne bitiyor takip ediyorum (1)

Hakime TORUN / ANKARA (DHA) - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet ve Jandarma Mensupları ile iftarda bir araya geldi. FETÖ ile ilgili davalara değinen Erdoğan, "Kendilerini istedikleri kadar rüyalarla kulaklarına fısıldanan tarihlerle verilen sözlerle aldatsınlar, hepsi beyhude. Milletimizin özellikle de şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin gönülleri ferah olsun. Başdanışmanlarımın tamamıyla duruşmaları takip ediyorum. Yarısı Ankara, yarısı İstanbul olmak üzere duruşmaları takip ediyorlar, günbegün raporlarını alıyorum, ne oluyor, ne bitiyor takip ediyorum" dedi.

(KILIÇDAROĞLU) "SEN BU ÜLKEDE TEK MİLLET DEĞİL DE, ÇOK MİLLET Mİ İSTİYORSUN, ONDAN MI RAHATSIZ OLDUN?"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Rabia işareti"ne ilişkin yaptığı açıklamalara değinen Erdoğan, "Adını anmaktan dahi edep ediyorum. Türkiye'de muhalefet partisinin başındaki zat, benim bu işaretimi (Rabia işareti yaparak) çok kıskanmış, herhalde çok da hoşuna gitmiş. 'Bir terör örgütünün işaretini kullanan' diyor. İçini söyle içini. Bu işaretin içeriğinde ne var. Bu işaretin içinde tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet var. Acaba beyefendi, sen bu ülkede tek millet değil de, çok millet mi istiyorsun, ondan mı rahatsız oldun?" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat