Akbank Mobil Neden Acilmiyor Haberleri

'35 bin TL maaş veriyoruz, yine de bulamıyoruz' İş ilanlarının sayısı arttı! Neden başvurmadıklarını anlattılar '80 bin TL kazanıyorum'

İstanbul'da restoran camlarında artan motokurye iş ilanı sayısı dikkat çekti. İşletmeciler; motokuryeler mobil uygulamalarda esnaf kuryelik sistemiyle çalışıp işletmeleri tercih etmedikleri için personel bulamadıklarını belirtti. Motokuryeler ise maaş farkı ve çalışma saatlerini işaret etti. İşletmeci Hayrettin Güngör "30-35 bin TL maaş veriyoruz ama yine de bulamıyoruz" derken Motokurye Oğuz Özcan "Maaşlar az olduğu için bulamıyorlar. 12 saat uygulamada çalışarak 50-60 bin TL kazanıyorum" dedi.

Finans 2023-12-08 16:11:53

Telefon yedeği alma işlemi - Telefon nasıl yedeklenir?

Akıllı telefonlar günümüzün vazgeçilmezlerinden. Fotoğraflarımız, iletişim bilgilerimiz, kişisel notlarımız ve daha pek çok veri akıllı telefonlarımızda saklanıyor. Ancak teknolojik arızalar, hırsızlık, kayıp ya da telefonun bozulması gibi beklenmedik durumlar bu verileri kaybetmemize neden olabiliyor. Bu durumlara karşı telefon yedekleme işlemi kullanıcıların bilgilerini güvenli bir depoda saklamalarını sağlayarak mobil deneyimlerini daha güvenli ve sorunsuz hale getiriyor.

Haber 2023-11-28 00:35:18

iPhone virüs temizleme yöntemleri - iPhone'da virüs olup olmadığını nasıl anlarız

Tüm elektronik cihazlarda çeşitli sebeplerden kaynaklı bazı arızalar yaşanabilir. İnternet bağlantısı olan mobil cihazlar, akıllı telefonlar, dizüstü ya da masaüstü bilgisayarlar virüs bulaşmasına daha açık olduğu için daha çok arızalanabilirler. Tüm cihazlar için özel olarak üretilen çözümler ve virüs temizlemek ya da anti virüs programları sayesinde bu tür virüslerden ve onların neden olabileceği arızalardan korunabilmek mümkündür.

Haber 2023-10-28 18:41:48

QNB Finansbank çöktü mü? 17 Ağustos 2023 QNB Finansbank mobil uygulama neden açılmıyor? Bankacılık uygulamasında giriş problemi!

QNB Finansbank uygulaması çöktü mü? 17 Ağustos 2023 Perşembe günü bankacılık işlemi yapmak isteyen vatandaşlar uygulamaya girişte sorun yaşadı. Yaşanan problemin ardından birçok kişi konuya ilişkin arama motorlarında sorgulama yapmaya başladı. Peki, QNB Finansbank çöktü mü? 17 Ağustos 2023 QNB Finansbank mobil uygulama neden açılmıyor?

Finans 2023-08-17 13:35:06

Halkbank mobil uygulama çalışıyor mu? 15 Ağustos 2023 Halkbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?

Halkbank mobil uygulama çalışıyor mu? Bankacılık işlemi yapmak isteyen birçok kişi uygulamada yaşadıkları sorunun ardından internette araştırma yapıyor. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Halkbank mobil uygulama çalışıyor mu? 15 Ağustos 2023 Halkbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?

Finans 15-08-23 14:17

Akbank çöktü mü? 17 Nisan 2023 Akbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek? Kullanıcılardan tepki!

Akbank uygulaması çöktü mü, sorusunun yanıtı 17 Nisan 2023 Pazartesi günü yaşanan problem sebebiyle vatandaşlar tarafından merak edildi. Akbank mobil neden açılmıyor, sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Çok sayıda vatandaş sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar ile yaşadıkları soruna dikkat çekiyor. Peki, 17 Nisan 2023 Pazartesi Akbank mobil çöktü mü, neden girilmiyor?

Finans 17-04-23 11:20

WhatsApp kabul etti... Dikkat çeken karar!

WhatsApp, AB kurallarına uymayı kabul etti. Avrupa Birliği (AB), mobil mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp'ın hizmet koşullarındaki değişiklikler konusunda daha şeffaf olmayı taahhüt ettiğini bildirdi. Buna göre WhatsApp kullanıcıları daha iyi bilgilendirecek ve sözleşme güncellemeleri konusunda kullanıcıların tercihlerine saygı gösterecek. Uygulama 4 Ocak 2021'de birçok ülkede yeni "kullanıcı hizmet koşulları ve gizlilik ilkesi" sunmuş, sözleşmedeki birçok madde ise tepkilere neden olmuştu.

Haber 06-03-23 16:30

Akbank çalışma saatleri nedir? Akbank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Akbank günümüzde oldukça geniş bir kitleye hitap eden bankalardan birisidir. Akbank çalışma saatleri müşterileri tarafından en sık sorulan sorulardan bir tanesidir. Günümüzde mobil bankacılık veya internet bankacılı işimizi çok daha hızlı halletmemize olanak sağlasa da bazı işlemler için şubeye gitmek gerekebilir. Peki, Akbank şubeleri hafta sonları açık mı, saat kaça kadar çalışıyor?

Haber 03-03-23 17:24

Salihli Belediyesi Adıyaman’da yürekleri ısıtıyor

Manisa’nın Salihli Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan iki depremin ardından Adıyaman’a gönderdiği mobil ikram aracıyla depremzedelere ve arama kurtarma çalışmalarına katılan ekiplere sıcak çorba ve çay ikramında bulunuyor.

Yurthaber 09-02-23 11:26

Halkbank çöktü mü, neden açılmıyor? Sorun ne zaman düzelecek? 1 Şubat 2023 Halkbank mobil uygulama ve web'de erişim problemi!

Halkbank çöktü mü, sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Bugün (1 Şubat 2023 Çarşamba) mobil bankacılık işlemi için uygulamaya giren birçok kişi hizmet sorunuyla karşı karşıya kaldı. Çok sayıda vatandaş müşteri hizmetlerini arayarak konuya ilişkin destek almaya çalışıyor. Öte yandan mobil bankacılıkta yaşanan sorunun nedeni internette araştırılıyor. sorgulanıyor. Peki, Halkbank uygulaması çöktü mü? Halkbank neden açılmıyor, sorun ne zaman düzelecek? İşte detaylar....

Finans 01-02-23 11:04

İş Bankası çöktü mü, İş Cep neden açılmıyor? 21 Aralık 2022 İş Bankası mobil uygulamasına erişim problemi

İş Bankası çöktü mü? Bugün (21 Aralık 2022 Çarşamba) mobil bankacılık işlemi için uygulamaya giren birçok kişi hizmet sorunuyla karşı karşıya kaldı. Çok sayıda vatandaş müşteri hizmetlerini arayarak konuya ilişkin destek almaya çalışıyor. Öte yandan mobil bankacılıkta yaşanan sorunun nedeni arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, İş Bankası çöktü mü, İş Cep neden açılmıyor? İşte İş Bankası mobil uygulamasında yaşanan soruna ilişkin detaylar...

Finans 21-12-22 11:09

Akbank çöktü mü, neden açılmıyor? 15 Kasım 2022 Akbank'tan mobil uygulamadaki erişim problemi konusunda ilk açıklama!

Akbank çöktü mü? Bugün (15 Kasım 2022 Salı) mobil bankacılık işlemi için uygulamaya giren birçok kişi hizmet sorunuyla karşı karşıya kaldı. Çok sayıda vatandaş müşteri hizmetlerini arayarak konuya ilişkin destek almaya çalışıyor. Öte yandan mobil bankacılıkta yaşanan sorunun nedeni arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Akbank uygulaması çöktü mü? Bankadan yaşanan soruna ilişkin ilk açıklama geldi. İşte Akbank mobil uygulaması ile ilgili yapılan açıklama...

Finans 15-11-22 14:45

Ağda kayıtlı değil hatası neden olur? Ağda kayıtlı değil hatası nasıl çözülür?

Mobil cihazların günlük hayattaki kullanımı ve yeri genişledikçe bilgisayarlar üzerinden yapılan birçok işlem mobil cihazlar aracılığı ile yapılmaktadır. İnternet üzerinden her türlü işlemin de yine mobil cihazlar ile gerçekleştirilmesi mümkündür. Ancak türlü sebebe bağlı olarak bağlantı sorunları yaşanabilir. Bu sorunlardan biri de ağda kayıtlı değil hatası ile karşılaşılmasıdır. Ağda kayıtlı değil hatası neden olur, çözümü nedir?

Haber 12-10-22 09:32

iPhone servis yok hatası neden olur? iPhone servis yok hatası nasıl çözülür?

iPhone cep telefonu kullanıcılarının zaman zaman karşılaştığı problemlerden biri de servis yok hatasıdır. Cihazınızda karşılaştığınız bu problem yazılım veya donanım kaynaklı olabileceği gibi bir şebeke sorunu da olabilir. Cihazınızda oluşan bu problem arama yapmanıza, mobil internet bağlantısının kopmasına neden olurken SMS ile iletişim kurmanızı da engeller. iPhone servis yok hatasının çözülebilmesi için ilk önce sorunun kaynağının belirlenmesi gerekir.

Haber 11-10-22 15:29

IP adresi alınıyor hatası nedir, neden olur? IP adresi alınıyor hatası nasıl çözülür?

Akıllı telefon kullanıcıları zaman zaman kablosuz ağa bağlanmada birtakım sorunlar ile karşılaşmaktadır. İnternetin sürekli kesilmesi veya mobil cihazların Wi-Fi adresini görmemesi bağlantı hatalarından kaynaklıyken cihazın Wi-Fi adresini görmesine rağmen bağlantı süresinin uzun sürmesi IP yapılandırma hatası ile alakalıdır. IP adresi alınıyor hatası nedir, neden olur?

Haber 10-10-22 13:52

Kredi kartı ekstre sorunu sonrası Akbank’tan bir açıklama daha! Sosyal medyada gündem olmuştu

Akbank mobil ve internet bankacılığı kullanıcıları hesaplarını kontrol ettiğinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kredi kartı ekstre sorunu yaşayanlar sosyal medyada tepki gösterirken, Akbank’tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Teknik aksaklığın ek kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz" ifadelerine yer verildi. Akbank tarafından yapılan ikinci açıklamada ise "Limit sorunu kademeli olarak çözülmeye başlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

Finans 08-10-22 11:01

Akbank uygulaması çöktü mü, sorun ne zaman düzelecek? 8 Ekim 2022 Cumartesi günü Akbank mobil uygulamada erişim problemi!

Akbank uygulaması çöktü mü? 8 Ekim 2022 Cumartesi günü uygulamayı kullanmak isteyen birçok kişi sorunlar karşılaştı. Birçok kişi sabah saatlerinden itibaren müşteri hizmetlerini arayarak konuya ilişkin destek almaya çalışıyor. Mobil bankacılıkta yaşanan sorunun nedeni merak konusu oldu. Peki, Akbank uygulaması çöktü mü, hacklendi mi? Akbank mobil uygulamada sorun ne zaman düzelecek?

Finans 08-10-22 10:09

Huawei İnovasyon Haftası’nda 5.5G ekosistemi ve enerji verimliliği tartışıldı

Huawei İcra Direktörü ve Mobil Operatörlerden Sorumlu Başkanı Ryan Ding: - "Önümüzdeki 5 ila 10 yıl içinde, gitgide artan veri trafiğinin neden olduğu karbon emisyonlarındaki artış, hassasiyetle ele alınması gereken küresel bir sorun haline gelecektir"

Yurthaber 22-07-22 11:13

Mobil telefon ne demek? Mobil telefon birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler yardımcı fiillerle, sıfat fiillerle ya da zaman kipleriyle oluşturulabilir. Aynı zamanda bir araya gelirken dilbilgisi kurallarına uygun olacak şekilde değişimler de geçirebilirler. Bu durumlar, birleşik kelimelerin en ince detayına kadar ele alınarak süzgeçten geçirilmesine neden olur. Her biri ayrı ayrı analiz edilen birleşik kelimeler arasında Mobil telefon birleşik kelimesi de bulunur. Mobil telefon birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 20:10

Akbank faizsiz kredi nasıl alınır? Akbank 7.500 TL faizsiz kredi alma şartları nelerdir?

Akbank faizsiz kredi nasıl alınır? Akbank 7.500 TL faizsiz kredi alma şartları nelerdir? Akbank'ın duyurduğu kampanyaya göre, mobil uygulama üzerinden Akbank'lı olan müşterilere faizsiz kredi veriliyor. Sıfır faizli kredi sadece yeni müşterilere sağlanıyor. Minimum kredi miktarı ise 1.000 TL olarak belirlendi. Peki; Akbank 7.500 TL faizsiz kredi nasıl alınır?

Finans 12-04-22 15:02

Akbank çöktü mü? Akbank mobil uygulamada erişim problemi!

Akbank’ın mobil uygulamasına giren kullanıcılar, uygulamanın çöktüğünü belirtiyor. Akbank’ın mobil uygulamasında herhangi bir işlem yapmaya çalışanlar, “Sadece geçici bir süre hizmet veremiyoruz” uyarısıyla karşılaşıyor.

Finans 07-12-21 16:04

Yapı Kredinin mobil uygulaması neden açılmıyor?

Yapı Kredi Bankası'nın mobil uygulamasına bazı vatandaşlar ulaşamıyor. Sosyal medyada ve bazı şikayet kanallarında Yapı Kredi mobili açamadığını belirten kullanıcılar çözüm beklediğini belirtiyor.

Finans 06-12-21 12:26

Garanti, Yapı Kredi ve Akbank mobil uygulamaya neden girilmiyor? Banka uygulamalarında erişim problemi

Türkiye’de faaliyet gösteren Garanti BBVA bankasının mobil uygulamasında erişim sorunu yaşanıyor. Aynı sorunun Yapı Kredi, Akbank ve İş Bankası'nda da olduğu belirtiliyor. Garanti, Yapı Kredi, Akbank, İş Bankası ve diğer banka müşterileri, mobil cihazlarından uygulamalara girişte problem yaşıyor.

Finans 23-11-21 16:02

Denizbank uygulaması açılmıyor! Erişim problemini sosyal medyadan paylaştılar

Geçtiğimiz aylarda yaşanan Akbank ve Ziraat Bankası erişim sorununun ardından şimdi de, Denizbank uygulamasını kullanan vatandaşlar mobil erişim sorunu yaşıyor.

Finans 01-11-21 12:29

Akbank krizinden ne öğrendik?

Akbank'ın neredeyse iki gün boyunca müşterilerine hizmet verememesi, bankacılık sektörünün son dönemde teknolojik açıdan yaşadığı en büyük krizlerden biri oldu. Peki uzmanlara göre bu teknik arıza neden kaynaklandı, bundan sonrası için ne yapılmalı?

Haber 26-08-21 07:21

Akbank krizinden ne öğrendik?

Akbank'ın neredeyse iki gün boyunca müşterilerine hizmet verememesi, bankacılık sektörünün son dönemde teknolojik açıdan yaşadığı en büyük krizlerden biri oldu. Peki uzmanlara göre bu teknik arıza neden kaynaklandı, bundan sonrası için ne yapılmalı?

Haber 02-08-21 12:07

Ziraat mobil uygulama neden açılmıyor? Ziraat Bankası mobil çöktü mü, ne zaman açılacak?

Ziraat Bankası müşterilerinin uygulamaya giriş yaparken hata alması nedeniyle Ziraat Bankası Twitter'da gündem oldu. Konuya ilişkin tweet atan Ziraat Bankası internet bankacılığı kullanıcıları, konunun teknik bir arızadan kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ediyor.

Haber 14-07-21 14:02

Akbank krizinden ne öğrendik?

Akbank'ın neredeyse iki gün boyunca müşterilerine hizmet verememesi, bankacılık sektörünün son dönemde teknolojik açıdan yaşadığı en büyük krizlerden biri oldu. Peki uzmanlara göre bu teknik arıza neden kaynaklandı, bundan sonrası için ne yapılmalı?

Haber 10-07-21 10:29

Akbank düzeldi mi? Akbank mobil uygulamaya giriliyor mu? Akbank'tan açıklama!

Akbank müşterisi olan kişiler Salı gününden beri Akbank mobil ve internet bankacılığında problem yaşıyor. Özellikle hesap kartı kullanıcıları, Salı gününden bu yana yaşanan sıkıntı sebebiyle, para çekme ve gönderme konularında mağdur oldu. Öte yandan birçok kişi Akbank ATM ve pos cihazlarında da sorun olduğunu dile getirdi. Daha sonra konuyla ilgili açıklama yapan Akbank, problemin ATM’ler için çözüldüğünü ifade etti. Peki Akbank mobil uygulama düzeldi mi?

Finans 08-07-21 09:30

4442525 Akbank neden meşgul? Akbank’ta kredi kartı ve kredilerde son ödeme tarihi gelenler ne yapacak?

Akbank mobil uygulamasında yaşanan erişim problemi birçok sorunu beraberinde getirdi. 4442525 numaralı müşteri iletişim hattına da ulaşılamıyor. Akbank müşteri hizmetleri telefonu sürekli meşgul çalıyor. Bunun dışında Akbank’ta kredi kartı ve kredi ödemesi bulunanların yanıt beklediği sorular var.

Finans 07-07-21 11:23

Akbank mobil uygulama ne zaman açılacak? Akbank mobil uygulama neden açılmıyor?

Dün sabah saatlerinden bu yana Akbank kullanıcıları tarafından banka sistemine ulaşmakta güçlük yaşanmaktaydı. Akbank mobil uygulama ile beraber internet bankacılığının da açılmaması sonrası "Akbank mobil uygulama neden açılmıyor, çöktü mü?" sorularını merak etmeye başladı. Peki Akbank mobil uygulama ne zaman açılacak? Akbank mobil uygulama neden açılmıyor? İşte ayrıntılar...

Finans 07-07-21 09:30

Akbank neden çalışmıyor, çöktü mü? Açıklama geldi

2019 yılında "Mükemmellik Ödülleri" kapsamında "Dünyanın En İyi Dijital Bankası" seçilen Akbank'ta sistem çöktü. Müşteriler hiçbir şekilde işlem yapamazken, bankadan yapılan açıklamada, "Sistemlerimizde yavaşlama ve kesintiler yaşanmaktadır. İlgili birimlerimiz konuyla ilgili çalışmaktadır." denildi.

Finans 06-07-21 14:36

Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor?

Instagram neden çalışmıyor? sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Instagram mobil uygulamasının çalışmaması milyonlarca kullanıcının dikkatini çekti. Uygulamaya giriş sırasında çıkan “Instagram durduruldu” ibaresinin nedeni kullanıcılar tarafından araştırılıyor. İşte, ayrıntılar…

Haber 30-03-21 19:37

Ceylanpınar ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına başlandı

Çevre ve halk sağlığının korunmasında, bulaşıcı ve salgın hastalıkların insanlar ve hayvanlar arasında hızla yayılmasına neden olan canlılarla mücadele çalışması Ceylanpınar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından başlatıldı.Ceylanpınar ilçe genelinde sağlık işlerine bağlı ekipler genel ve periyodik ilaçlama çalışmaları kapsamında dere, çöp konteynerleri, kanalizasyon kapakları, mazgallar, iş yerleri, evler, ilçe mezarlığı ve çöp depolama alanında gerek mobil ve gerekse yaya ekiplerle ilaçlama çalışmalarına başladı.Vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda kabristan ziyareti yapabilmesini sağlamak amacıyla Ceylanpınar Belediyesi, ilçe mezarlığındaki yabani otlarla mücadele kapsamında ilaçlama çalışması başlattı.Başlatılan yabani otların ilaçlanması sonucunda yok edilecek yabani otların vatandaşlara zarar veremeyeceği ve vatandaşlar tarafından kullanılan alanların daha temiz hale geleceğini ifade eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ilçe mezarlığında yetişen yabani otların çevreye çirkin bir görüntü verdiğini, bu yüzden planlı ve programlı bir şekilde mezarlıkta yabani ot ilaçlama çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Yurthaber 25-02-21 14:50

Menteşe’ye modern atık getirme merkezleri

Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından, görsel kirliliğe neden olan, farklı ebatlarda, işlevsel olmayan atık konteynerlerinin yerine; kent estetiğini bozmayan ve halkın kolay ulaşabileceği noktalara 7 farklı türde atığın bırakılabileceği, mobil atık getirme merkezleri yerleştirildi.Yeni mobil atık getirme merkezlerine vatandaşlar tarafından karışık ambalaj atığı, tekstil atığı, elektronik atık, bitkisel atık yağ, atık pil, oyuncak ve kitap atığı, ilaç atığı olmak üzere 7 türde atık bırakılabilecek.Emirbeyazıt, Orhaniye ve Karamehmet Mahalleleri Menteşe Kooperatifi bölgelerine yerleştirilen mobil atık getirme merkezleri ile atıkların tek bir çatı altında dağılmadan ve çöplerin arasında karışmadan toplanması hedefleniyor.

Yurthaber 24-02-21 15:14

15 Şubat 2021 SMS hatası: Ziraat Bankası uygulamasında müşterilerine zaman aşımı uyarısı! Doğrulama SMS'i neden gelmiyor?

Ziraat Bankası müşterileri uygulama kullanırken doğrulama SMS gelmediği için, zaman aşımı problemi yaşamaya başladı. Aynı anda binlerce kişinin kullandığı Ziraat Bankası mobil uygulamasında SMS neden gelmiyor merak ediliyor. Peki Ziraat Bankası mobil uygulama çöktü mü, Ziraat Bankası zaman aşımı sorunu nedir?

Haber 15-02-21 12:14

Akbank Mobil'e uluslararası tasarım ödülü

Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce: - "Gün geçtikçe artan kullanım istatistikleri ile dikkat çeken mobil uygulamamızda müşteri deneyimini en iyi noktaya çıkarmak için çalışmalarımıza ve tasarım kültürüne yatırımlarımıza devam edeceğiz"

Yurthaber 24-08-20 13:27

Akbank Mobil yenilenmeye devam ediyor

Akbank Mobil yenilenmeye devam ediyor

Yurthaber 20-05-20 16:17

Evinde kalanlara online fotoğraf eğitimi

Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de bir takım önlemlerin alınmasına neden olan Korona virüs (Kovid 19) salgını sonrası, Dört Eylül Fotoğraf Sanatı Derneği de (DÖFSAD) ‘Evde Kal’ çağrılarına uyup online fotoğraf eğitimi başlatarak, çok sayıda kursiyere ücretsiz ders anlatmaya başladı.Sosyal etkinlik sorunu yaşayan ve fotoğraf sanatına ilgi duyan kursiyerlere fotoğraf makinaları ve yardımcı ekipmanlar, ışık, ISO, diyafram, enstantane, renkler, kompozisyon ve mobil fotoğrafçılık konularını işleyen 4 Eylül Fotoğraf Sanatı Derneği, böylece sosyal sorumluluk görevini de bir nebze olsun yerine getirerek, fotoğraf sanatının geniş kitlelere yayılmasını sağlıyor.DÖFSAD eğitmenleri Vedat Esen, Ahper Nuri Delican, Fatma Şahin ve Hasan Naci Akyol’un verdiği eğitimler sonrası kursiyerlerin fotoğraf ile ilgili sorularına da cevap veriliyor.Hafta içi Salı ve Perşembe günleri verilen kurslar akşam 20.00 ila 21.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Yurthaber 15-04-20 11:15

Evinde kalanlara online fotoğraf eğitimi

Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de bir takım önlemlerin alınmasına neden olan Korona virüs (Kovid 19) salgını sonrası, Dört Eylül Fotoğraf Sanatı Derneği de (DÖFSAD) ‘Evde Kal’ çağrılarına uyup online fotoğraf eğitimi başlatarak, çok sayıda kursiyere ücretsiz ders anlatmaya başladı.Sosyal etkinlik sorunu yaşayan ve fotoğraf sanatına ilgi duyan kursiyerlere fotoğraf makinaları ve yardımcı ekipmanlar, ışık, ISO, diyafram, enstantane, renkler, kompozisyon ve mobil fotoğrafçılık konularını işleyen 4 Eylül Fotoğraf Sanatı Derneği, böylece sosyal sorumluluk görevini de bir nebze olsun yerine getirerek, fotoğraf sanatının geniş kitlelere yayılmasını sağlıyor.DÖFSAD eğitmenleri Vedat Esen, Ahper Nuri Delican, Fatma Şahin ve Hasan Naci Akyol’un verdiği eğitimler sonrası kursiyerlerin fotoğraf ile ilgili sorularına da cevap veriliyor.Hafta içi Salı ve Perşembe günleri verilen kurslar akşam 20.00 ila 21.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Yurthaber 15-04-20 11:15

Akdeniz Belediyesi korona virüs mücadelesini sürdürüyor

Akdeniz Belediyesi, korona virüs salgını ile mücadelesine, 150 kişiden oluşan mobil ekip eliyle tüm ilçe genelinde ve aralıksız devam ediyor.Tüm dünyaya yayılarak pandemiye dönüşen, 100 bini aşkın insanın ölümüne, 1 milyonu aşkın insanın da enfekte olmasına neden olan korona virüs salgını ile ulusal ve yerel ölçekte mücadele devam ediyor.

Yurthaber 14-04-20 14:29

İstanbulkart bakiye yüklemesi Axess Mobil ile yapılabiliyor

Akbank müşterileri artık Axess Mobil ile ek ücret ödemeden, kolay ve hızlı bir şekilde İstanbulkartlarına bakiye yükleyebiliyor.

Finans 20-01-20 08:59

Axess Mobil ile İstanbulkart’ta yetersiz bakiye dönemi sona eriyor

Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce: -"Akbank müşterileri Axess Mobil uygulaması üzerinden İstanbulkartlarının bakiyesini kolayca yönetebiliyor" -"Müşterilerimizin hizmetine sunduğumuz yenilikler ile dijital ödemeler dünyasında fark yaratmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 18-01-20 12:56

6 ay taksitli iPhone imkanı sunuyor

Akbank mobil uygulaması ile 0 faizli 6 ay taksitli iPhone kredisi vermeye başladı. Peki, bu kredi nasıl alınıyor? İşte detaylar.

Trend 28-12-19 11:06

Akbank ve Apple'dan mobil bankacılıkta iş birliği

Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce: - "Müşteri deneyimi tasarımı konusunda iddialı bir marka olarak önümüzdeki dönemde de Apple ile olan iş birliğimizi devam ettirerek yeni çözümlere imza atacağız"

Finans 26-12-19 14:32

Akbank ve Apple mobil bankacılıkta iş birliği başlattı

Akbank ile ABD merkezli teknoloji şirketi Apple arasında başlatılan işbirliği kapsamında, iPhone modellerine, Akbank Mobil üzerinden, sıfır faizli kredilendirme olanağı ile sahip olunabilecek.

Finans 26-12-19 14:26

Saatler geri alındı mı? 27 Ekim 2019 Pazar şu an saat kaç?

Yaz saati uygulamasının sona ermesiyle birlikte, Avrupa kış saatine geçiş yapıyor ve saatler 1 saat geri alındı. Türkiye'de ise yaz saati uygulaması devam ediyor. Türkiye'de, mobil telefonlar ve bilgisayarlarda güncellemelerin açık olması ise saatlerin otomatik olarak 1 saat geri alınmasıyla kafa karışıklığına neden oluyor. Enerji Bakanı Dönmez'den de yaz saati uygulamasıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.

Trend 27-10-19 07:49

Akaryakıtta devletin ÖTV feragati 10 milyar lirayı aştı

EPGİS Başkanı Fesih Aktaş: - "(Eşel Mobil Uygulaması) Geçen yılki 8 milyar 545 milyon liranın vergiden karşılandığı da hesaba katıldığında, uygulamanın başladığı 2018 Mayıs ayından bu yana akaryakıtta devletin feragat ettiği ÖTV miktarı 10 milyar lirayı aştı" - "Taşımacılığın ana girdisi motorin maliyetlerindeki artış, A noktasından B noktasına gidecek insandan eşyaya tüm hareketlilerin giderlerini artırıyor. Bu artış enflasyon üzerinde direk ve dolaylı olarak yukarı yönlü etkiye neden oluyor" - "Eşel Mobil, vergi feragatiyle ekonomik canlılığın devamının sağlanması ve söz konusu kötü etkilerin sınırlandırılması adına etkili bir enstrüman olarak kendini gösterdi"

Finans 02-10-19 11:08

Akbank/Binbaşgil: Geleceğin bankacılığını müşterilerimize bugünden sunuyoruz

Yeni Nesil Akbank programı kapsamında yenilenen mobil bankacılık uygulamasının tanıtım toplantısında konuşan Akbank CEO’su Hakan Binbaşgil, “Teknoloji ve insan kaynağımıza önemli yatırımlar yapıyor, geleceğin bankacılığını müşterilerimize bugünden sunuyoruz” dedi.

Finans 01-10-19 13:04