Ankara Secim Sonuclari Oy Oranlari Haberleri

Ferhat Murat'ın seçim öncesi Ankara için yaptığı yorum, sosyal medyanın diline düştü: Sokakta Turgut Altınok dip dalgası var. Oylar birbirine çok yakın.

Yerel seçimlere damgasını vuran Ankara Büyükşehir Belediyesi sonuçlarıyla ilgili yapılan değerlendirme gündem oldu! Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok, rakibi Mansur Yavaş'ın yaklaşık iki katı daha az oy alarak seçimi kaybetmişti. Siyasal iletişim uzmanı Ferhat Murat'ın 'dip dalga' yorumu sosyal medyanın diline düştü.

Haber 2024-04-14 13:21:09

Ahmet Hakan'ın seçim yorumu viral oldu! Seçim sonuçlarından sonra bu sözlerle stüdyodan ayrıldı

AK Parti’nin 2024 yerel seçim sonuçlarının kesin olmayan ilk sonuçlarına göre büyük bir oy kaybı yaşaması ile ilgili Ahmet Hakan’ın yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yaşanan oy kaybı ile ilgili savunmak adına "Vatandaş 'Bu seçim yerel seçim, Erdoğan'la ilgili bir durum yok' diyor" ifadelerini kullandı. İstanbul, Ankara, İzmir sonuçlarının ardından Ahmet Hakan stüdyodan ayrıldı.

Finans 2024-03-31 22:18:15

CANLI | ANKARA'DA İLK SONUÇLAR: Oylar sayılıyor... Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu kazanıyor? 2024 yerel seçim sonuçlarında kim önde?

Ankara canlı seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Mansur Yavaş ile Turgut Altınok'un arasında geçmesi beklenen 2024 Ankara yerel seçim sonuçları, Ankaralılar gibi tüm Türkiye'de merak ediliyor. Ülkücü kökenli iki adayın öne çıktığı seçimlerin öncesinde, yapılan son anket sonuçlarındaki 'oy farkı' dikkat çekmişti. Oyunu kullanan Mansur Yavaş, sonuçlardan emin olduğunu belirtirken; AK Parti adayı Altınok ise değişim iddiasında. Peki Ankara'da Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu önde?

Finans 2024-03-31 19:03:36

CANLI Ankara seçim sonuçları! Sandıklar sayım için açıldı... Ankara'yı kazanan belli oluyor? Ankara'da kim önde? Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu?

Ankara seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Yeni belediye başkanını seçmek için sandık başına giden Ankaralılar, Ankara Büyükşehir Belediyesi sonuçlarını şimdiden merak ediyor. Ankara, mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş ile devam mı edecek yoksa Turgut Altınok'la değişim mi diyecek? Oy kullanma işlemi sona erdi ve sayımlar başladı. Seçim yasaklarının sona ermesiyle Ankara seçim sonuçları canlı olarak Mynet'te olacak. İşte seçim günü Ankara'da son dakika gelişmeleri...

Finans 2024-03-31 18:46:44

Son dakika | Erdoğan'dan Belediyenin kapılarını kimseye kapatmadık göndermesi! Ankara'nın 'yavaşlıktan' kurtulması gerekiyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'den peş peşe gelen beklenmedik 'DEM Parti' çıkışlarına yaptığı göndermeyle dikkat çekti. Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi için partisinin adayı Turgut Altınok'a oy isterken "Ankara'nın 'yavaşlıktan' kurtulması, bir an önce hızlanması gerekiyor" dedi.

Haber 19-03-24 16:11

Mansur Yavaş'ın Ankara'da oy oranı yüzde 60'a mı çıktı? 'Büyük farkla kazanacağız' diyerek yanıt verdi, 'siyaset' çıkışı ise dikkat çekti

Yerel seçimler için son 11 güne girilirken herkes yerel seçim sonuçlarını merak etmeye başladı. 31 Mart öncesi kritik virajda son seçim anketleri peş peşe yayımlanırken; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da oy oranıyla ilgili açıklamalarda bulundu. "Anketlerde yüzde 60'lara çıktığınız doğru mu?" sorusuna yanıt veren Yavaş'ın "Belediyeyi bırakıp Türkiye’nin siyasi gündemini mi konuşayım?" sözleri ise dikkat çekti.

Haber 19-03-24 11:03

Mansur Yavaş sağlıkla ilgili vaatlerini açıkladı: 'Kadınlar için HPV aşı uygulaması, Alzheimer hastaları için yatılı konuk evi'

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP'nin ABB Başkan adayı Mansur Yavaş, belediyeye gelen hiç kimseye parti kimliği sormadıklarını belirterek, "Artık bu seviyesiz siyasetin bırakmalarını istiyorum. Yapacaklarıyla Ankara halkından oy istesinler." dedi. Yavaş, Alzheimer hastaları ve yaşlılar için yatılı konuk evleri açacaklarını söyledi. Yavaş, rahim ağzı kanserini önlemek için Türkiye'de bir ilke imza atarak 30 yaş altı kadınlara HPV aşı uygulaması başlatacaklarını da vadetti.

Haber 11-03-24 01:39

Mansur Yavaş oy oranı verdi: Yüzde 60 ile geleceğiz!

Ankara’da yerel seçim heyecanı sürerken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan iddialı bir çıkış daha geldi. 2019’da aldıkları yüzde 51 oyun yükseleceğini belirten Yavaş “İnsanların gönlüne girmişiz ki oylar artıyor. Bu kez yüzde 60 ile geleceğiz” dedi. İşte Mansur Yavaş’ın açıklamalarından öne çıkanlar…

Haber 06-03-24 07:42

Mansur Yavaş için 2028 senaryosu! Doğal cumhurbaşkanı adayıdır diyen İsmail Saymaz, 1 Nisan'ı işaret etti

Mansur Yavaş'ın 2028'de cumhurbaşkanı adayı olma olasılığıyla ilgili gündeme damgasını vuracak bir yorum geldi. 2019'dan bu yana Ankara Büyükşehir Belediye başkanı olan Yavaş, 31 Mart yerel seçimleri için oy isterken "Bu benim artık son dönemim" demişti. Yavaş'ın daha önce de cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini öne süren gazeteci İsmail Saymaz 1 Nisan'ı işaret ederken 2028 için ortaya koyduğu seçim senaryosuyla dikkat çekti.

Haber 05-03-24 09:36

Yeniden Refah'tan İstanbul için iddialı açıklama! 3. partiyiz dedi, yüzde 30 çıkışı dikkat çekti: AK Parti'den oy alıyoruz!

Seçimlere 27 gün kala belediye başkan adayları ve partiler çalışmalarına hız verirken; özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir, Bursa, Hatay, Şanlıurfa ve Mersin başta olmak üzere bazı kentlerin seçim sonuçları şimdiden merak ediliyor. Cumhur İttifakı'ndan koparak seçimlere kendi adaylara giren Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) 31 Mart akşamı sonuçlara nasıl bir etki yapacağı kulislerde en çok konuşulan konular arasında olurken, YRP özellikle İstanbul'daki yarışta kritik bir konumda bulunuyor

Haber 04-03-24 07:13

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında İstanbul ve Ankara açıklaması: 'Her ölçümde puan farkını açıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında seçim gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarını değerlendiren Özel, "Ankara Büyükşehir'de yarış bitti. İstanbul'da her ölçümde 1,5-2 puan farkını açıyoruz. Türkiye genelinde yüzde 30'u aşmayı önemli görüyorum. Yüzde 25'lik bir cam tavan var üzerimizde. Kaybedecek bir tane belediyemiz yok." ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-24 21:43

Bu sonuçlar Bahçeli ve Özgür Özel'i kızdıracak! İYİ Parti ve DEM atak yaptı %10'u geçtiler

31 Mart yerel seçimleri öncesi sonucu en çok merak edilen şehir kuşkusuz İstanbul! Anket firmaları da tek tek anketlerini açıklamaya başladı. Metropoll firmasının yaptığı son ankette DEM Parti ve İYİ Parti'nin oy oranı şaşırttı! Bu ankete göre Akşener'in liderliğindeki İYİ Parti, Bahçeli liderliğindeki MHP'yi geride bırakıyor. Bu sonuç İstanbul ve Ankara için de oldukça kritik.

Finans 12-02-24 13:06

YRP İstanbul'dan kimi aday gösterecek? Fatih Portakal teklif götürülen o ismi açıkladı: Hadi canım dedim

31 Mart'ta yapılacak seçimler için geri sayım sürüyor. Bir önceki seçimlerde aldığı oy oranıyla sürpriz parti olan Yeniden Refah Partisi yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de kendi adaylarını çıkartacaklarını duyurdu. Bu karar sonrası gözler açıklanacak adaya çevrilirken, gazeteci Fatih Portakal canlı yayında adaylık teklifi götürülen ismi açıkladı. Portakal, o ismi duyunca "Hadi canım dedim" dediğini aktardı.

Haber 05-02-24 20:39

Mansur Yavaş mı, Turgut Altınok mu? Aradaki fark dikkat çekti

Adım adım yerel seçimlere yaklaşılırken partiler çalışmalarını hızlandırıyor. Siyasi partiler seçim çalışmalarına sürdürürken vatandaşlar da anket sonuçlarını merak ediyor. Seçim sonucunun ne olacağı en çok merak edilen illerden biri de Ankara. Area Araştırma'nın yaptığı ankette; partilerin oy oranları ve hangi seçim bölgesinde hangi adayın isminin önde olduğu araştırıldı. Peki, mevcut ABB Başkanı ve CHP'nin adayı Mansur Yavaş mı, yoksa AK Parti'nin adayı Turgut Altınok mu önde? İşte sonuçlar...

Haber 25-01-24 10:22

Ankara yerel seçim anketi! Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu önde? Asal Araştırma aradaki o farkı paylaştı, işte son oy oranları

Ankara için yerel seçim anketi yayınlandı. Asal Araştırma tarafından yapılan son anket çalışmasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Mansur Yavaş ile AK Parti'nin adayı Turgut Altınok arasındaki puan farkı dikkat çekti. Peki 31 Mart seçimleri öncesinde Ankara'da Yavaş ile Altınok'un oy oranları ne? İşte yayınlanan son seçim anketinin sonuçları...

Haber 23-01-24 20:16

Mansur Yavaş'ın rakibi Turgut Altınok anketlerdeki oy oranını açıkladı: Oy vermeyenler 'Keşke verseydik' diyecek

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken siyasetin gündemi de hareketlendi. Parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya başladı. Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, AK Parti Genel Merkezi'nce yapılan anketlerde "Altınok'a oy verebilirim" diyenlerin oranının yüzde 73 olduğunu aktardı.

Haber 21-01-24 20:59

AK Parti'nin Ankara adayından anket isyanı! En az ve en fazla beklediği oyu duyurdu: Cumhurbaşkanlığında da yapıldı

Seçim yaklaştı, anket savaşları başladı. AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarının sahaya inmesiyle siyasi arenada dahada hızlandı. AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Turgut Altınok'tan ise anketlere isyan geldi. Altınok en az ve en fazla beklediği oy oranını açıkladı.

Haber 20-01-24 16:05

AK Parti'yle görüşme öncesi oy oranları çantada! Cumhur İttifakı'nda yerel seçim mesaisi: Gözler Yeniden Refah'ın İstanbul, İzmir ve Ankara kararında

AK Parti'nin yerel seçim mesaisinde Yeniden Refah Partisi ile süren peş peşe temaslar dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile YRP lideri Fatih Erbakan'ın görüşmesinden sonra Van ve Konya iddiaları gündeme gelmişti. Önümüzdeki hafta da YRP ile temaslar sürecek. Gözler Yeniden Refah'ın İstanbul, İzmir ve Ankara kararına çevrildi.

Haber 24-12-23 13:25

İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker'den canlı yayında seçim itirafı: 14 Mayıs'ta oy kullanmadım, 28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e oy verdim

İYİ Parti'de son dönemdeki istifa furyasında adı en çok konuşulan isimlerden biri Ankara Milletvekili Adnan Beker canlı yayındaki itiraflarıyla yine gündem oldu. Ankara'dan milletvekili adayı olarak yer aldığı 14 Mayıs'taki Genel Seçim'de oy kullanmadığını ifade eden Adnan Beker "28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e oy verdim. Kime vereyim başka bir aday yok ki." dedi.

Haber 11-12-23 21:53

Ankara'da sokak köpeği götürülürken gerginlik! Mansur Yavaş'a isyan etti: Oy yok sana bizden

İki çocuğun üst üste iki gün başıboş sokak köpeklerince saldırıya uğramasının ardından Türkiye meseleyi bir kez daha hararetle tartışmaya başladı. Bu sırada Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri bir sokak köpeğini toplarken gerginlik yaşandı. Ekiplerin yanına gelip tepki gösteren vatandaşlardan biri en son Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a isyan etti.

Haber 11-12-23 12:43

Cumhur İttifakı'nın planında HÜDAPAR ve CHP detayı! 3 büyükşehir MHP'ye: Gözler Ankara kulislerini hareketlendiren görüşmede

Bugün Ankara'da siyasetin gündemi hayli hareketli. İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Erdoğan partilerinin grup toplantısında konuşacak. Gözler bir yandan da Cumhur İttifakı'ndaki kritik görüşmeye çevrildi: Erdoğan ile Bahçeli'nin görüşmesi, yerel seçimler için yol haritasının şekillendirilmesi bekleniyor. Kulislerde konuşulanlara göre 30 büyükşehir için anlaşma sağlandı. Plan belirlenirken HÜDAPAR ve CHP'nin oy potansiyelleri de hesaba katıldı.

Haber 29-11-23 09:58

Özgür Özel kimdir, nereli, kaç yaşında? CHP yeni Genel Başkanı Özgür Özel ne mezunu? İşte hayatı

Özgür Özel ile ilgili aramalar hız kazandı. Uzun yıllardır CHP'de siyaset yapan Özgür Özel, CHP parti genel başkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu ile yarıştı. Sabah saat 10.00'da Ankara Spor Salonu'nda başlayan kurultayda 81 ilden bin 367 delege yeni genel başkanı belirlemek için oy kullandı. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in hayatı araştırılıyor. Peki, Özgür Özel nereli, kaç yaşında, kimdir? CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel ne mezunu? İşte hayatı...

Haber 05-11-23 09:17

'AK Parti ile ittifak' iddiası kulisleri salladı! Erdoğan'ın önüne koysalar mışıl mışıl uyur diyerek yanıt verdi: İYİ Parti'den satır arası CHP göndermesi

İYİ Parti ile AK Parti arasında yerel seçimlerde ittifak olabileceği yönündeki kulisler gündemi hareketlendirmeye devam ediyor. CHP Ankara, İYİ Parti ise İzmir belediye başkanı adayını açıklarken İYİ Parti'den gündemdeki AK Parti iddialarına çok konuşulacak yanıt geldi. İYİ Partili Akalın, "Bu akşam Tayyip Erdoğan'ın önüne kamuoyu yoklaması koysalar CHP'nin oy oranı yüzde 30'a çıktı diye, Tayyip Erdoğan mışıl mışıl uyur" ifadeleriyle dikkat çekti.

Haber 12-09-23 10:17

Erdoğan’ın aday formülü hazır! İşte kulislerde konuşulan AK Parti ve MHP’nin yerel seçim planı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin görüşmesindeki ana gündem maddesinin yerel seçimler olduğu Ankara kulislerine damgasını vurdu. Edinilen bilgilere göre AK Parti, seçmen yapısı itibarıyla son genel seçimlerde de oy düşüşünün görüldüğü üç büyükşehirde, Ankara, İstanbul ve İzmir’de “seçimleri riskli görüyor.” Bu nedenle de üç büyükşehirde CHP’nin karşısına “her kesimden oy alabilecek güçlü isimlerin aday çıkarılacağı” öne sürüldü.

Haber 30-08-23 08:21

Mansur Yavaş'a rakip olmaya hazırlanıyor! Turgut Altınok'tan iddialı sözler: Anketler Ankara'yı kazandığımı gösteriyor

Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı için aday olduğun ilan eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'tan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ankara'da her kesimden oy aldığını savunan Altınok "Yaptırdığımız anketlere göre aday olmamız halinde ABB Başkanlığını kazanıyoruz. Anketler kazandığımı gösteriyor" diye konuştu.

Haber 08-08-23 08:03

TBMM'deki seçim gündem oldu! İYİ Partililer, AK Partili adaya oy verdi, CHP'nin adayı canlı yayında sitem etti!

TBMM'de ihtisas komisyonlarında başkanlık seçimlerinde AK Parti'nin adayı Ankara Milletvekili Vedat Bilgin, AK Parti ve MHP oylarının haricinde 2 oy daha alarak başkan seçildi. İYİ Partili iki üye Yüksel Arslan ve Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Bilgin için oy kullandığı ortaya çıktı. CHP'nin adayı Burhanettin Bulut katıldığı canlı yayında Arslan ve Fakıbaba'ya sitem etti.

Haber 15-06-23 14:32

ANKARA BARAJ DOLULUK ORANLARI 4 HAZİRAN 2023: Ankara'da barajların yüzde kaçı dolu?

Ankara baraj doluluk oranları AFAD tarafından yapılan ani sel ve su baskını uyarısının ardından merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamanın peşinden bir duyuru da AFAD'ın sosyal medya hesabında yayımlandı. Buna göre yerel gök gürültülü sağanak yağışın akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Peki, Ankara'da barajların yüzde kaçı dolu? İşte, 4 Haziran 2023 Pazar günü itibarıyla Ankara'da baraj doluluk oranları...

Haber 04-06-23 16:57

SEÇİM KATILIM ORANLARI 2023: 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turda kaç kişi oy kullandı, katılım oranı kaç? Yurt içi oy kullanan seçmen sayısı

Seçim katılım oranları ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur oylamasında Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52,16 oy alırken Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 47,84 oranında oy alabildi. Peki, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turda kaç kişi oy kullandı, katılım oranı kaç? İşte, yurt içi oy kullanan seçmen sayısı...

Haber 29-05-23 07:32

SEÇİM SONUÇLARI OY ORANLARI! AA VE ANKA açıkladı! 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları

Cumhurbaşkanı seçim sonuçları oy oranları 28 Mayıs’ta sandık başına giden seçmenler tarafından merak ediliyordu. 14 Mayıs seçim sonuçlarının ardından Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tura kaldı ve geçtiğimiz gün Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında cumhurbaşkanlığı yarışı yaşandı. YSK tarafından yayınlanan seçim sonuçlarında Cumhurbaşkanı açıklandı.

Finans 29-05-23 07:24

SEÇİM SONUÇLARI OY ORANLARI 28 MAYIS 2023: YSK Cumhurbaşkanı seçim sonuçlarına göre kim önde? 28 Mayıs ikinci tur seçimi kim kazandı? Açılan sandık yüzde 99,9

İkinci tur seçim sonuçları ve oy oranları ile ilgili açıklamalar merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur sonuçları dün itibarıyla açıklanmaya başlandı. Seçmenler Pazar günü sandık başına giderek oylarını kullandılar. Dün oy verme işlemi saat 08:00’da başladı ve 17:00’da sona erdi. Yayın yasağı ise saat 18:15 itibari ile sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde balkon konuşması yaptı. Peki, seçim sonuçlarında kim önde? Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranı nasıl?

Haber 29-05-23 07:08

HATAY SEÇİM SONUÇLARI VE OY ORANLARI: 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları nasıl?

Hatay seçim sonuçlarına ilişkin araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sona erdi. Vatandaşlar Cumhurbaşkanını seçmek için önceden belirlenen sandık numaralarına giderek oy kullandı. Tüm Türkiye'nin gözü kulağı seçim sonuçlarına çevrilmiş durumda. Hatay 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonucu ve oy oranları Mynet'te...

Haber 28-05-23 22:52

ANKARA CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Ankara seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Ankara seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Seçim yasaklarının kalkmasının ardından Ankara seçim sonuçları canlı olarak Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Ankara seçim sonuçları canlı takip ekranı...

Haber 28-05-23 18:42

SEÇİM SONUÇLARI OY ORANLARI 2023: Seçim sonuçları ve oy oranları takibi! 28 Mayıs Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranı canlı izle

Seçim sonuçları 28 Mayıs 2023 tarihinde sandık başına giderek oy kullanan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Oy verme işlemi saat 08:00’da başladı ve 17:00’a kadar hızla devam etti. Yayın yasağı saat 18:15 itibari ile sona erdi. Peki, seçim sonuçlarında kim önde? İşte seçim sonuçları ve oy oranlarının canlı takibi...

Finans 28-05-23 18:39

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur Erdoğan ve Kılıçdaroğlu büyükşehirler oy oranları

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları canlı olarak İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Adayların ilk turda yüzde 50+1 oy barajını geçememesi sebebiyle bugün seçmenler Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ya da Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy kullandı. İşte Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turunda Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İstanbul, Ankara ve İzmir'deki oy oranları ve seçim sonuçları canlı takip ekranı..

Haber 28-05-23 18:27

ANKARA 28 MAYIS 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI: Ankara Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları

Ankara ikinci tur seçim sonuçları ve oy oranlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nde adayların hiçbiri geçerli oyların salt çoğunluğu sağlayamadığı için bugün yeniden Cumhurbaşkanı Seçimi yapıldı. Oy verme işlemi saat 08:00'de başladı 17:00'da sona erdi. Sandıkların kapanması ve YSK'nın yayın yasağını kaldırmasının ardından seçim sonuçları Mynet'te anbean yayınlanacak.

Haber 28-05-23 17:09

SEÇİM OY ORANLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR? 28 Mayıs 2023 Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu oy oranı canlı takip! Seçim oy oranları son durum

Seçim oy oranları için geri sayım heyecanı başladı. Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur sonuçları bugün belli olacak. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin ilk turu gerçekleştirildi. İlk turda hiçbir aday istenilen oranı yakalayamadığı için bugün tüm seçmenler ikinci tur için sandık başına gitti. Oy verme işlemini gerçekleştiren vatandaşlar heyecanla seçim oy oranlarını beklemeye başladılar. Peki, seçim oy oranları ne zaman, saat kaçta açıklanır?

Finans 28-05-23 16:45

ŞANLIURFA SEÇİM SONUÇLARI VE OY ORANLARI: Urfa Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Erdoğan Kılıçdaroğlu oy oranları

Şanlıurfa seçim sonuçları 2023 cumhurbaşkanı oy oranları için araştırmalar başladı. Tüm Türkiye 28 Mayıs günü 5 yıl boyunca görev yapacak olan cumhurbaşkanını belirlemek için sandık başına gidecek. Ülke genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kurulacak. 60 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı Cumhurbaşkanı Seçimi sonuçları anbean Mynet.com’dan canlı takip edilecek. Peki, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçim sonuçları, oy oranları ne zaman açıklanır?

Haber 28-05-23 12:49

KARABÜK SEÇİM SONUÇLARI VE OY ORANLARI: 28 Mayıs Karabük Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur sonuçları oy oranları canlı takip Mynet.com'da olacak

Karabük seçim sonuçları ve oy oranlarına dair araştırmalar giderek yoğunlaştı. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hiçbir adayın yüzde 50+1’e ulaşamamasının ardından seçimler ikinci tura kaldı. Bugün sandık başına gidecek olan adaylar Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir seçim yaparak 13. Cumhurbaşkanını seçecek. Peki, Karabük Cumhurbaşkanı Seçimi sonuçları saat kaçta, ne zaman açıklanacak?

Haber 28-05-23 11:25

YSK ikinci tur seçimlerinden bir gün önce paylaştı! İşte 14 Mayıs seçimlerinin istatistikleri…

14 Mayıs seçimlerinde adayların aldıkları oy sayılarının resmi rakamları 28 Mayıs ikinci tur oylamasının bir gün öncesinde YSK tarafından paylaşıldı. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde en yüksek katılım oranına sahip iller sırasıyla Düzce, Amasya ve Manisa oldu. Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı üç il, sırasıyla İstanbul, Ankara ve Bursa oldu, Kılıçdaroğlu ise en yüksek oyu sırasıyla İstanbul, İzmir ve Ankara'da aldı.

Haber 27-05-23 14:05

ANKARA CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI 2023: Ankara seçim sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Mayıs seçim sonuçları Mynet.com’da olacak

Ankara Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları 28 Mayıs'ta bu sayfalardan takip edilebilecek. 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerde Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.51, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.80 oy aldı. Adayların yeterli oyu alamaması nedeniyle de seçim ikinci tura kaldı. Ankara seçim sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları Mynet.com'da olacak. İşte Ankara seçim sonuçları ekranı...

Haber 25-05-23 10:09

Mansur Yavaş'ın 'HDP' sözleri sonrası AK Partili Hamza Dağ'dan dikkat çeken gönderme

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın canlı yayındaki HDP sözleri gündem oldu. HDP'nin Kılıçdaroğlu'na oy kaybettirdiğini söyleyen Mansur Yavaş'ın ifadelerine AK Parti'den ilk açıklama Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan geldi. Dağ açıklamasında "Kandil’den ve HDP’lilerden açıklama gelirken menfaat için üç maymunu oynadınız" dedi.

Haber 25-05-23 10:02

'Erdoğan bu desteği karşılıksız bırakmaz!' Sinan Oğan'ın kararı sonrası Ankara kulisleri hareketlendi! 28 Mayıs'tan sonra...

İlk turda yüzde 5,17 oy alan Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, seçimlerin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldı. Oğan'ın bu kararı 'pazarlık' iddialarını gündeme getirirken, iki taraf da söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Kulislerde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söz konusu desteği karşılıksız bırakmayacağı konuşulurken, bakanlık, büyükelçilik ve başkanlık iddiaları dikkat çekti.

Haber 23-05-23 08:43

ANKARA 2. TUR CUMHURBAŞKANI SEÇİM SONUÇLARI 2023: Ankara seçim sonucu ile Erdoğan ve Kılıçdaroğlu oy oranları Mynet.com'da olacak

Ankara Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçları 28 Mayıs'ta birçok kişi tarafından yakından takip edilecek. Ankara seçim sonuçları ile ilgili araştırmalar arama motorlarında yapılmaya başlanacak. 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimler için geri sayım sürüyor. Ankara seçim sonuçları ve oy oranları Mynet.com'da olacak.

Haber 23-05-23 08:26

Mansur Yavaş’ın memleketi Beypazarı’nda oylar Erdoğan’a çıktı

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın memleketi Beypazarı’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüzde 56,77 oy çıktı.

Yurthaber 16-05-23 15:29

SEÇİM SONUÇLARI CANLI OY ORANLARI 2023 SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim sonuçları ve oy oranları!

2023 Genel Seçim sonuçlarına ilişkin son dakika açıklamaları merak konusu oldu. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimleri için oy kullanma işlemi dün, saat 08:00 itibari ile başladı ve 17:00'da sona erdi. Bu kapsamda 2023 Genel Seçim sonuçları ve 28. Dönem Milletvekili sonuçları oy oranları canlı olarak Mynet.com’da yayınlanıyor. İşte 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları ile ilgili merak edilenler...

Finans 15-05-23 11:49

ANKARA SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA 2023: 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Ankara seçim sonuçları oy oranları

Ankara seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Akyurt, Altındağ, Ayaş, Balâ, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kahramankazan, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Nallıhan, Polatlı, Pursaklar, Sincan, Şereflikoçhisar ve Yenimahalle ilçelerinde oy kullanan seçmenler Ankara seçim sonuçlarını yakından takip ediyor. İşte, Mynet.com Ankara seçim sonuçları canlı takip ekranı...

Haber 15-05-23 10:57

ANKARA SEÇİM SONUÇLARI 2023: ANKARA canlı seçim sonuçları ve oy oranları Mynet.com'da!

Ankara seçim sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanma işlemi geçtiğimiz gün 17:00'de sona erdi.14 Mayıs 2023 seçim sonuçları ise açıklanmaya başlandı. Ankara seçim sonuçları canlı oy oranları anbean Mynet.com’da olacak. İşte 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçlarına dair merak edilenler...

Haber 15-05-23 07:16

KOCAELİ SEÇİM SONUÇLARI OY ORANLARI 2023: Kocaeli seçim sonuçları açıklandı mı? Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları

Kocaeli seçim sonuçları için araştırmalar hız kazandı. İstanbul seçim sonuçları, oy oranları gündemde yer alıyor. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Tüm Türkiye’de oy kullanma işlemi 14 Mayıs günü saat 17:00’da son buldu. Peki, Kocaeli seçim sonuçları, oy oranları saat kaçta açıklanır? İşte detaylar...

Haber 15-05-23 02:25

ANKARA POLATLI SEÇİM SONUÇLARI 2023: Polatlı seçim sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim sonuçları canlı Mynet.com'da!

Ankara Polatlı seçim sonuçları hakkında aramalar hız kazandı. 81 ilde yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için oy kullanma işlemi tamamlandı. 64 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Ankara seçim sonuçları da araştırılan bir diğer konu oldu. Peki, Polatlı seçim sonuçları açıklandı mı? 2023 seçim sonuçlarına dair tüm detayları Mynet.com'da bulabilirsiniz.

Haber 14-05-23 22:52