YURTHABER

Muğla
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fethiye'de Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Özürlüler Derneği,...

Fethiye'de Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Fethiye Özürlüler Derneği, Fethiye İşitme Engelliler Derneği ve Altı Nokta Körler Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaretlerde Başkan Saatcı’ya, Başkan yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Metin Talaş’ta eşlik etti. Özürlüler Derneği’ne engelli vatandaşların sevgi seliyle karşıladığı Başkan Saatcı, yaptığı açıklamada, “Engelli kardeşlerimiz ile her gün beraberiz. Bu derneğe üye olan herkes dahil hepsi kardeşimizdir. Fethiye’deki tüm engellilerin hayat standartlarının yükselmesi için çaba içerisindeyiz. Bugünde neler yapabiliriz? Yaptıklarımız neler? Önümüzü nasıl açabiliriz? Engelli kardeşlerimizin ailelerine nasıl katkı sağlarız? şeklinde görüş alışverişinde bulunacağız. Biz bu konuda mütevazı değiliz. Fethiye Belediyesi engellilerimiz için birçok proje üretiyor. Bunları da önümüzdeki günlerde gündeme getireceğiz. Tüm engelli ailelerine kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Fethiye Özürlüler Derneği Başkanı Nejdet Yaman ise, “Başkanımız 365 gün engel ile yaşayan ailelerimiz ile birlikte oluyor. Sorunların çözümü konusunda da her zaman yanımızda. Belediyemiz engellilerimiz yaşam kalitesini arttırmak konusunda çabalar sarf ediyor. Yaptıkları her projenin içerisinde engellilere yer verdiklerini de biliyoruz, yaşıyoruz. Böyle anlamlı bir günde bizleri ziyaret eden Başkan ve yardımcılarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Saatcı’nın ziyaret zincirindeki ikinci durağı Fethiye İşitme Engelliler Derneği oldu. Burada da engelli vatandaşlar Saatcı’yı karşıladı. Engelli vatandaşların sıkıntılarını çözme konusunda çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Saatcı, “Bu ziyaretler gün dolayısıyla yapılan ziyaretler. Ancak biz engelli kardeşlerimiz ile sadece bugün birlikte olmuyoruz. 365 gün birlikte olmaya çalışıyoruz. Onların sıkıntılarını çözmek için emek sarf ediyoruz. Tüm engelli kardeşlerime saygılar sunuyorum. Hayat standartlarını yükseltmeleri konusunda elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz” dedi.

Fethiye İşitme Engelliler Derneği Emre Doğanoğlu ise, “Tüm engellilerin sorunlarına ortak olan bir belediye başkanımız var. Allah ondan razı olsun. Türkiye’nin çeşitli bölgelerini gezmiş birisi olarak, burada bizlere sahip çıkan değerli başkanımızı seviyoruz ve teşekkür ediyoruz. Fethiye’de hizmetler yaparken, bizleri de hiçbir zaman unutmuyor. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın son ziyareti Altı Nokta Körler Derneğine oldu. Dernek Başkanı Mehmet Üstün ile birlikte yeni gerçekleşecek projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunan Saatcı, engellilerin sıkıntıları çözmek için çaba sarf etmeye devam edeceklerini belirtti.

Altı Nokta Derneği Başkanı Mehmet Üstün ise, “Belediye Başkanımız sözde değil, gerçekten özde bir şekilde sorunlarımıza çözüm üretiyor. Bunu ödev biliyor. Bizim burada yalakalık ile işimiz yok. Biz gönülden Başkanımızı seviyoruz. O da bizden desteğini esirgemiyor. Biz başkanımıza rahatlıkla ulaşıp sorunlarımızı anlatabiliyoruz. Kendilerine bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler