Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ile Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda Gaziantepsporlu yöneticinin gözaltına alındığı bilgisi öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcısı'nın talimatıyla yapılan operasyonda Kulüp başkanı İbrahim Kızıl, Asbaşkan Mehmet Kızıl, Kızıl Grubu yöneticileri ve bazı kulüp çalışanlarının da aralarında bulunduğu şüpheliler sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz