Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Fatih Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.
Esnafın Mirac Kandili’ni de tebrik eden Başkan Gümrükçüoğlu birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’a en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Mahalle ve esnaf ziyaretlerine her zaman önem verdiklerini belirten Gümrükçüoğlu "Çünkü esnaflarımız mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilenlerdir. Bu anlamda mahallelerimizin sorun ve isteklerini en iyi öğrenebileceğimiz esnaflarımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Onların gerek ülke, gerekse kentimiz hakkındaki izlenim ve istek ve kanaatleri bizler için önemlidir. Hep birlikte kentimize en iyi hizmeti vermek için ziyaretlerimizi artırarak sürdüreceğiz" dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz