Bilgisayar Mühendisi Haberleri

Bilgisayar Mühendisliği mezunları ne iş yapar? Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Doğru meslek seçimi kişinin geleceği için büyük önem taşır. Seçilecek meslek kişinin yeteneklerine ve ilgi alanlarına göre olmalıdır. Ayrıca çağa uygun, gelecek vadeden bir meslek seçilmelidir. Bilgisayar mühendisliği geleceği parlak meslek alanlarından biri olarak kabul edilmektedir. Bilgisayar Mühendisliği mezunları ne iş yapar, nerelerde çalışır?

Egitim 10-07-2022 16:29

Kadın siyasetçi rock müzik tutkusu ve renkli kişiliği ile dikkati çekiyor

9 rock müzik albümü bulunan Gizem Saatci, bilgisayar mühendisliği ve avukatlık eğitimlerinin yanı sıra girdiği siyasette de DYP Muğla İl Başkanlığı görevini yürütüyor - Saatci: - "İmkan tanınırsa tüm kadınlar benim gibi 3-5 hatta 10 işi aynı anda yapabilir" - "Yoruldukça daha fazla enerji bulan bir insanım. 'İşleyen demir ışıldar' diye bir söz vardır. Çalıştıkça mutlu oluyorum"

Yurthaber 09-01-2021 12:22

Katarlı bilgisayar mühendisi, namaz kılmayı öğreten 'akıllı seccade' tasarladı

Katarlı bilgisayar mühendisi Abdurrahman Hamis, namaz kılmayı öğreten ve telefon uygulaması üzerinden kontrol edilebilen "akıllı seccade" tasarladı.

Haber 25-11-2020 14:16

Genç girişimcilere mobil oyunda dev yatırım desteği

Gaziantep'te, ürettikleri başarılı mobil oyunlarla yatırımcılardan 1 milyon 850 bin lira tohum yatırımı alan bilgisayar mühendisi genç girişimciler, hem kendilerini hem de Türkiye'yi global mobil oyun sektöründe söz sahibi yapmayı hedefliyor - Bilgisayar mühendisi Abdurrahman Koçak: - "Voodoo gibi mobil oyun yayıncı kuruluşlarının yayınladığı oyunlarımız 30 milyonun üzerinde indirilmesiyle 1 milyon 850 bin lira yatırım alarak, şirketimizi kurduk" - "Biz sektörde faaliyet gösterip hem milli strateji doğrultusunda üretmeye çalışıyoruz hem de katma değerli üretimlerle oyun ihracatı yapmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 07-07-2020 11:12

9 yabancı dil bilen Ugandalı Jennifer mutluluğu Adıyaman'da buldu!

Bilgisayar mühendisi olan ve 9 yabancı dil bilen Jennifer, İslam'ı seçip Adıyamanlı Cengiz Çakılkaya ile evlendi. Köyde yaşayanların önceleri Elif'i yadırgadığını ancak artık alıştıklarını anlatan Cengiz Çakılkaya ise "Elif köyümüzün en hamarat gelini oldu. Köy hayatına benden daha iyi uyum sağladı. Yakında onun ailesi köye ziyaretimize gelecek. Onları burada en iyi şekilde ağırlayacağız" diye konuştu.

Haber 24-08-2017 14:10

Genç mühendisin katil zanlısı gözaltına alındı

Kartal’da bir GSM operatöründe bilgisayar mühendisi olarak çalışan 36 yaşındaki Volkan Karadeli'yi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen M.A. (17), gözaltına alındı. Cinayet sonrasında harekete geçen polis ekipleri, cinayetin işlendiği ev ve çevresindeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alırken, bir kişinin yaya olarak Karadeli'nin dairesine girdiği belirlendi. Görüntülerdeki şüphelinin öldürdüğü Volkan Karadeli'yle bir yıl önce internet üzerinden tanışarak arkadaş oldukları belirlendi.

Haber 07-04-2017 16:30