YURTHABER

Kapat

Evden Uzaklaştırma Cezası Alınca Kendini Yakan Adam Yaşamını Yitirdi

Seyfettin ARAS/İNEGÖL Osmaniye Mahallesi Çağlar Sokak’ta 4 katlı binanın ikinci katında oturan plastik doğrama işleri yapan Nizamettin Koç, bir süre önce

Evden Uzaklaştırma Cezası Alınca Kendini Yakan Adam Yaşamını Yitirdi

Seyfettin ARAS/İNEGÖL Osmaniye Mahallesi Çağlar Sokak’ta 4 katlı binanın ikinci katında oturan plastik doğrama işleri yapan Nizamettin Koç, bir süre önce aile içi şiddet nedeniyle evden uzaklaştırma cezası aldı. Nizamettin Koç, geçen Perşembe günü evine giderek eşi Fatma Koç ile tartışmaya başladı. Eşinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, Nizamettin Koç'u eşi evden uzaklaştırdı. Buna sinirlenen Nizamettin Koç, bisikleti ile akaryakıt istasyonuna giderek bir bidon benzin aladı ve evinin bulunduğu apartmanın girişinde üzerine benzini döküp ateşe vererek merdivenlerden binaya çıkmak istedi.
Alev alan kocasını gören eşi ve çocukları, su dökerek alevleri söndürdü. Vücudunun büyük bölümünde yanıklar oluşan Nizamettin Koç, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Koç, daha sonra ambulans helikopterle Kocaeli’ye sevkedildi. Yanık ünitesinde yoğun bakıma alınan Nizamettin Koç, dün gece yaşamını yitirince bugün İnegöl'de toprağa verildi.
Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat