YURTHABER

Eskişehir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehirsporlu Necati: 3 Puan Için Gidiyoruz

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak Eskişehirspor, çalışmalarını tamamlayarak...

Eskişehirsporlu Necati: 3 Puan Için Gidiyoruz

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacak Eskişehirspor, çalışmalarını tamamlayarak Elazığ’a hareket etti.

Maçtan önce açıklamada bulunan Eskişehirspor’un başarılı oyuncusu Necati Ateş, deplasmandan alacakları 3 puanla galibiyet serisini perçinlemek istediklerini söyledi. Ateş, “3 puan alarak bir seri yakalayıp yukarıların takımı olduğumuzu herkese göstermemiz lazım. Bunun için Elazığ maçına çok önem veriyoruz.” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kardemir D. Ç. Karabükspor'u 5-2 gibi farklı bir skorla mağlup eden Eskişehirspor, rotayı Sanica Boru Elazığspor maçına çevirdi. Eskişehirpor Hanefi Demirkol Tesisleri'nde antrenmanlarını tamamlayan takım karayolu ile Ankara’ya hareket etti. Uçakla Elazığ’a giden siyah kırmızılı kafile maç saatine kadar kampa girdi.

Sanica Boru Elazığspor maçı öncesi kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Eskişehirspor’un başarılı oyuncusu Necati Ateş, formda oldukları maçta Karabükspor’u farklı yenmelerinin kendileri adına sevindirici olduğunu söyledi. Bu galibiyeti Elazığ’da perçinleştirmemiz lazım.” diyen tecrübeli oyuncu, şunları söyledi:

"Alacağımız 3 puan ile yukarı sıraların takımı olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz. Bunun için Elazığ maçına çok önem veriyoruz. Biz onlardan daha çok isteyip daha çok mücadele edersek 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Gerçekten çok kaliteli takımımız var.”

Kardemir D. Ç. Karabükspor maçında ikinci yarı oyuna girdikten bir dakika sonra golle buluşan Patryk Malecki de 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu söyledi.Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kendisine şans verdiği için teşekkür eden Polonyalı oyuncu, “Türkiye’deki ilk gölümü attığım için ayrı bir sevinç duyuyorum. Elazığ’a da kazanmak ve 3 puan almak için gideceğiz. Sahada ne yapılması gerekiyorsa yapacağız.” dedi.

Oynadıkları maçlarda takım olarak mücadele ettikleri için sahaya iyi bir futbol yansıdığını ifade eden Erkan Zengin ise, Elazığspor maçında galip gelmek istediklerini söyledi. Takımın taktiksel açıdan sahaya istenileni yansıttığına değinen Zengin, “Elazığ maçını yenersek bizi çok güzel günler bekliyor.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler