YURTHABER

Adıyaman
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gölbaşı otogarında hummalı çalışma başladı

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçe otogarı içerisinde asfalt, kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürüyor.İlçe otogarı esnafının talep ve isteklerini dinlemek üzere otogara giden Belediye Başkanı İskender Yıldırım, “ Otogar esnafımızı ziyaretimiz sırasında bizlere kışın yaşamış oldukları zorluklardan bahsettiler.

Gölbaşı otogarında hummalı çalışma başladı

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri ilçe otogarı içerisinde asfalt, kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürüyor.
İlçe otogarı esnafının talep ve isteklerini dinlemek üzere otogara giden Belediye Başkanı İskender Yıldırım, “ Otogar esnafımızı ziyaretimiz sırasında bizlere kışın yaşamış oldukları zorluklardan bahsettiler. Kışın göllenme sorunları olduğunu ifade ettiler. Bizlerde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle vakit geçirmeden çalışmalara başladık. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için aralıksız çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Otogar esnafları ise isteklerine duyarsız kalmayan Belediye Başkanı İskender Yıldırım’a teşekkür ederek, “ Uzun yıllar esnaflık yapmış olduğumuz otogarın içerisi çok kötü halde idi. Bu konuyu başkanımıza ilettik sağ olsun bizleri kırmadı gerekli talimatları verdi. Otogar içerisine asfalt, kaldırım ve çevre düzenlemelerine başladılar. Belediye ekiplerine ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gölbaşı otogarında hummalı çalışma başladı

Gölbaşı otogarında hummalı çalışma başladı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler