Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Topuk Yaylası'nda sürdüren Fenerbahçe'nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Teknik Direktör Aykut Kocaman başkanlığında 18.00'de basına açık olarak yapılan idmanda futbolcular düz koşunun ardından pas çalışması yaptı. Daha sonra 3'erli ve 5'erli gruplara ayrılan sarı lacivertli futbolcular pas çalışmasına devam etti.
Sabahki çalışmalarda Bekir İrtegün ve yeni transfer Egemen Korkmaz laktat testine tabi tutuldu. Milli eldiven Volkan Demirel’de akşam idmanına katıldı. Volkan düz koşu yaparken idman yarım sahada yapılan maçın ardından yapılan düz koşu ile sona erdi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz