Delege Haberleri

Tarihi seçimde kazanan belli oldu! TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu... 5 oy farkla kazandı!

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da gerçekleştiriliyor. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mehmet Büyükekşi'nin yarıştığı seçimde 274 delege 7 sandıkta oy kullanılırken oy verme işleminin ardından 5 oy farkla yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

Spor 2024-07-18 18:37:58

Özgür Özel kimdir, nereli, kaç yaşında? CHP yeni Genel Başkanı Özgür Özel ne mezunu? İşte hayatı

Özgür Özel ile ilgili aramalar hız kazandı. Uzun yıllardır CHP'de siyaset yapan Özgür Özel, CHP parti genel başkanlığı için Kemal Kılıçdaroğlu ile yarıştı. Sabah saat 10.00'da Ankara Spor Salonu'nda başlayan kurultayda 81 ilden bin 367 delege yeni genel başkanı belirlemek için oy kullandı. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in hayatı araştırılıyor. Peki, Özgür Özel nereli, kaç yaşında, kimdir? CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel ne mezunu? İşte hayatı...

Haber 2023-11-05 09:17:05

CHP kongresinde gergin anlar! Arbede çıktı, herkes o tarafa döndü: İmamoğlu'nun tepki gösterdiği Avseren yuhalandı

CHP bugün seçim sonrası en hararetli günlerinden birini yaşıyor. 4-5 Kasım'daki büyük kurultaya en çok delege gönderecek İstanbul'da il başkanlığı için Cemal Canpolat ile Özgür Çelik'in yarıştığı kongre başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz günlerde basın önünde 'Rezalet' diyerek tepki gösterdiği Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'in konuşması sırasında arbede çıktı. Öte yandan İmamoğlu konuşmasında isim vermeden, adı genel merkezle anılan Canpolat'a yüklendi.

Haber 2023-10-08 07:35:56

Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü! Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay zehir zemberek sözlerle istifa etti: Özlem Çerçioğlu hakkındaki sözleri dikkat çekti

Aydın Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, Kemal Kılıçdaroğlu'na ve partisine yönelik zehir zemberek sözlerle CHP'den istifa etti. Efeler'deki delege seçimlerinde usulsüzlük yapıldığını ancak itirazlarına sonuç alamadıklarını belirten Atay, aleyhine yazılar yazdırıldığını öne sürdü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkındaki açıklamaları da gündem yaratan Atay, Kılıçdaroğlu’na "Aman beni karıştırma! Ben hiçbir şeyini örnek almıyorum onun" diye seslendi.

Haber 2023-09-12 16:41:40

Önünde iki seçenek var Ekrem İmamoğlu'nun yakın ekibinden dikkat çeken sözler 'Ya genel başkan olacak ya da...'

Seçimden sonra CHP'de başlayan gerginlik, değişim tartışmalarıyla beraber sürüyor. Siyasette dikkat çeken yeni gelişmeler olurken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakın ekibinden isimler, İmamoğlu'nun 10 Ağustos’a kadar bir yol haritası açıklayacağını ifade etti. Delege çoğunluğunun Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediği belirtilse de ekip arkadaşları İmamoğlu için "Ya CHP’nin genel başkanı olacak ya da kendisiyle beraber yol yürüyebilecek birisini bulacak o genel başkan olacak" şeklinde konuştu.

Haber 03-08-23 08:53

Delege seçimine müdahale edildiği iddiası... CHP'liler İstanbul İl Başkanlığı önünde toplandı

Delege seçimine müdahale edildiğini iddia eden CHP'liler İstanbul İl Başkanlığı önünde toplandı. "Mavi Liste" adayı Belgin Karadağ Poyraz'ın 571, "Beyaz Liste" adayı Kemal Avseren'in 570 oy aldığı delege seçiminin CHP İl Seçim Komisyonunda iptal edileceğini öne süren partililer durumu protesto etti.

Haber 25-07-23 00:09
CHP

Aydın'da CHP delege seçimlerinde gerginlik

Aydın'da, CHP Efeler İlçe Başkanlığı delege seçimlerinde gerginlik yaşandı.

Yurthaber 21-07-23 14:35

Türkiye’deki zirvede Ukrayna ve Rusya tarafları birbirine girdi! Bayrak krizinde yumruklar havada uçuştu

Ankara’da gerçekleştirilen Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi'nde (KEİPA) Rusya ve Ukrayna tarafları birbirine girdi. Türkiye’deki zirvede Ukraynalı Milletvekili Oleksandr Marikovsky’ın elindeki Ukrayna bayrağının bir Rus delege olan Valey Stavitsky tarafından alınarak yırtılmaya çalışılması gerginlik çıkarttı. Bir anda yumrukların havada uçuştuğu görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 05-05-23 08:09

Gülse Birsel'in açıklamaları gündem oldu! 'Cumhurbaşkanı adayın nasıl biri?' sorusuna bakın ne cevap verdi

Senarist ve yazar Gülse Birsel'in katıldığı canlı yayında 'Cumhurbaşkanı adayın nasıl biri?' sorusuna verdiği cevap gündem oldu. Birsel, "Cumhurbaşkanı adayının galiba çok önemli olmaması gereken bir ülke olmalı burası. Herkesin işinde uzman olup o alanın ona delege edilmesi, ekonomiyi çok iyi bilen birinin yönetmesi ve kültürü gibi" açıklamasını yaptı.

Magazin 21-12-22 09:48

Perşembenin Gelişi

“Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir” derler. Yıllardır kendini doğrulayan bu atasözü yine gündem oldu birlik seçimlerinde, yine yanıltmadı bizleri o meşhur çarşamba. İstanbul seçimlerinde perşembeyi öyle bir resmetti ki, bu gün bu sonuca şaşıran muhalefet çok değil beş ay öncesine yani delege sayısı bakımından odanın kaderini değiştiren İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimlerine baksa hiç şaşırmayacak, hâlbuki. Görecek ve kabullenecek hatalarını.

Finans 20-10-22 17:02

'12 yaşındaki kız çocuklarının doğurganlığı müthiştir' sözlerine tepki göstermişti... CHP'li delege ifadeye çağrıldı

2020 yılında, o dönem İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven'in bir televizyon kanalında 12-17 yaş aralığındaki kızların doğum yapmaya en müsait yaş aralığında olduğunu savunmasına tepki gösteren CHP Kurultay Delegesi Metin Kaya'nın ifadeye çağrıldığı öne sürüldü.

Haber 15-08-22 23:14

Trump’a “Sahte Delege Kurulu” Suçlaması

ABD’de 6 Ocak Kongre saldırısını soruşturan komisyonun bu haftaki oturumlarda eski Başkan Donald Trump’ın 2020 seçimi sonuçlarını geçersiz kılmak için sahte seçici delege kurulu listesi göndermeyi planladığına ilişkin delil sunması bekleniyor

Haber 20-06-22 23:40

Delege ne demek? Delege kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kendine has dilbilgisi kurallarının yanı sıra hafızada yer eden kelime çeşitliliği ile de dikkat çeken Türk dili, kelime öbekleri ve eş sesli kelimeleri de bünyesinde barındırır. Anlamı merak edilen bu kelimeler arasında Delege kelimesi de yer alır. TDK tarafından Türkçe kurallarına uyup uymadığı değerlendirilen, anlamı ve kökeni paylaşılan Delege kelimesi ne demektir?

Egitim 17-05-22 22:09

Kayaklı Koşu Uluslararası FIS Yarışması Erzurum'da başladı

Türkiye Kayak Federasyonu Teknik Delege Necati Kaplan: - "Bugün burada 14 ülkenin katılımıyla bir rekor kırdık. Burada Erzurum'un yavaş yavaş dünya genelinde tanınmasının etkisi var"

Yurthaber 25-12-21 13:48

Çabuk, İLKSAN delege seçimleri ertelenemez

Eğitim Bir Sen Balıkesir 1.Nolu Şube Başkanı Mehmet Çabuk, pandemi bahanesiyle İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) seçimlerinin belirsiz bir tarihe ertelenmesini doğru olmadığını söyledi.Başkan Mehmet Çabuk, yayımladığı basın bülteni ile İLKSAN’da yapılacak olan temsilci seçimlerinin pandemi nedeni ertelenmesine tepki koyarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Yurthaber 31-03-21 15:04

Delege ne demek? İşte TDK'ye göre delege sözcüğünün anlamı

AK Parti 7’inci olağan kongresi 24 Mart tarihinde yani bugün gerçekleşiyor. AK Parti’yi 2023 seçimlerine taşıyacak olan yönetimin belirleneceği bu önemli günde kongrede kullanılan 'delege' kelimesi ise vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki delege ne demek ve delege ne anlama geliyor? İşte TDK'ye göre delege sözcüğünün anlamı...

Haber 24-03-21 11:49

Alaplı Gazeteciler Derneği kongresi yapıldı

Alaplı Gazeteciler Derneği Olağan Genel kurulu yapıldı ve Doğan Bostancı 3’üncü defa güven tazeledi.Alaplı Gazeteciler Derneğinin dernek hizmet binasında düzenlenen kongreye 22 delege katılırken, gerçekleştirilen kongrede tek liste ile seçime gidildi.

Yurthaber 18-03-21 14:45

Alaplı Gazeteciler Derneği kongresi yapıldı

Alaplı Gazeteciler Derneği Olağan Genel kurulu yapıldı ve Doğan Bostancı 3’üncü defa güven tazeledi.Alaplı Gazeteciler Derneğinin dernek hizmet binasında düzenlenen kongreye 22 delege katılırken, gerçekleştirilen kongrede tek liste ile seçime gidildi.

Yurthaber 18-03-21 14:45

Son Dakika: MHP'de 13. Olağan Büyük Kurultay heyecanı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tek aday olacağı kurultayda yaklaşık 1200 delege oy kullanacak, kurultaya seyirci kabul edilmeyecek. Kurultay saat 10.00'da Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek.

Haber 18-03-21 08:43

Kongre Biden'ın Zaferini Onayladı

ABD Kongresi 3 Kasım’da yapılan seçimlerin Seçiciler Kurulu sonucunu onayladı. Böylece Başkan Donald Trump’a karşı 232’ye 306 delege oyu toplayan Demokrat Joe Biden’ın zaferi, 14 Aralık’ta Seçiciler Kurulu’nun onayının ardından Kongre’den de resmi onayı almış oldu

Haber 07-01-21 11:58

ABD’de Borsa Yükseliyor

Amerikan piyasaları Çarşamba günü bir yandan kongredeki delege oyları onay oturumu, diğer yandan da senatoda hangi partinin kontrolu ele geçireceğini belirleyecek olan Georgia ikinci tur seçimlerinin sonuçlarını izleyerek yükselişe geçti

Haber 07-01-21 00:21

ABD'de başkanlık delege oylarının sayılacağı Kongre oturumu başladı

ABD'de 3 Kasım 2020'deki başkanlık seçim sonuçlarına göre belirlenen delege oylarının sayılıp, sonuçların resmen tescil edileceği Kongre oturumu, siyasi tartışmaların gölgesinde başladı.

Haber 06-01-21 21:52

Kongre Seçiciler Kurulu Oylarını Nasıl Sayacak?

Kongre Seçiciler Kurulu Oylarını Nasıl Sayacak? ABD başkanlık seçimlerinin sonuçlarını belirleyen delege oylarının Kongre ortak oturumunda sayılması genellikle rutin, törensel bir süreç. Ancak Başkan Donald Trump'ın Demokrat Joe Biden'ın zaferine meydan okuyan girişimleri nedeniyle tüm dikkatler 6 Ocak’taki Senato ve Temsilciler Meclisi’nin bu oturumunda. Kongre sayımı, Seçiciler Kurulu'nun 14 Aralık’ta resmen seçtiği Biden'ın zaferini...

Haber 03-01-21 18:22

Joe Biden'ın ABD başkanlığı resmi olarak onaylandı

ABD'de 528 delegeden oluşan Seçiciler Kurulu, Joe Biden'ı ülkenin 46. başkanı olarak resmen onayladı. ABD'de Seçiciler Kurulu'na giren ilk Türk delege Derya Taşkın da oylamada yer aldı.

Haber 15-12-20 07:11

Salgın Psikolojisi Seçmenleri Sandığa Taşıdı

ABD’nin Başkan ve Başkan yardımcısını seçmek için oy veren Seçiciler Kurulu'na giren ilk Türk delege olan Demokrat Parti üyesi DeryaTaşkın, seçime rekor sayıda katılımın salgının yarattığı psikoljiden kaynaklandığını söyledi

Haber 02-12-20 22:07

İHD Adıyaman Şube Başkanı gözaltına alındı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın DTK’ya yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında Adıyaman Barosu Avukatlarından İHD Şube Başkanı Bülent Temel gözaltına alındı.Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında, terör örgütü PKK’nın sözde "yasama organı" konumunda olan Demokratik Toplum Kongresi’nde (DTK) delege oldukları, yapı adına eylem ve faaliyette bulundukları gerekçesiyle 101 şüpheli için gözaltı kararı verildi.

Haber 20-11-20 10:50

ABD’de Yeni Başkanı Belirleyen Seçiciler Kurulu'na İlk Türk Delege

New Jersey eyaletinde yaşayan Derya Taşkın, ABD seçim sistemine göre başkan ve başkan yardımcısı için oy veren Seçiciler Kurulu'na giren ilk Türk olarak kayıtlara geçti. Uzun yıllardır Demokrat Parti üyesi olan Taşkın, New Jersey eyaletindeki 14 delegeden biri oldu

Haber 17-11-20 23:48

Seçilen Başkan İçin Oy Kullanacak 538 Delegeden Biri Derya Taşkın

Türk kökenli Amerikalı Derya Taşkın 14 Aralık’ta eyaletlerin başkentinde gerçekleştirilecek delege oylamasına New Jersey adına katılacak 14 delegeden biri olacak

Haber 15-11-20 21:25

Biden Covid-19 ekibini kurdu: Trump’ın kovduğu ismi başkan yaptı

ABD'de sancılı bir seçim sürecinin ardından hem Seçiciler Kurulu'na gönderilecek delege sayısında hem de halk oylamasında Trump karşısında üstünlüğü elde eden Demokratlar'ın adayı Joe Biden kolları sıvadı... Biden, Trump'ın görevden aldığı ABD Kamu Sağlığı Dairesi Başkanı Vivek Murthy'i Covid-19'la mücadele ekibinin başına getirdi.

Haber 09-11-20 16:06

MHP’de Aksu güven tazeledi

MHP Erzincan İl Başkanı Salih Aksu, yapılan kongreyle güven tazeledi.MHP Erzincan Olağan İl Kongresi çok sayıda delege ve partilinin katılımıyla Atatürk Parkındaki bir sosyal tesiste gerçekleşti.

Yurthaber 09-11-20 09:38

ABD'de Başkanlık seçimini Demokratların adayı Joe Biden kazandı

ABD'de 3 Kasım'da yapılan başkanlık seçiminin sonucu belli oldu. Oy sayımının sürdüğü kritik Pennsylvania'dan son gelen sonuçlara göre Biden, bu eyaletten gelen 20 delegeyi alıyor. Henüz resmi sonuçlar açıklanmasa da, kazandığı diğer eyaletlerden 253 delege sayısına ulaşan Biden'ın böylece başkanlık için gerekli olan 270 delege sayısını aşarak başkanlığa hak kazandığı öngörülüyor.

Haber 07-11-20 20:08

Seçimin Kazananı Belli Olmasa da Biden'ın Şansı Artıyor

Biden’ın, elde ettiği Seçiciler Kurulu delege sayısı 253. Demokrat başkan adayı 20 Seçiciler Kurulu üyesi bulunan Pennsylvania eyaletinde üstünlük sağlarsa seçimi kazanmış olacak

Haber 05-11-20 17:36

ABD Seçimlerinin Kaderini Bu Eyaletler Belirleyecek

Bu eyaletler, Beyaz Saray'ı kazanmak için gerekli olan 270 seçici delege oyunun kazanılmasında kritik rol oynayacak

Haber 28-10-20 22:06

ABD Başkanlık Seçimlerinde Florida Neden Önemli?

Amerika’nın en büyük kararsız eyaleti olan ve emeklilerin yoğun olarak yaşadığı Florida, adaylardan birinin başkan olması için alması gereken 270 delege oyunun 29’una sahip. ABD’de son altı seçimde Florida eyaletini alan aday başkanlık koltuğuna oturdu

Haber 23-10-20 18:44

MHP İzmir İl Kongresi’nde geri sayım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “12 bin delege ve 25 bin kişi ile birlikte 30 ilçe kongremizi Türk milliyetçilerine yakışır büyük bir olgunluk, heyecan ve disiplinle gerçekleştirdik.

Yurthaber 07-10-20 13:46

Diyarbakır’da terör örgütüne dev operasyon 14 gözaltı

Diyarbakır’da terör örgütü soruşturması kapsamında eski milletvekillerinin de aralarında bulunduğu 14 kişi göz altına alındı.Diyarbakır’da, terör örgütü PKK/KCK’nın sözde "yasama organı" konumunda olan Demokratik Toplum Kongresi’nde (DTK) delege ve yapı adına eylem ve faaliyetlerde bulundukları tespit edilen 17 şüpheli hakkında başlatılan soruşturma sürüyor.

Haber 30-09-20 12:34

MHP Şahinbey İlçesinde İlker Kızıklı dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi Şahinbey İlçe Kongresinde delegelerin tamamının oyunu alan İlker Kızıklı başkanlığa seçildi.Şahinbey Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirilen kongreye çok sayıda delege, sivil toplum kuruluşları başkanları ve milletvekilleri katıldı.

Yurthaber 23-08-20 17:45

CHP Konyaaltı’nda 8 üye disiplin kuruluna sevk edildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Yönetim Kurulu, olağan toplantısında 8 üye, sosyal medyada parti yararlarını zedeleyici yayın yaptıkları, parti görevlilerine küçültücü ve hakaret içeren sözler söyledikleri gerekçesiyle İl Disiplin Kuruluna sevk edildi.İlçe başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda, Başkan Onur Duruk delege olarak katıldığı CHP Kurultayı hakkındaki gözlem ve değerlendirmelerini anlattı.

Yurthaber 13-08-20 13:13

ASKF seçimleri öncesinde delege listesi krizi

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Mutlu Önal, mevcut yönetimin delege listelerini vermediğini söyleyerek, sitemde bulundu.Cumartesi günü yapılacak olan seçim öncesinde konu ile ilgili yazılı bir açıklama yayınlayan Mutlu Önal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“08/08/2020 tarihinde yapılması planlanan ASKF seçimli olağan genel kurulun delege listelerini bütün kulüplerimizin 20/07/2020 tarihinde ASKF sekretaryasına teslim edilmesine rağmen 04/08/2020 tarihinde kesinleşmiş delege listesini talep etmemize karşın halen olumlu bir cevap alamadığımız gibi uygun olmayan üsluplarla karşı karşıya kalmaktayız.

Yurthaber 04-08-20 15:38

CHP’nin yeni vitrini: Delege

CHP’nin "iktidar" temalı 37.

Haber 27-07-20 10:40

CHP’de Tek Aday Kılıçdaroğlu ‘İttifak ile İktidar’ Mesajı Verdi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, diğer aday adaylarınca yeterli delege imzası toplanamaması nedeniyle CHP 37. Olağan Kurultayı’nda tek aday oldu

Haber 25-07-20 18:18

CHP Sözcüsü Öztrak, MYK toplantısına ilişkin açıklama yaptı:

"Günü, vakti, saati geldiğinde 15 Temmuz ve 20 Temmuz'a giden sürecin gün görmemiş bölümleri mutlaka aydınlanacaktır" - "Biz kendilerine açıkça söyledik, Ayasofya'yı cami mi yapmak istiyorsunuz, yetki sizde. Mertçe, delikanlıca çıkın, öyle Danıştay kararını falan beklemeyin, çıkarın bir kararname olsun bitsin. Yaptılar mı? Yapamadılar" - "Çankaya İlçe Seçim Kurulu Başkanlığının belirlediği esaslara göre, 18-19-20 Temmuz Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günlerinde hem genel merkez binamızda hem de web sayfamızda gündem ve delege listeleri ilan edilecek"

Yurthaber 13-07-20 19:53

'Çoklu baro' düzenlemesi TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi

Son dakika haberine göre barolara yönelik düzenlemeler içeren 'Avukatlık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Adalet Komisyonu'nda kabul edildi. Değişiklik teklifi, avukat sayısı 5 binden fazla olan illerde en az 2 bin avukatın imzası ile birden fazla baronun kurulmasını öngörüyor. Ayrıca, her baro Türkiye Barolar Birliği (TBB) Genel Kurulu'nda 3 delege ve 1 başkanla temsil edilecek.

Haber 06-07-20 07:09

Çoklu baro teklifi Meclis'e sunuldu

AKP, en fazla üyeye sahip Ankara, İstanbul ve İzmir'de birden çok baro kurulmasının yolunu açan yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. MHP'nin de imza koyduğu 28 maddelik yasa teklifi ile Barolar Birliği delegasyon sistemi de değiştiriliyor ve 3 büyük ilin birlikteki delege ağırlığı azaltılıyor.

Haber 30-06-20 12:38

Çoklu baro teklifinde son dakika gelişmeleri! 2 Temmuz'da başlıyor

Son dakika haberine göre bugün Meclis'e sunulan çoklu baro teklifinin görüşmeleri 2 Temmuz perşembe günü TBMM Adalet Komisyonu'nda başlayacak. Öte yandan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, teklifin detaylarını açıkladı. 28 maddelik teklife göre üye sayısı 5 binden çoksa 2 bin avukat baro kurabilecek; her baro, 3 delege ve bir başkanla temsil edilecek.

Haber 30-06-20 09:18

İYİ Parti Muratpaşa teşkilatında 18 isim görevlerinden istifa etti

Antalya'da delege seçimlerinde sosyal mesafenin hiçe sayılacağını ifade eden İYİ Parti Muratpaşa İlçe Yönetim Kurulu üyesi 18 isim partideki görevlerinden istifa etti. Grup adına yapılan açıklamada, "Balık istifi gibi 2 bini aşkın üyenin katılacağı delege seçiminin yapılmasını kabul etmek mümkün değil" dedi.

Haber 19-06-20 18:14

Herkesin kendi barosu mu olacak? Barolar bölgelere mi bölünecek?

İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu, baroların yapısında değişiklik öngören düzenlemeye karşı Ankara’ya yürüyüş başlattı. Barolar birliğinin başkanı seçimleri nasıl olacak? Seçimlerde delege sayısı değişecek mi? Yeni düzenleme baroları bölecek mi? Barolar için istenen yeni düzenleme nedir? Detaylar haberimizde...

Haber 19-06-20 14:44

İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanı Erdal Dağ Oldu

İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanlığı seçiminde Erdal Dağ 229, Alkan Koyuncu ise 140 oy aldı.Melikgazi Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen seçimlerde 429 delege oy kullandı.

Yurthaber 07-06-20 19:13

Biden Demokrat Parti'nin Başkan Adayı Olmayı Garantiledi

Eski Başkan Yardımcısı Joe Biden, 2020 başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti’nin adayı olmayı garantileyecek sayıda delege toplamayı başardı. Biden'ın gereken eşiği geçtiği, Cuma gecesi 7 eyalet ve başkent Washington’daki ön seçimlerin sonuçlarının açıklanmasıyla kesinlik kazandı

Haber 06-06-20 19:50