YURTHABER

Adana
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eğitmenler sokakta, halk evinde sporda

Seyhan Belediyesi, uzmanların Korona virüs bulaşma riskini en aza indirmek için evde kalınması yönündeki uyarılarını güçlendirmek ve halkın evde kalmasını teşvik etmek amacıyla “Eğitmenler sokakta, halk evinde sporda” etkinliğini başlattı.Seyhan Belediyesi Spor Müdürlüğü, “Eğitmenler sokakta, halk evinde sporda” etkinliğiyle sabah sporu programları gerçekleştiriyor.

Seyhan Belediyesi, uzmanların Korona virüs bulaşma riskini en aza indirmek için evde kalınması yönündeki uyarılarını güçlendirmek ve halkın evde kalmasını teşvik etmek amacıyla “Eğitmenler sokakta, halk evinde sporda” etkinliğini başlattı.
Seyhan Belediyesi Spor Müdürlüğü, “Eğitmenler sokakta, halk evinde sporda” etkinliğiyle sabah sporu programları gerçekleştiriyor. Halkın talebiyle gerçekleşen sabah sporu etkinliğiyle, vatandaşın evde kalmasının teşvik edilmesi hedefleniyor. Etkinlik çerçevesinde, eğitmenler apartmanlardaki vatandaşın göreceği şekilde sokakta hareketleri yapıyor, halk ise evinde sokağa çıkmadan bu hareketleri uyguluyor.

Eğitmenler sokaktan komut veriyor, halk evinde uyguluyor
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın talimatıyla gerçekleştirilen ve halkın evinde kaliteli zaman geçirmesine katkı vermeyi amaçlayan uygulama Reşatbey Mahallesi’nde de gerçekleştiriliyor. Apartmanların ortasında bulunan parkta Korona virüs tedbirlerine uygun olarak eğitmenler hareketleri göstererek vatandaşa öncülük ediyor, halk ise oturduğu evinden balkona çıkarak hareketleri uyguluyor.
Yaklaşık 45 dakika süren “Eğitmenler sokakta, halk evinde sporda” programı talep doğrultusunda sürdürülecek.

Eğitmenler sokakta, halk evinde sporda

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler