Benzine Zam Mi Geliyor Haberleri

19 Mayıs resmî tatil mi? 2024 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hangi güne denk geliyor?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her yıl pek çok kurumda çeşitli etkinlikler planlanarak kutlanır. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışı ve Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcından dolayı 19 Mayıs özel bir gün olarak kabul edilir. Bu özel günün yaklaşması nedeniyle 19 Mayıs resmî tatil mi diye merak edilir. Peki, 19 Mayıs günü resmî tatil mi?

Haber 2024-05-17 15:39:42

SSK, Bağkur, memur emeklileri... Emekli zammında bir ipucu daha geliyor! Refah payıyla tek tek hesaplandı, 30 bin TL'ye dayanacak!

Milyonlarca emeklinin gözü temmuzdaki zam oranlarında...Haziran ayı enflasyon rakamları belli olacak, zam oranları netleşecek. Emeklilerin refah payı beklentisi var. Refah payıyla birlikte emekli zammında ilk defa 28 bin TL'lik rakam ortaya çıktı. İşte detaylar...

Finans 2024-05-17 07:45:51

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? SGK Uzmanı İsa Karakaş ‘çekindikleri nokta’ diyerek anlattı: ‘Zam değil düzeltme gelebilir…’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı dün yaptığı açıklamasında ‘asgari ücrete ek zam olmayacak’ dedi. SGK Başuzmanı İsa Karakaş, o sözlerin nedenini ve hükümetin asgari ücrete ara zam planını anlattı. Hükümetin fırsatçılar nedeniyle asgari ücrete zamma yaklaşmadığını kaydeden Karakaş tarih de vererek, “Eylül ayında düzeltme şeklinde asgari ücrete zam gelmesini bekliyoruz” dedi.

Finans 2024-05-16 08:00:31

Memurlara uzaktan ve esnek çalışma geliyor! SGK Uzmanı ayrıntıları tek tek anlattı! Maaşlar düşecek mi, 4 gün çalışma imkanı var mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf paketini dün kamuoyu ile paylaştı. Bakan Şimşek, ''Kamuda esnek ve uzaktan çalışma modellerini geliştireceğiz.'' dedi. Bakan Şimşek'in açıklamasının ardından memurlar için uzaktan ve esnek çalışma taslağı ortaya çıktı, ayrıntılar belli oldu.

Finans 2024-05-14 17:03:20

Otomobil fiyatlarına indirim mi geliyor? Tüm gözler 7 Temmuz'da! Zorunlu olacak, sıfır araçlara özel kampanyalar gelebilir

Otomobil fiyatları için gözler 7 Temmuz tarihine çevrildi. Kritik tarih itibariyle sıfır araçlarda ek paket olarak satılan birçok özellik, artık zorunlu olacak. Yeni güvenlik teknolojileri, sıfır araçlarda standart pakete eklenecek. Vatandaşlar ise otomobil fiyatlarında indirim olacak mı, fiyatlar artacak mı? sorularına yanıt ararken, uzmanlar bazı fiyat düşüşlerinin olabileceğini ancak sonrasında yeniden artacağını belirtiyor.

Finans 13-05-24 07:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulan rapor emeklileri heyecanlandırdı! Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor: Zam mı geliyor?

Kurban Bayramı yaklaşırken emekliler, ikramiyelere zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Ekonomi kurmaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunduğu raporda bayram ikramiyelerinin enflasyona karşı korunması yer alırken, farklı zam oranlarının bütçeye maliyetinin hesaplandığı aktarıldı.

Finans 12-05-24 20:17

Emekli bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘emekli ikramiyesi’ raporu: 31 Mayıs’a dikkat!

Temmuz ayındaki emekli zammı öncesinde 16 milyon emeklinin gözü bir de Kurban Bayramı öncesinde ödenecek olan bayram ikramiyesinde. Bu yıl 3’er bin liradan toplamda 6 bin TL’ye yükseltilen emekli bayram ikramiyesi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Peki emekli ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın masasına giden rapor herkesi heyecanlandırdı. İşte detaylar…

Finans 11-05-24 11:51

Merkez Bankası açıklaması sonrası milyonlar yeni maaşlarını hesaplıyor! 'Makas kapanacak' dedi, 17 bin TL'ye mi yaklaşacak? En düşük emekli maaşı için dikkat çeken rakam!

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan dünkü enflasyon raporu sunumunda yıl sonu enflasyon beklentilerini revize etti. Karahan'ın açıklamasının ardından emekli ve memurun da zam hesabı değişti. Milyonlar yeni maaşlarını hesaplamaya başladı. Enflasyondaki 2 puanlık artış beklentisi maaşlara nasıl yansıyacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Finans 10-05-24 07:58

Emekli zammında hesapları değiştirecek ayrıntı! Net zam oranını verdi, en düşük emekli maaşı için bu rakam ilk kez ortaya çıktı!

Emekli ve memur gözünü temmuz ayına dikti. Zam için mayıs ve haziran enflasyonu bekleniyor. Haziranda enflasyonun açıklanmasıyla emekli, memur ve memur emeklilerinin yılın ikinci yarısında alacağı zam oranı belli olacak. Zam oranı tahmini ne, emekli zammında refah payı gelecek mi, en düşük emekli maaşı ne kadar olur? İşte ayrıntılar...

Finans 09-05-24 07:46

Özgür Özel talep etti, AK Parti listeye aldı! Emekliye zam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına geliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmişti. Görüşmenin detaylarına ilişkin bugün yeni bir gelişme yaşandı. Emekli maaşı zammı için AK Parti’nin harekete geçeceği öğrenildi. Toplantıda Özel’in gündeme getirdiği ve ekonomik sorunlarla, emekli zamlarının da dahil olduğu bir dizi talep AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında değerlendirecek.

Finans 08-05-24 14:50

‘Hükümet çevresinden baskı var’ dedi: En düşük emekli maaşı ve asgari ücret için zam kulisini açıkladı: SGK Başuzmanı İsa Karakaş, 'Anayasa ihlal ediliyor, 3-4 bin TL…’

En düşük emekli maaşı ne olacak? Asgari ücrete ara zam gelecek mi? soruları Temmuz ayının yaklaşması ile milyonların en çok merak ettiği konular arasındaki yerini aldı. 4 aylık enflasyon yüzde 18,72 olurken rakamın Temmuz’da yüzde 25’e ulaşması bekleniyor. SGK Başuzmanı İsa Karakaş emekli zammı ve asgari ücret için kulis bilgisini paylaştı. Emekliye seyyanen zamda 3-4 bin TL rakamı öne çıktı. Asgari ücrette ise ‘anayasa ihlali’ detayı dikkat çekti.

Finans 08-05-24 10:47

Memura seyyanen zam devam edecek mi? Emekliye farklı çalışana farklı tarife: ‘Refah payı beklemiyorum…’

Memur maaş zammı Nisan ayı enflasyonu sonrasında iyiden iyiye netleşmeye başladı. 4 aylık memur enflasyon farkı ortaya çıktı. 6 aylık enflasyon tahminlerine göre de Temmuz 2024 zammı şekillendi. Son enflasyona göre ve 6 aylık tahmine göre hesaplama yapıldı. Peki en düşük memur emekli zammı ve memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Memura refah payı gelecek mi? Seyyanen zam devam edecek mi? Konuya ilişkin değerlendirme Ekonomist Muhammet Bayram’dan geldi.

Finans 08-05-24 08:26

Merkez Bankası yüzde 25 kira zam sınırını takibe aldı! 1 Temmuz'da değişiyor: 'Son seviyelere yaklaştık'

Kirada yüzde 25 zam sınırlaması 1 Temmuz 2024 tarihine kadar uzatılmıştı. Peki yüzde 25 zam sınırı kaldırılacak mı? Kira fiyatları gerileyecek mi? Merkez Bankası’nın PPK özet metninde kritik bir ipucu geldi. Banka, “Kira artışını yüzde 25 ile sınırlayan regülasyonun yakın gelecekte yürürlükten kalkacak olmasının kira enflasyonuna etkisi de yakından takip edilecektir” dedi. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı kira sınırlaması için merak edilen sorulara yanıt verdi.

Finans 07-05-24 08:10

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘refah’ mesajı: ‘Geriye dönüş olmayacak’

Ocak 2024’te 17.002 liraya yükseltilen net asgari ücret için tek zam yapılacağı belirtilmişti. Ancak asgari ücrete ara zam bekleyenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken bir mesaj geldi. Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Erdoğan o beklentilere de son noktayı koydu. Kalıcı refah artışına işaret etti ve yapısal reformların hız kazanacağını açıkladı. Ayrıca kamuda tasarrufun detayları da netleşti.

Finans 07-05-24 07:32

Enflasyon 17 ayın zirvesinde, milyonlar ara zam bekliyor! Uzman isim sinyalleri değerlendirdi: Masadaki diğer ihtimal...

Milyonlarca çalışan 'Asgari ücrete ara zam gelecek mi?' sorusunun yanıtını arıyor. TÜİK'in açıkladığı nisan ayı verilerinde enflasyon 17 ayın zirvesini gördü. Enflasyriondaki yükselişin ardından asgari ücrete ara zam beklentileri arttı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı temmuzda ara zamma kapıları kapattı ama ekonomi yönetiminin sinyalleri ne diyor? Yeni bir formül bulunabilir mi?

Finans 05-05-24 11:18

Vergisi ödenen arabaya zam yok! Sıfır otomobil satışına yeni kurallar geliyor: Yüzde 10’luk ‘kapora’ detayı

Otomobil almak isteyenler dikkat! Fahiş fiyat artışının önüne geçecek yeni adımlar geliyor. Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Araç satışında kurallar netlik kazanacak. Bayiler sıfır aracı yetkili satıcıya tahsis ettikten sonra vergisi ödendiği andan itibaren aracın fiyatını artıramayacak. 45 güne teslim edilecek araçlardan sadece yüzde 10 kaparo alınacak, ön teklif ve nihai tekliflerindeki fiyat farkı yüzde 5’ten fazla olmayacak.

Finans 03-05-24 07:30

Asgari ücrete ara zam iddiası! Rakam vererek duyurdu, kulislerde de konuşuluyor: Temmuz ayında...

Asgari ücretli milyonlarca çalışan bu haberi bekliyor. 'Temmuz ayında asgari ücrete ara zam gelecek mi?' sorusuna yanıt ararken canlı yayında dikkat çeken iddia gündeme geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kapıları kapatsa da asgari ücrete ara zam için peş peşe iddialar gelmeye devam ediyor. İşte asgari ücrete ara zam iddialarında son dakika haberinin detayları...

Finans 02-05-24 15:20

Prof. Dr. Orhan Şen 'Yarın Marmara'ya geliyor' diyerek açıkladı! 34 il için sarı kod... Meteoroloji'den son dakika 2 - 6 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Sıcaklıklar düştü mü, yükselecek mi? Hava durumu ile ilgili yaşanan gelişmeler nedeniyle vatandaşlar hava durumu tahminlerini dikkatle takip ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 34 il için sarı kodlu uyarı yaptı. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen, şiddetli yağışların bugün doğuya kaydığını, Marmara ve kuzey bölgelerde sıcaklığın ortalamanın da altında bir süre daha devam edeceğini ve yarın Marmara'ya yağmur geleceğini söyledi.

Haber 02-05-24 09:48

Bakanlık harekete geçti, düğmeye bastı! Otomobil piyasasına düzenleme yolda! Bayiye teslimden sonra zam yasaklanacak

Ticaret Bakanlığı fahiş fiyatla mücadele yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bakanlık düğmeye bastı, taslak hazırlandı, otomotiv piyasasası için sert tedbirler geliyor. Zamdan, ön ödeme sınırına, ikinci el satışlarından ve teslim süresine kadar taslaktaki detaylar neler? Piyasayı neler bekliyor?

Finans 02-05-24 08:05

Doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ Mayıs ayı için kararını duyurdu

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mayıs itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Finans 30-04-24 17:31

İran -İsrail gerilimi sonrası petrolde 100 dolar endişesi! Yetkili isimden açıklama

İran ve İsrail gerilimi küresel piyasada dalgalanmalar neden olurken brent petroldeki fiyat artışları akaryakıtta da zam getireceği endişelerini doğurdu. Varil fiyatı 90 dolar gören petrolde artış devam eder mi? Konunun yetkili ismi Uluslararası Enerji Ajansı konuştu.

Finans 21-04-24 10:38

Gözler Bakan Bayraktar'ın açıklamasındaydı: Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? İşte yanıtı

Milyonlarca vatandaşın merak ettiği "Mayıs ayında doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?" sorusuna Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'dan yanıt geldi.

Finans 19-04-24 10:58

Bakan Işıkhan son noktayı koymuştu! SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken 'asgari ücrete ara zam' yorumu: 'Diğer ücretlerde de...'

"Asgari ücrete ara zam gelecek mi?" sorusuna net yanıt bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Başta nasıl bir karar aldıysa şu an öyle devam edecek" açıklamasıyla asgari ücrete temmuzda ara zam yapılmayacağını ilan etmiş oldu. Bakan Işıkhan'ın asgari ücret ve emekli açıklamalarını SGK uzmanı yorumladı.

Finans 17-04-24 17:02

SON DAKİKA: Asgari ücrete ara zam yok! Bakan Işıkhan'dan net açıklama

Son dakika: Asgari ücrete ara zam gelecek mi? AK Parti grup toplantısı öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan en net yanıtı verdi. İşte detaylar...

Finans 17-04-24 11:47

Asgari ücret, memur ve emekli zammı… SGK Uzmanı Özgür Erdursun maaşlar için ‘Temmuz’ planını açıkladı: Tek tek oran verdi

Asgari ücretlisi, emeklisi Temmuz ayını bekliyor! Maaş zammı içinse gözler ekonomi yönetiminde. Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Emekli zammı ne olacak? soruları milyonların gündeminde kalmaya devam ederken Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, hükümetin asgari ücrete, emekliye ve memura düşündüğü zam oranlarına ilişkin bir paylaşım yaptı. Asgari ücrete zam yapılmayacağını ifade eden Erdursun, memur ve emekli için ise sırasıyla yüzde 20 ve yüzde 25 öngörüsünde bulundu.

Finans 16-04-24 08:32

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Afrikalı öğrenci tepkisi: 'Otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Abant İzzet Baysal Üniversite’ne özellikle Afrika ülkelerinden öğrencilerin getirildiğini belirterek aldıkları yeni kararı açıkladı. Karabük'te Afrikalı öğrencilerin sayısındaki artışın Bolu'da da yaşandığını belirten Özcan "Bu şekilde gelmiş olan öğrencilerin, otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız. Bunlar öğrenci mi değil mi belli değil? Orada suça karışıp, karışmadıkları belli değil, kim oldukları belli değil” dedi

Haber 15-04-24 22:20

Çiğ süte yüzde 8,5 zam geliyor! 1 Mayıs'ta geçerli olacak

Ulusal Süt Konseyi (USK), çiğ süte zam yapılacağını duyurdu. USK, çiğ süt tavsiye fiyatının 1 Mayıs'tan geçerli olmak üzere üreticinin eline litre başına net 14,65 lira geçecek şekilde belirlenmesine karar verdi.

Finans 15-04-24 19:27

Meclis'te konut mesaisi! Kirada yüzde 25 zam sınırı devam edecek mi?

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü Meclis gündemindeki yeni düzenlemelerde. "Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı, uygulamaya devam mı edilecek?" soruları Meclis'te yanıtlanacak.

Finans 14-04-24 07:59

Asgari ücrete ara zamma Merkez Bankası da karşı çıktı! Milyonlarca çalışanın Temmuz zammı hayalini suya düşürecek mektup: ‘Hesap kitap yapıldı…’ diyerek açıkladı

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? diye merak eden milyonlarca çalışan için yeni bir açıklama geldi. Merkez Bankası herkesin merak ettiği konuya ilişkin hükümete açık bir mektup yolladı. Mektupta dezenflasyon süreci için tüm planların yapıldığını ve asgari ücrete ara zammın enflasyonu tetikleyebileceği dile getirildi. Bu sebeple asgari ücrete yeni bir ara zam yapılmasının enflasyonda kritik öneme dahip olabileceği mektupta anlatıldı.

Finans 06-04-24 07:54

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Tek zam planını bozacak rakamı SGK Başuzmanı İsa Karakaş açıkladı

Enflasyon rakamları sonrası emekli maaşı 3 aylık rakamlarının netleşmesinin ardından gözler bir kez daha asgari ücret zammına çevrildi. Ocak 2024 zam döneminde asgari ücrete ara zam yapılmayacağı belirtilmişti. Ancak en düşük maaş ile çalışan milyonlarca kişinin beklenrisi asgari ücrete ara zam gelmesi… Peki 2024 Temmuz’da asgari ücrete ara zam gelecek mi? Uzman isim 'elzem' diyerek anlattı. İşte milyonlarca çalışanı ilgilendiren detaylar…

Finans 04-04-24 09:02

Emekli kök maaşında yüzde 25 kabusu! Enflasyon rakamlarının ardından SGK Uzmanı İsa Karakaş hesap yaptı! 'Sıfır zam' alacakları açıkladı

TÜİK'in mart ayı enflasyonunu açıklamasının ardından memur ve emekliler için Temmuz hesabı da başladı. Zamda 3 aylık oran kesinleşti. Peki emekli maaşı zammı ne oldu? 3 aylık enflasyon farkı ile memur zammı oranı ne? Kök maaşlar için yeni bir düzenleme gündemde mi? İşte detaylar...

Finans 03-04-24 16:26

Özel bankalardan emekli promosyonu hamlesi! En yüksek tutar değişti... 'Yüzde 50 artış daha gelebilir'

Emekliler, seçim öncesi seyyanen zam hayalleri suya düşerken gözünü bankaların verdiği emekli maaşı promosyonuna çevirdi. Kamu bankalarının ardından özel bankalar da promosyon artışına gitti. En yüksek tutar ne oldu? Daha da artış gelir mi?

Finans 02-04-24 07:54

CANLI | MALTEPE canlı seçim sonuçları! Maltepe ilçesin yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazandı?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de kıyasıya geçen yarışta seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi oldu? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Finans 31-03-24 18:52

Kağıthane canlı yerel seçim sonuçları! İstanbul Kağıthane ilçesinde yerel seçimi Mevlüt Öztekin mi Tonguç Çoban mı kazanıyor?

Milyonlarca seçmen 31 Mart yerel seçimleri için yeniden sandık başına giderken, İstanbul seçim sonuçları en çok merak edilen konuların başında geliyor. İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları bu merakı daha da artırıyor. Kağıthane seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Kağıthane'de AK Partili Mevlüt Öztekin mi, CHP'nin adayı Tonguç Çoban mı daha önde? İpi hangi aday göğüsleyecek? İşte Kağıthane seçim sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler ve canlı sonuçlar...

Haber 30-03-24 23:13

Canlı Maltepe seçim sonuçları! Maltepe ilçesi yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazanacak?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi olacak? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Haber 30-03-24 23:13

CANLI | Sivas seçim sonuçları: Sivas'ta seçim sonuçlarında kim önde, AK Partili Hilmi Bilgin mi CHP'li Tacettin Kepenek mi?

Sivas 31 Mart Pazar akşamı sandıktan çıkacak sonuçlarıyla en çok merak edilen iller arasında geliyor. Büyükşehir belediyesindeki kıyasıya rekabet ilgiyle takip edildi, geriye seçim sonuçları itibarıyla kimin 5 yıl boyunca belediyeyi yöneteceği kaldı. Peki Sivas'ta Hilmi Bilgin mi önde Tacettin Kepenek mi?

Haber 29-03-24 16:53

Şanlıurfa canlı seçim sonuçları! Şanlıurfa'daki seçimleri Zeynel Abidin Beyazgül mü, Mehmet Kasım Gülpınar mı, Celalettin Erkmen mi kazanacak?

Türkiye 10 ay sonra bu kez belediye başkanlarını seçecek. 31 Mart yerel seçimlerinde kıyasıya yarışın yaşanacağı kentlerin başında Şanlıurfa geliyor. AK Parti'nin 'kalesi' olarak görülen Şanlıurfa'da sürpriz yaşanır mı?

Haber 29-03-24 13:19

Milyonlar bekliyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan emekliye zam açıklaması: İkinci 6 ayda da....

Milyonlarca emeklinin gözü seçim öncesi seyyanen zam haberlerindeyken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan emekli maaşları için yeni bir açıklama geldi. Emekli maaşlarına zam geliyor mu? İşte detaylar...

Finans 26-03-24 13:55

Emeklilere seyyanen zam müjdesi gelecek mi? Gözler Erdoğan'a çevrildi! İkramiye, promosyon, 2008 detayı... SGK Uzmanı tek tek anlattı!

Seçime bir hafta kala emeklilerin heyecanlandıran açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün katılacağı İstanbul mitingini işaret etti. Akbaşoğlu, emeklilere yönelik yeni düzenlemeler üzerinde çalışıldığını açıkladı. Akbaşoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yarın İstanbul'daki mitingini iyi dinleyin" dedi. SGK Uzmanı seyyanen zam, ikramiye, promosyon ve emeklilikte 2008 detayını tek tek anlattı.

Finans 24-03-24 07:44

Akaryakıtta peş peşe zam! Benzin ve motorinin ardından bu kez otogaz... (21 Mart akaryakıt fiyatları)

Son dakika: Araç sürücülerini üzecek haber! Petrol fiyatlarında artış ve döviz kurlarındaki yükseliş sonrası bir zam daha geliyor. Akaryakıtta tabela bugün değişmişken bir zam haberi de otogazdan geldi. Peki 21 Mart 2024 Perşembe güncel benzin mazot fiyatı, ne kadar kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları ve haberin detayları…

Finans 21-03-24 13:44

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? HAK-İŞ'ten önemli açıklama, enflasyon işaret edildi

Seçim öncesi çalışan ve emekli kesimin gündeminde ara zam var. Emekliler seyyanen zam beklentisindeyken, çalışanlar da asgari ücrete ara zam bekliyor. HAK-İŞ'ten önemli açıklama yapıldı. Enflasyon ve fiyat artışları işaret edildi. Asgari ücrete ara zam gelecek mi?

Finans 21-03-24 09:35

Tarih 23 Mart, rakam 5 bin TL! Seçim öncesi emekliye seyyanen zam mı geliyor? AK Parti'den açıklamalar peş peşe geldi, gözler Erdoğan'a çevrildi: Sürpriz olabilir!

Emekliye seyyanen zam iddiaları iyiden iyiye arttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomiyle ilgili mesajları ve AK Parti cephesinden gelen peş peşe yeni açıklamalar zam beklentilerini artırdı. Gazeteci Fatih Portakal da "Bir sürpriz olabilir. Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, seyyanen zam açıklayabilir." ifadelerini kullandı. Kulislerde ise 'Emekliye 5 bin TL seyyanen zam yapılacak' söylentileri dillendirilmeye başlandı. Tüm gözler 23 Mart'ta yapılacak açıklamaya çevrildi.

Finans 21-03-24 07:34

Emeklinin gözü kulağı zamda! Seçim öncesi AK Partili adayın sözleri emeklileri heyecanlandırdı: 'Cumhurbaşkanımız iyileştirme yapacak'

Emeklilere zam sürprizi mi geliyor? Milyonlarca emeklinin gözü seyyanen zam haberindeyken AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Altınok, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüklerini anlatarak, emekliler için iyileştirme yapılacağı sinyalini verdi.

Finans 20-03-24 10:16

Araç sahiplerini üzecek haber! Akaryakıt fiyatları yine değişiyor! Motorin ve benzine zam geliyor (19 Mart Salı güncel benzin-motorin fiyatları)

Son dakika: Geçtiğimiz hafta çifte zamla araç sahiplerini üzen akaryakıt fiyatlarında yeni bir gelişme yaşandı. Döviz kuru peş peşe rekor kırarken petrol fiyatlarında da artış yaşandı. Motorin ve benzine zam bekleniyor. Peki 19 Mart 2024 Salı güncel benzin, motorin ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları...

Finans 19-03-24 09:23

Emekliye seyyanen zamda SGK Uzmanı Özgür Erdursun, Erdoğan'ı işaret etti, yeni tarihi verdi! 'Son dakika açıklama gelebilir'

SSK ve Bağkur emeklilerinin gözü seçim öncesi açıklanacak seyyanen zamda. Şubat ayı enflasyonu da beklentileri aşarken emeklilerin zam oranları da enflasyon karşısında eridi. Emekliler, "Seyyanen zam gelecek mi?" sorusuna yanıt arıyor.

Finans 17-03-24 07:44

Nakit avans adımından sonra kredi kartına yeni düzenleme mi geliyor? Taksitten, limit sınırına işte masadaki 6 önlem!

Seçimlerin ardından taksit sayısı, limit sınırı ve faiz oranının yükseltilmesi beklenen kredi kartlarında nakit avans vade sayısına sınırlama geldi, ihtiyaç kredilerinde de faiz yükseltildi. Nakit avans adımdan sonra kredi kartlarına yeni bir düzenleme daha gelir mi? Masadaki önlemler neler?

Finans 14-03-24 11:25

En düşük emekli maaşında Nisan ayının sırrı! SGK Uzmanı Murat Bal rakam vererek anlattı: 2 bin liralık dokunuş…

Seçim öncesi emekliler arasında maaşlara seyyanen zam talepleri yükseliyor. Hükümetin ise bu konuda hangi adımları atacağı merak konusu olurken SGK Uzmanı Murat Bal, en düşük emekli maaşı dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye seyyanen zam gelecek mi, ne zaman? Nisan ayı detayı dikkat çekerken yeni emekli maaşı tablosu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Finans 13-03-24 10:50

Refah payı da listede! Emeklilere destek paketi Meclis'e geliyor: İşte gündemdeki 7 başlık

Seyyanen zam gündemdeyken milyonlarca emekliyi ilgilendiren düzenleme Meclis gündemine geliyor. Nisan başında açılması beklenen Meclis'te emekli düzenlemesine öncelik verilmesi bekleniyor. Emeklilere destek paketinin içeriğinde ne var? İşte 7 başlıkta emekli destek paketi...

Finans 08-03-24 10:13

Asgari ücrete ara zam iddiası! Kulisler hareketlendi, AK Partili ismin açıklamasına dikkat çekti!

Seçimler öncesi emeklilere seyyanen zam iddiaları tartışılırken bir yandan da asgari ücrete temmuz ayında ara zam beklentisi oluştu. Çalışanlar yapılan açıklamaları merakla takip ederken "Asgari ücrete temmuz ayında zam gelir mi? Kulis bilgileri neler?" sorularına yanıt aranıyor.

Finans 08-03-24 07:37