YURTHABER

Kapat

Futbol

Bursaspor maçı için kentte gelen Galatasaray kafilesinde bulunan futbolculardan Nordin Amrabat, GS Store mağazasında düzenlenen imza törenine katıldı.

Bursaspor maçı için kentte gelen Galatasaray kafilesinde bulunan futbolculardan Nordin Amrabat, GS Store mağazasında düzenlenen imza törenine katıldı.

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda bulunan mağazanın önüne gelen sarı-kırmızılı taraftarlar, erken saatlerden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.

Taraftarların "Şampiyon Galatasaray" şeklinde sloganlar atmalarının ardından bir grup yeşil-beyazlı taraftarlar, duruma tepki gösterdi. Çıkan arbede sırasında bir Galatasaray taraftarı atılan taşla yaralandı.

Öte yandan GS Store mağazasında düzenlenen imza töreni basın mensuplarına kapalı gerçekleştirildi.

Bir süre sonra mağazaya gelen Nordin Amrabat'a taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Muhabir: Doğukan Altınay / Haluk Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat