YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşleri Kaybolan 3 Kişi Polisten Yardım Istedi

Bursa’da aynı gün içinde evden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen 3 kadının eşi polise giderek yardım...

Bursa’da aynı gün içinde evden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen 3 kadının eşi polise giderek yardım istedi.

Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde ikamet eden N.G., eşi A. G.’nin dün saat 12.00 sularında Emir Sultan Türbesi ziyaretine gittiğini söyleyerek evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek polisten yardım istedi. N.G.’nin müracaatı üzerine polis ekipleri A.G. isimli bayanı bulmak için tahkikat başlattı.

Ayrıca Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Külhan Sokak'ta ikamet eden O.T., eşi Emine T.’nin dün sabah 09.00 sıralarında evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini belirterek polise başvurdu.

Diğer yandan Yıldırım Ertuğrulgazi Bağlaraltı Mahallesinde ikamat eden Sinan Ç. ise polise giderek eşi Ceylal Ç.’nin dün saat 07.30 sularında evden ayrıldıktan sonda bir daha geri dönmediğini belirtti. Sinan Ç’nin müracaatı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler