YURTHABER

Hakkari
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksekova’da hasta kurtarma operasyonu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kardan dolayı yolu kapalı olan mezrada rahatsızlanan hasta için ekipeler seferber oldu.Yüksekova ilçesine 17 kilometre uzaklıta bulunan Köycük mezrasında yaşayan Yasin Kırmızıtaş (33) isimli vatandaş, aniden rahatsızlanınca ailesi 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kardan dolayı yolu kapalı olan mezrada rahatsızlanan hasta için ekipeler seferber oldu.
Yüksekova ilçesine 17 kilometre uzaklıta bulunan Köycük mezrasında yaşayan Yasin Kırmızıtaş (33) isimli vatandaş, aniden rahatsızlanınca ailesi 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Yol kardan dolayı kapalı olduğu için İl Özel İdaresi ile 112 Acil Servis ekipleri harekete geçti. İl Özel İdare Karla Mücadele ekipleri 2 saatlik bir çalışmanın ardından ulaşabildi. Sağlık ekipleri evde hastaya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra köylülerinde yardımıyla ambulans ile Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Apandisit şüphesiyle hastaneye kaldırılan Kırmızıtaş’ın durumunun iyi olduğu belirtildi.
Gazetecilere açıklama yapan baba Kemal Kızıltaş, "Oğlum iki gündür hasta. Bir kez doktora gittik. Doktor’da bize eğer oğlun rahatszılanırsa tekrar getirin dedi. Bugün yine rahatsızlandı. Durumu sağlık ekiplerine bildirdik. Yolumuz kardan dolayı kapalı olduğu için İl Özel İdaresi ekipleri devreye girerek yolumuzu açtı. İl Özel İdaresi ve sağlık ekiplerine de teşekkür ederim" dedi.

Yüksekova’da hasta kurtarma operasyonu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler