YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erdoğan'ın Başbakan Kalması Için Eylem Yaptı

MERSİN (AA) - Bir vatandaş, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakan olarak kalması için eylem yaptı.

Bir vatandaş, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakan olarak kalması için eylem yaptı. Erdoğan'ın başbakan olarak görevine devam etmesini isteyen Oktay Avcu, kent merkezindeki bir iş hanının ikinci kat balkonuna pankart astı. İş hanı önünde, Erdoğan için yazdığı şiiri okuyan Avcu, "Başbakanın başımızda durup, icraat yapmasını istiyoruz ya da başkanlık sistemi gelsin" dedi. Avcu, Erdoğan için yazdığı şiirin de bulunduğu kitabını çevredeki vatandaşlara dağıttıktan sonra eylemini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler