YURTHABER

Eskişehir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehirspor-Ümraniyespor Maçının Ardından

Eskişehirspor Teknik Direktörü Denizli: Bu iki kayıp puanı telafi edeceğiz Ümraniyespor Teknik Direktörü Sözeri: Bizim için çok önemli bir puan aldık Eskişehirspor'un

Eskişehirspor Teknik Direktörü Denizli: Bu iki kayıp puanı telafi edeceğiz

Ümraniyespor Teknik Direktörü Sözeri: Bizim için çok önemli bir puan aldık

Eskişehirspor'un kendi sahasında Ümraniyespor ile golsüz berabere kaldığı maç sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Denizli, karşılaşmayla ilgili olarak şöyle konuştu:
"Düşüncemiz maçı kazanıp, hem içeride oynadığımız ilk maçı, hem de yukarıdaki yerimizi daha sağlıklı bir hale getirmekti. Bazen futbol şansı dediğimiz şeyler gerçekleşmiyor. Genel olarak özelikle oyunun büyük bir bölümünde isteyen, arzulayan atmaya çalışan, bazen atamayan direkten dönen toplar bir tarafa onun dışında pozisyonlarımız geldi. Kısacası iki puan bizim düşüncemizde. İki haftada iki puan kayıp var. Önemli mi? Önemli sayılır. Psikolojik açıdan... Sadece şunu söyleyeyim taraftarımız bunu bilsin, buraya ne için geldiğimi veya ne için davet edildiğimi biliyorum. Önümüzdeki haftalarda bu tablo mutlaka değişecektir. Bu iki kayıp puanı telafi edeceğiz. Bu ligde oynadığımız her maç klasman yerine bakmaksızın zor. Bunu biliyoruz. Önümüzde iki tane dış saha oyunumuz var. Daha sonraki haftalarda da düşündüğümüz rakiplerle mücadelemiz başlayacak. Onun için sadece bugün hem futbolcularım adına, hem taraftarımız adına, hepimiz adına üzüldüm."
"BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR PUAN ALDIK"
Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri de bir puan aldıkları için şanslı olduklarını söyledi. Eskişehirsporlu taraftarlara saygı duyduklarını da ifade eden Sözeri, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:
"Öncelikle çok güzel bir ambiyans vardı. Eskişehirspor taraftarı gerçekten Türkiye'de örnek gösterilebilecek bir şekilde takımlarını ittiler. Biz de rakibimize saygı duyarak başladık maça. Maçın geneline bakacak olursak ilk yarıda biraz defansif oynadığımızı söyleyebilirim. Oyuna ortak olamadık açıkçası. Eskişehirspor bizden daha baskılı oynadı. Zaten oyun planımız da buydu. İlk yarıyı berabere bitirip ikinci yarıda kontralarda bulduğumuz pozisyonlarla gol bulmaktı. İkinci yarı ortak olduk oyuna. Ama maalesef bir iki tane net pozisyonu değerlendiremediğimiz için berabere bitti. Tabii ilk yarıda biraz şansımız da vardı. Üç tane top direkten döndü, onu da yadsımamak lazım. İkinci yarı daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Oyuncularımıza çünkü biraz pas yapmalarını, kendilerine güvenmelerini söyledim. Tabii kolay değil bu ambiyansta Eskişehirspor'a karşı mücadele etmek. Bakıldığı zaman çok iyi bir mücadele olduğu düşüncesindeyim. Bizim için çok önemli bir puan aldık. Belki Eskişehirspor 2 puan kaybetti ama burada Mustafa Denizli hocamız takıma büyük hava katmış. Dolayısıyla buradan puan almak kolay olmayacaktır bundan sonra. Biz o puanı aldık şanslıyız. Tabii şanslıyız, savaştık, mücadele ettik, yürekten oynadık."

Görüntü Dökümü:
------------------------
-Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin konuşması
-Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan Sözeri'nin konuşması

(Haber-Kamera:Hakan TÜRKTAN-Saadet YÖRÜKÇÜ/ESKİŞEHİR DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler