Antalya Golf İhtisas ve Spor Kulübü Derneği (AGİSK) başkanlığına, Montgomerie Maxx Royal Golf Club Genel Müdürü Cahit Şahin getirildi.
Antalya Golf İhtisas ve Spor Kulübü Derneği'nin yapılan genel kurulunda tek başkan adayı olarak seçime katılan Cahit Şahin yeni başkan seçildi. Asbaşkanlığa Kurtuluş Gülşen, Genel Sekreterliğe Fatih Sunüs, Saymanlığa Tolga Yüzbey, üyeliklere ise Fatih Boztepe, Cengizhan Bölükbaşı ve Cemali Özbey seçildi.
Antalya Belek'te 16 golf sahasının bulunmasına rağmen Antalyalıların golf oynamadığını belirten Şahin, ''Antalya'da golf oynayan 50 civarında kişi var. Onlarda turizmci. Biz golf sporunun Antalya'da yaygınlaşmasını istiyoruz. Golf sporu sanıldığı kadar pahalı bir spor değildir. Ankara'da 200'den fazla golf oynayan insan var. Antalya'da bu kadar büyük imkanlar olmasına rağmen oynayanların olmaması üzücü. Amacımız bu sporu Antalyalılara sevdirmek.'' şeklinde konuştu.
Şahin, derneklerinin amacının golf sporunun Antalya'da yaygınlaşması, sevilmesi ve Antalya'daki okullarda golf sporunun geliştirlmesi olduğunu söyledi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz