YURTHABER

Kapat

Dengesini Kaybederek Yere Düşen Motosiklet Sürücüsünü Otomobil Ezdi

Bağcılar'da, dengesini kaybederek bir araca çarpan ve yere düşen motosiklet sürücüsü, arkadan gelen başka bir...

Dengesini Kaybederek Yere Düşen Motosiklet Sürücüsünü Otomobil Ezdi

Bağcılar'da, dengesini kaybederek bir araca çarpan ve yere düşen motosiklet sürücüsü, arkadan gelen başka bir otomobilin üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 09.30 sıralarında E-6 Bağcılar mevkii Aksaray istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Aksaray istikametine doğru seyir halindeki 34 DZ 8442 plakalı motosikletin sürücüsü Halil İbrahim G. (37), araçların arasından makas yaparak ilerlerken dengesini kaybedip, 34 VK 9280 plakalı Mehmet B.’nin kullandığı araca çarparak yere düştü. Bu sırada arkadan gelen Şenol A. idaresindeki 34 FH 7710 plakalı araç ise, asfalt üzerinde yatan motosiklet sürücüsünün üzerinden geçti. Kazada, motosiklet sürücüsü Halil İbrahim G. feci şekilde can verdi.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrılırken, Halil İbrahim G.'nin öldüğü belirlendi. Kaza nedeniyle E-6 Aksaray istikametinde trafik yoğunluğu oluşurken, kazaya karışan otomobil içerisindeki bir kişi, "Motosiklet önce otomobile çarpıp yere düşüyor. Sürücüsü daha sonra da benim abimin kullandığı arabanın altında kaldı" dedi.

Öte yandan, Halil İbrahim G.'nin cesedi, yapılan incelemenin ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Aracıyla motosiklet sürücüsünün üzerinden geçen Şenol A. ise, ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dengesini Kaybederek Yere Düşen Motosiklet Sürücüsünü Otomobil Ezdi

Bağcılar'da, dengesini kaybederek bir araca çarpan ve yere düşen motosiklet sürücüsü, arkadan gelen başka bir...

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat