YURTHABER

Aydın
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Koray Aydın, Nazilli’den memnun ayrıldı

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı’nın Rozet Takma ve Mahalle Temsilcilerine Sertifika Töreni için Aydın’a gelen İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ziyaretler kapsamında Nazilli Belediyesi’ni de ziyaret etti.Rozet Takma ve Mahalle Temsilcilerine Sertifika Töreni için Aydın’a gelen İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ile eşi Gönül Aydın, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Kadın Kolları İl Başkanı Semra Yücel, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yaşar Çelebi Kuşadası İlçe Başkanı Hayati Atlı ve İlçe Başkanı Durmuş Kural eşliğinde, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.Belediye Başkan vekilleri Soner Yelkovan ile Mustafa Tınaz’ın da yer aldığı ziyarette Nazilli Belediyesi’nin 7aylık çalışmalarını, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’dan dinleyen Koray Aydın, 10 büyük ilçenin belediye başkanlığını kazanmanın haklı gururunu yaşadıklarını, İYİ partili belediyelerin çalışmalarıyla, verdikleri hizmetler ile kendilerini iktidara taşımada yardımcı olacağını vurguladı.

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı’nın Rozet Takma ve Mahalle Temsilcilerine Sertifika Töreni için Aydın’a gelen İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ziyaretler kapsamında Nazilli Belediyesi’ni de ziyaret etti.
Rozet Takma ve Mahalle Temsilcilerine Sertifika Töreni için Aydın’a gelen İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın ile eşi Gönül Aydın, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Kadın Kolları İl Başkanı Semra Yücel, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yaşar Çelebi Kuşadası İlçe Başkanı Hayati Atlı ve İlçe Başkanı Durmuş Kural eşliğinde, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkan vekilleri Soner Yelkovan ile Mustafa Tınaz’ın da yer aldığı ziyarette Nazilli Belediyesi’nin 7aylık çalışmalarını, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’dan dinleyen Koray Aydın, 10 büyük ilçenin belediye başkanlığını kazanmanın haklı gururunu yaşadıklarını, İYİ partili belediyelerin çalışmalarıyla, verdikleri hizmetler ile kendilerini iktidara taşımada yardımcı olacağını vurguladı. Nazilli’nin modern, yaşanabilir bir kent olması için projelerine hız kattıklarını anlatan Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, kısa süreç içinde Nazilli Belediyesinin mevcut borçlarından yüzde 25 lik kısmının ödendiğini hatırlatarak, daha güzel ve daha iyi bir Nazilli için mesai kavramı gözetmeksizin ekibiyle birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını ifade etti.
İlçede yapılması gereken parti çalışmaları ve belediye çalışmaları hakkında da fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaret sonunda memnuniyetini dile getiren Koray Aydın, gözünün arkada kalmadan Nazilli’den mutlu ayrıldığını belirterek başkanlarına teşekkür etti.

Koray Aydın, Nazilli’den memnun ayrıldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler