Belgisiz Zamir Haberleri

Şey zamir midir? Şey isim midir zamir midir?

Gerek günlük sohbetlerde gerekse yazışmalarda kendimizi karşı tarafa güzel ifade edebilmek adına birçok farklı sözcükten yararlanırız. Bu sözcüklerin büyük kısmı aslında zamirlerden meydana gelir. Ad soylu sözcüklerin yerini tutan kelimelerin tamamı zamir olarak tanımlanır. Zamirler de kendi içerisinde farklı başlıklara sahiptir ve her bir başlık bünyesinde birtakım nitelikler barındırır. Bazı durumlarda hangi kelimenin zamir olup olmadığı bilinemeyebilir. Peki, şey zamir midir yoksa isim midir?

Egitim 2023-11-03 16:28:06

Ek hâlinde zamir olur mu? Ek hâlindeki zamirler ile ilgili örnek cümleler

Dil bilgisi konuları bünyesinde birçok farklı konu ve kural barındırır. Bu konular arasında önemli bir değere sahip olan ve gündelik yaşamımızda da sıklıkla karşımıza çıkan konulardan biri zamirlerdir. Bilindiği üzere cümle içerisinde kullanılan bazı kelimeler adların yerini tutar ve bu kelimeler zamir olarak tabir edilir. Bunun dışında bazı eklerde tıpkı zamirlerdeki gibi aynı işleve sahiptir. Peki, ek hâlinde zamir olur mu, ek hâlindeki zamirler ile ilgili örnek cümleler nelerdir?

Egitim 2023-11-03 16:26:35

Soru zamiri nedir? Soru zamiri ile ilgili örnek cümleler ve konu anlatımı

Dilimizi güzel ve doğru kullanmak, kendimizi başkalarına anlatmamız açısından son derece önemlidir. Bu yüzden de dil bilgisi konularını çok iyi kavramak ve anlamak gerekir. Dil bilgisi konuları arasında büyük önem teşkil eden konu başlıklarından biri zamir türleridir. Toplamda yedi farklı zamir çeşidi mevcuttur. Bu yedi farklı zamir türlerinden biri de soru zamirleridir. Peki, soru zamiri nedir, soru zamiri ile ilgili örnek cümleler nelerdir?

Egitim 2023-11-03 16:25:36

Dönüşlülük zamiri nedir? Dönüşlülük zamiri ile ilgili örnek cümleler ve konu anlatımı

Dil bilgisi konuları içerisinde birbirinden farklı nitelikleriyle öne çıkan zamir türü bulunur. Her zamir türünün kendine has birtakım dikkat çekici özellikleri vardır. Bu özellikler tam olarak öğrenildiğince cümle içerisinde zamirlerin kullanıp kullanılmadığı çok kolay bir şekilde anlaşılabilir. Yazılı metinlerde sıkça karşımıza çıkan zamir türlerinden biri dönüşlülük zamiridir. Peki, dönüşlülük zamiri nedir, dönüşlülük zamiri ile ilgili örnek cümleler nelerdir?

Egitim 2023-11-02 20:15:52

Belgisiz zamir nedir? Belgisiz zamir ile ilgili örnek cümleler ve konu anlatımı

Dil bilgisi konuları içerisinde bulunan kuralları çok iyi öğrenmek ve bu kuralları yazıya doğru bir biçimde dökmek oldukça önemlidir. Konuşma esnasında pek çok kelimeyle kendimizi karşı tarafa anlatmaya çalışırız. Aynı durum yazılı iletişimler için de geçerlidir. Yazılı iletişimlerde dikkatimizi çekmeyen ve yaygın olarak kullandığımız zamir türleri vardır. Belgisiz zamir de bu zamir türleri arasında yer almaktadır. Peki, belgisiz zamir nedir, belgisiz zamir ile ilgili örnek cümleler nelerdir?

Egitim 02-11-23 20:14

Zamir soruları nelerdir? Zamiri bulmak için hangi sorular sorulur?

Zengin bir dil yapısına sahip olan Türkçemizde çok sayıda birbirinden farklı sözcük mevcuttur. Bu sözcükler sayesinde cümleler kurar ve kendimizi en iyi şekilde ifade etmeye çalışırız. Bu cümleler de kendi içerisinde farklı kurallara sahiptir ve bu kuralların geneli de dil bilgisi olarak tanımlanmaktadır. Dil bilgisi kuralları arasında zamirler oldukça önemlidir. Peki, zamir soruları nelerdir ve zamiri bulmak için hangi sorular sorulur?

Egitim 02-11-23 20:14

Kişi zamiri nedir? Kişi zamiri ile ilgili örnek cümleler ve konu anlatımı

İnsanlarla iletişim kurmak, duygu ve düşüncelerimizi doğru ifade edebilmek oldukça önemlidir. Bunun için dil bilgisi kurallarına eksiksiz bir biçimde uymamız ve hata yapmamız gerekir. Dil bilgisi konuları kendi içerisinde birçok konu başlığı barındırır. Bu konu başlıkları arasında zamir türleri de yer almaktadır. Zamir türleri arasında yaygın olarak kullanılan zamirlerden biri kişi yani şahıs zamirleridir. Peki, kişi zamiri nedir, kişi zamiri ile ilgili örnek cümleler nelerdir?

Egitim 02-11-23 20:12

İyelik zamiri nedir? İyelik zamiri ile ilgili örnek cümleler ve konu anlatımı

Dilimizi doğru kullanmak, dil bilgisi kurallarına uymak son derece önemli bir konudur. Okul hayatımız boyunca dil bilgisi ile alakalı birçok önemli konu öğreniriz. Bu konulardan biri de cümle içerisinde isim ya da varlıkların yerine kullanılabilen zamir çeşitleridir. Bir şeyi ifade ederken zamirlerden yardım alındığında daha zengin bir anlatım ortaya çıkar. İyelik zamiri de bu önemli zamir türleri arasında bulunur. Peki, iyelik zamiri nedir, iyelik zamiri ile ilgili örnek cümleler nelerdir?

Egitim 02-11-23 20:10

Senin de nasıl yazılır? Senin de ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Sen sözcüğü Türkçede zamir olarak kullanılırken de, da kelimeleri ise bağlaç görevi üstlenebilir. Yani senin de ifadesinin ayrı mı bitişik mi yazıldığını merak eden kişilere sunulması gereken temel bilgi bu öbekteki de kelimesinin türüdür. Bu konuda açıklama yapılmasıyla birlikte senin de ifadesinin Türkçe yazım kuralları ihlal edilmeden kullanılması kolaylaşır. Buna ek olarak senin de ifadesini içeren cümle örneklerinin sıralanması da incelenen kelimelerin doğru kullanımının görülmesini sağlar.

Egitim 07-09-23 13:28

İlgi zamiri nedir, ne anlama gelir? İlgi zamiri ile ilgili örnek cümleler ve örnek soru çözümleri

Cümlenin içerisinde ismin yerini tutan sözcüklere zamir denilmektedir. Zamirler (adıllar) kendi içerisinde kelime hâlindeki zamirler ve ek hâlindeki zamirler olmak üzere iki gruba ayrılmaktadır. Ek hâlindeki zamirler de kendi içerisinde iyelik zamiri ve ilgi zamiri olarak iki gruba ayrılmaktadır. Peki, ilgi zamiri nedir, nerelerde kullanılır?

Egitim 08-05-23 09:58

Şey nasıl yazılır, şey yazımı nasıl olmalıdır? Şey ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Her, hiçbir ve herhangi gibi sözcüklerden sonra gelecek şekilde yaygın olarak kullanılan şey kelimesi; tek başına kullanıldığında da belli bir anlam ifade eder. Özellikle konuşma dilinde sıkça kullanımına başvurulan şey sözcüğü zamir görevi üstlenir. Bu sözcüğün doğru yazılışı ise en çok araştırılan yazım kuralları konuları arasındadır. Peki, şey yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 20-04-23 10:28

Birçoğu nasıl yazılır, bir çoğu yazımı nasıl olmalıdır? Birçoğu ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Zamir, zarf, sıfat, isim, fiil ve belirteç gibi farklı türlerde olan sözcükler ile Türkçenin son derece zengin bir dil olduğu söylenebilir. Pek çok sözcüğün doğru yazılışının yaygın olarak araştırılmasının temel nedenlerinden biri de Türkçenin zengin bir dil olmasıdır. Türk Dil Kurumu Yazım Kuralları Kılavuzu ile güncel çevrim içi sözlüğüyse sözcüklerin doğru yazılışlarının kolaylıkla öğrenilmesini sağlar.

