YURTHABER

Kapat

Gök: TOBB'dan Kırıkkale'ye Fakülte Açılması Talebinde Bulunduk

Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök, ilde görev yapan ulusal...

Gök: TOBB'dan Kırıkkale'ye Fakülte Açılması Talebinde Bulunduk

Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök, ilde görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
KTSO Başkanı Ekrem Gök, Kırıkkale için yapılacak ne varsa, oda olarak yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) Kırıkkale'ye bir fakülte açılması talebinde bulunduklarını açıklayan Gök, bu yıl içerisinde arsa tahsisinde bulunacaklarını ve fakültenin temelinin atılacağını belirtti. Ayrıca Başkan Gök, "Kırıkkale her geçen gün gelişmekte olan bir şehir. Projelerimizden bir diğeri ise şehrimize yakışacak bir Ticaret ve Sanayi Odası binasını inşa etmek olacak. Bundan sonra proje anlamında da üst sıralarda olacağız." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat