0% Faizli Fırsat!
Faiz Oranı
%0
Vade
3 Ay
Toplam Tutar
100.000 TL
Galatasaray, 26. Süper Lig şampiyonluğunu Rams Park’ta düzenlenen görkemli organizasyonla kutladı. Kutlamalar kapsamında takım otobüsü Galatasaray Lisesi önünden hareket ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar güzergah boyunca büyük ilgi gösterdi. Otobüsün stada ulaşmasıyla birlikte tribünlerdeki coşku zirveye çıktı.

Yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular kutlamalar boyunca taraftarlarla birlikte şampiyonluğun tadını çıkardı. Rams Park’taki etkinliklerde müzik ve gösteriler gece geç saatlere kadar sürdü. Sarı-kırmızılı camia unutulmaz bir gece yaşarken, tribünlerde renkli görüntüler oluştu.
Galatasaray, organizasyondan önemli bir ekonomik kazanç da sağladı. Saha içi biletleri 19 bin liradan satışa sunulurken, tribünlerdeki en düşük bilet fiyatı 190 lira oldu. Şampiyonluk kutlamaları için satılan biletlerden toplam 160 milyon liralık gelir elde edildi.

Kutlama günü GS Store mağazalarında da yoğunluk yaşandı. Taraftarların forma ve lisanslı ürünlere ilgisi sayesinde yaklaşık 40 milyon liralık satış yapıldı. Böylece Galatasaray’ın kutlamalardan elde ettiği toplam gelir 200 milyon liraya ulaştı.

Bu sezon Süper Lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna kalmanın ekonomik katkısını yaşayan sarı-kırmızılı kulüp, şampiyonluk organizasyonundan da ciddi kazanç sağladı. Yönetimin, elde edilen gelirden oldukça memnun olduğu öğrenildi.
Okuyucu Yorumları 0 yorum