Egitim 24-03-23 16:36

Zamir eş anlamlısı nedir? Zamir kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Konuşma ve yazı dilinde kullandığımız kelimelerin kullanım yerlerine göre anlamları ve görevleri değişkenlik gösterebilir. Türkçede birçok kelimenin eş anlamlısı bulunur ve eş anlamlı kelimeler aynı anlama geldiği için sıklıkla birbirleri kullanılır. Bir kelimenin birden çok eş anlamı bulunabilir. Cümlenin anlamı değişmeden eş anlamlı kelimeler birbiri yerine geçebilir. Genellikle dil bilgisi terimi olarak kullanılan zamir kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Egitim 30-12-22 16:36

Düz eş anlamlısı nedir? Düzün eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Kelime hazinesi en geniş olan dillerden biri Türkçedir. Farklı dillerden de birçok kelime kabul etmiş bir dildir. Bir kelime birden fazla anlama gelebilir. Ayrıca isim, sıfat ya da zamir gibi farklı birçok türden bambaşka anlamlar içerebilir. Düz kelimesi de bu özelliklere sahiptir. Herhangi bir nesne, kişi ya da durum için kullanılabilir. Düz kelimesinin eş anlamlısı nedir? Düz eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 05-08-22 19:23

Zamir ne demek? Zamir kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kendine has dilbilgisi kurallarının yanı sıra hafızada yer eden kelime çeşitliliği ile de dikkat çeken Türk dili, kelime öbekleri ve eş sesli kelimeleri de bünyesinde barındırır. Anlamı merak edilen bu kelimeler arasında Zamir kelimesi de yer alır. TDK tarafından Türkçe kurallarına uyup uymadığı değerlendirilen, anlamı ve kökeni paylaşılan Zamir kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 10:41

Belgisiz sıfat ne demek? Belgisiz sıfat birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller, farklı kökenlere ve yapılara sahiptirler. Her dil, kendi yapısına uygun olarak kelime türetir ve bu sayede zenginleşir. Türkçede de kelimelere ekler getirilerek veya farklı kelimelerin kaynaşması ile yeni kelimeler üretilir. Bu kelimelerin üretilmesi farklı kökenlerden gelen sözcüklerin Türkçeleştirilmesi ve dilimizin anlam zenginliği kazanması için gereklidir. Belgisiz sıfat de farklı kelimelerin birleştirilmesiyle oluşturulmuş yeni bir kelimedir. Belgisiz sıfat ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:28

Belgisiz zamir ne demek? Belgisiz zamir birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede kelimeler yapı bakımından türlere ayrılırlar. Bu türler basit, türemiş ve birleşik olarak farklılaşır. Basit kelimeler türü değişmemiş kelimelerdir. Türemiş kelimeler anlam bakımından değişmiş sözcükler, birleşik kelimeler ise birden çok sözcüğün birleşmesi ile oluşan kelimelerdir. Birleşik kelimeler bir isim veya eylem olarak görülebilirler. Belgisiz zamir de yapı bakımından birleşik kelimeler arasındadır. Belgisiz zamir TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 20:28

Belgisiz ne demek? Belgisiz kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kendine has dilbilgisi kurallarının yanı sıra hafızada yer eden kelime çeşitliliği ile de dikkat çeken Türk dili, kelime öbekleri ve eş sesli kelimeleri de bünyesinde barındırır. Anlamı merak edilen bu kelimeler arasında Belgisiz kelimesi de yer alır. TDK tarafından Türkçe kurallarına uyup uymadığı değerlendirilen, anlamı ve kökeni paylaşılan Belgisiz kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:28

Dönüşlü zamir ne demek? Dönüşlü zamir birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler günlük konuşma dilinde veya edebi eserlerde sıklıkla kullanılır. Deyimlerin birçoğu birleşik kelimeler ile oluşmuştur. Bu durum birleşik kelimelerin Türkçede ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir. Günlük konuşma dilinde, çeşitli yayınlarda karşılaşılan birleşik sözcüklerden biri de Dönüşlü zamir şeklindedir. Dönüşlü zamir ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:16

Moskova Afganistan Konferansına Ev Sahipliği Yapacak

Moskova, 20 Ekim tarihinde Afganistan konusunda uluslararası bir toplantıya ev sahipliği yapacak. Haberi Rusya lideri Vladimir Putin’in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov paylaştı

Haber 07-10-21 11:30

Engin Altan Düzyatan'ı dolandırmakla suçlanıyordu! Gözaltına alındı

Pakistan'da Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ı yaklaşık 575 milyon dolarlık sahte çek vererek dolandırmakla suçlanan TikTok fenomeni Kaşif Zamir Çaudri gözaltına alındı.

Magazin 18-06-21 13:12

TİKA’dan Afganistanlı öğretmenlere STEM eğitimi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından ilk etabında 23 Afgan öğretmenin Nisan ayında Edirne’de aldığı STEM eğitimlerinin ardından ikinci etapta yaklaşık 80 Afgan öğretmene Kabil’de STEM eğitimleri verildi.Sertifika törenine Kabil İl Eğitim Müdürü Ahmad Zamir Govara, T.C.

Haber 10-12-19 11:35

Tekerlekli sandalyeyle geldiği hastaneden yürüyebilecek halde taburcu oldu

NİĞDE'de omurilik kanalındaki daralma nedeniyle ellerini kullanamayan ve bacaklarındaki kuvvet kaybı nedeniyle tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren Zamir Ballı (70), Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen servikal dar kanal ameliyatıyla sağlığına kavuştu.

Trend 15-11-19 16:04

Rusya'da Afganistan toplantısı hazırlığı

Rusya'nın Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov: - "Ekim ayında Moskova'da Rusya, ABD, Çin ve Pakistan'ın Afganistan özel temsilcilerinin katılacağı bir toplantı olabilir"

Haber 30-09-19 14:34

Rusya, İran bankalarıyla iş birliğine devam edecek

Rusya Dışişleri Bakanlığı İkinci Asya Dairesi Direktörü Zamir Kabulov: - "(ABD'nin İran ulusal bankasına yaptırım kararı) Yaptırımlar, Rusya'nın tutumunu değiştirmeyecek. Tahran ile bankacılık sektöründe iş birliğine devam edeceğiz"

Haber 20-09-19 18:20

ABD'de Afganistan konusunda fikir birliği yok

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov: - "Amerikan askerinin Taliban'ın düzenlediği saldırıda ölmesi, barış müzakerelerini durdurmak için bahane. Asıl sebep, Washington'da Taliban ile barış anlaşması yapma konusunda fikir birliğinin olmaması" - "Müzakereleri askıya alan ABD, Taliban'ın taviz vereceğini düşünüyor fakat bu mümkün değil. Taliban, oldukça katı duruşa sahip bir örgüt"

Haber 19-09-19 19:46

Taliban, ABD ile müzakereleri devam etmeye hazır

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov: - "Taliban, ABD ile barış müzakerelerine devam etmeye hazır olduğunu doğruladı"

Haber 16-09-19 12:13

Türk Keneşi Genel Sekreteri Amreyev Cidde'de

Türk Keneşi Genel Sekreteri Bağdat Amreyev, Cidde'de İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Yusuf bin Ahmed el-Useymin ve İslam Kalkınma Bankası Başkan Yardımcısı Zamir İkbal ile bir araya geldi

Haber 04-09-19 16:59

Sakarya'da 73 Afgan kaçak göçmene sınırdışı kararı

SAKARYA Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Taraklı ilçesinde Afganistan uyruklu Zamir Zazai'nin boğazı kesilerek öldürülmesinin ardından başlattığı operasyon kapsamında gözaltına aldığı 73 Afgan kaçak göçmen hakkında sınır dışı işlemi başlatıldı.

Haber 19-08-19 17:20

Boğazı kesilmiş halde bulunan Afgan genci arkadaşları öldürmüş (2)

TUTUKLADILAR Sakarya'nın Taraklı ilçesinde, dere kenarında boğazı kesilmiş halde cesedi bulunan Afganistan uyruklu Zamir Zazai'nin en son birlikte görüldükten sonra gözaltına alınan ve emniyet müdürlüğünde cinayeti itiraf eden Afganistan uyruklu arkadaşları F.A.

Haber 18-08-19 21:13

Boğazı kesilmiş halde bulunan Afgan genci arkadaşları öldürmüş

 SAKARYA'nın Taraklı ilçesinde, dere kenarında, boğazı kesilmiş halde bulunan cesedin Afganistan uyruklu Zamir Zazai'ye ait olduğu tespit edildi.

Haber 18-08-19 13:54

Rus diplomat: ABD saldırırsa İran yalnız olmayacak

Üst düzey Rus diplomat Zamir Kabulov, Amerika Birleşik Devletleri’nin İran’a karşı bir askeri müdahalesi durumunda İran’ın yalnız olmayacağını söyledi.

Haber 27-06-19 11:02

DHA DIŞ - Rus diplomat: ABD saldırırsa İran yalnız olmayacak

Üst düzey Rus diplomat Zamir Kabulov, Amerika Birleşik Devletleri’nin İran’a karşı bir askeri müdahalesi durumunda İran’ın yalnız olmayacağını söyledi.

Haber 27-06-19 11:02

Velilerle geleneksel iftar buluşması gerçekleştirildi

Salih Erkan İlkokulu tarafından velilere yönelik iftar programı düzenlendi.Okul bahçesinde düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zamir Bahadır, Halitpaşa Mahallesi muhtarı Ruhi Dikilitaş, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Yurthaber 30-05-19 17:03

Rusya ABD'nin Taliban ile anlaşmasını istiyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov: - "Rusya, ABD'nin Taliban ile anlaşmasını istiyor. Fakat şimdilik kesin bir anlaşma hakkında konuşmak için erken"

Haber 13-03-19 14:05

Rusya ve ABD Taliban'a yaptırımların kaldırılması için liste hazırlıyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov: - "(Taliban müzakerecilerine seyahat yasağının kaldırılmasına ilişkin) ABD'deki meslektaşlarımızla bu konu üzerinde çalışıyoruz. Eğer Afgan uzlaşısını gerçekten güçlendirmek istiyorsak, bunu yapmanın zamanı geldi" - "Biz, ne Rusya'nın ne de Amerika'nın Afganistan'a kendi çözümlerini dayatmayacağı konusunda hemfikiriz" - "Yabancı birliklerin geri çekilmesi konusunda hemfikir olmalıyız" - "Rusya ve Türkiye, Taliban ve diğer Afganlar arasında diyaloğun kurulmasına birlikte katkı sağlayabilir" - "Afganistan uzlaşısını gerçekten istiyorsak, seçimleri ertelememek, belirlenen sürede tutmak oldukça önemli" - "(Taliban'ın diğer talepleri) Onlar, ABD temsilcisiyle gündemimizde değil"

Haber 01-03-19 11:04

Türkiye, Afganistan sorununun çözümüne dahil olabilir

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov: - "Türkiye, Afganistan sorununun çözümüne dahil olabilir. İleride Moskova'da yapılacak toplantıya katılması halinde memnun oluruz" - "ABD, Afganistan'da uzlaşmanın sağlanması için zemin oluşturmayı önerdi. Rusya, bu fikri dikkate almaya hazır"

Haber 23-02-19 00:29

2019, Afganistan barış sürecinde belirleyici olacak

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov: - "Barış süreci hızla ilerliyor. Bu bize, Afganistan'da barışın gerçekten tesisi anlamında bu yıl güzel gelişme kaydedeceğimize dair ümit veriyor" - "Diplomatik manevra alanını sınırlamak için Taliban'a uygulanan yaptırımların kaldırılmasının zamanı geldi"

Haber 22-02-19 13:45

Rusya ve ABD'nin Afganistan özel temsilcileri Ankara'da görüşecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov: - "Rusya ve ABD'nin Afganistan özel temsilcileri 22 Şubat'ta Ankara'da bir araya gelecek" - "Afganistan halkı, barışı ve kendi devletini restore etmek istiyor. Afganlar çalışkan bir millet ve bu konuda güzel sonuçlar elde edebilir. Moskova'da yapılan toplantı bunu gösteriyor. Rusya olarak bu konuda Afganlara gerekli desteği vermeye hazırız"

Haber 12-02-19 12:47

Rusya ABD-Taliban görüşmelerine karşı temkinli

Rusya’nın Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov: - "Görüşmelerin tekrar aktif hale getirilmesine olumlu bakıyoruz" - “Bu konuda yol boyunca çok fazla iniş çıkış vardı. Bu yüzden tüm bu mesajlara karşı temkinliyiz”

Haber 22-01-19 12:50

Moskova'daki görüşme Afganistan'da tam kapsamlı müzakerelerin ilk adımı

Putin'in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov: -"(Moskova'daki görüşmeler) Afganistan'da tam kapsamlı müzakerelere giden ilk adım" -"(Taliban hareketini) en azından masaya oturtmaya ve görüşmelerin ön aşamasına başlatmaya ikna etmede başarılı olamadık" - "Taliban, müzakerelerde tam katılımcı olma konusunda ısrar ediyor. Bizim buna karşı itirazımız yok"

Haber 12-11-18 14:33

ABD Afganistan'da tarafların uzlaşmasına mesafeli

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov: - "Afganistan'da iç barış sürecinin işletilmesine yardımcı olacak, ABD'nin himayesinde gerçekleştirilen programlara yönelik şimdilik hiçbir adım göremiyoruz"

Haber 14-09-18 14:47

Türkiye, İslami finansın merkezi olabilir

İslami Kalkınma Bankası Başkan Yardımcısı ve Finans Direktörü Zamir İkbal: - "Türkiye, güçlü bankacılık sektörü, birçok küresel piyasada kendini geliştirmesi, Avrupa'ya yakın coğrafi konumu ve devletinin de desteğiyle İslami finansta bir merkez haline dönüşebilecek potansiyele sahip" - "Risk paylaşımı ve varlık tabanlı İslami finansın, borçlanmaya dayalı geleneksel finanstan daha istikrarlı ve risklere daha dayanıklı olduğu çok sayıda çalışmada ortaya konmuştur"

Finans 16-05-18 11:11

Kremlin'in Özel Temsilcisi Zamir Kabulov: ABD'nin planına olumsuz bakıyoruz

Kremlin'in Özel Temsilcisi Zamir Kabulov, BD'nin İran Devrim Muhafızları'nı (IRGC) 'terör örgütleri listesi' alma planına ilişkin açıklama yaptı. Zamir Kabulov, Biz buna olumsuz bakıyoruz ve IRCG'yi terör örgütü olarak görmüyoruz" dedi."

Haber 10-10-17 20:22

Yüzbaşı, Motosiklet Kazasında Öldü

- EDİRNE'de görev yapan Yüzbaşı Çetin Zamir, bayram tatili için geldiği memleketi Kahramanmaraş'ta motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Kaza, gece saatlerinde Turgut Özal

Yurthaber 28-06-17 12:16

Sulama Kanalına Devrilen Traktördeki Polis Hayatını Kaybetti

YUMURTALIK Kaza, Yumurtalık İlçesi'nin Narlıören Mahallesi'nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Zamir Kılınç, plakası açıklanmayan traktörle kanal yolundan araziye giderken

Yurthaber 07-04-15 19:21

Pakistan'a 301 milyon dolar yeni yardım sözü

Pakistan'ın Birleşmiş Milletler Büyükelçisi Zamir Ekrem, ülkelerinin önemli bir bölümünü etkileyen sel felaketi sonrası yaklaşık 301 milyon dolar yeni yardım sözü aldıklarını açıkladı.

Haber 18-08-10 02:40