Görme Engelliler B-1 Deplasmanlı Futsal 1. Ligi’nde Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü, Tokat Erbaa Belediyesi Görme Engelliler ile 0-0 berabere kaldı.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen ve Yeşiltepe Stadı’nda oluşturulan özel alanda oynanan müsabakayı Bilgehan Boran, Şaban Albayrak, Bekir Samet Taşkınöz hakem üçlüsü yönetti.
Ligin ilk karşılaşmasında iki takım gol yollarında etkili olmasına rağmen, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı. Tokat Erbaa Belediyesi Görme Engelliler 2, Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü ise 1 penaltıyı gole çeviremedi ve karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz