Mehmet Büyükekşi Haberleri

Mehmet Büyükekşi için olay yaratan itiraflar! ''Bizi dozerle sürüp, çukura attılar...''

Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, "Maalesef Futbol Federasyonu eski başkanı Sayın Büyükekşi ve ekibindeki insanlarla düştüğümüz anlaşmazlık sonucu ki hiçbirisi Karagümrük‘ün çıkarları adına değil, futbol adınaydı. Onun sonucunda Türkiye’de tartışmasız herkesin kabul edeceği şekilde bizi bir dozerle sürüp bir çukura attılar. Biz hancıyız, yolcular düşünsün. Biz o girdiğimiz çukurdan çıkar, tekrar futbol sahnesinde almamız gereken yeri alırız" dedi.

Spor

MYNET ÖZEL | TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesindeki Bayram Saral seçim sürecinde yaşanan skandalı açıkladı!

TFF'de Mehmet Büyükekşi'yi mağlup ederek başkanlık koltuğunun yeni sahibi İbrahim Hacıosmanoğlu olurken, seçimin yankıları Türk futbolunda sürüyor. Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan, daha önce İstanbulspor'da Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten hukukçu Bayram Saral, seçim sürecinin öncesi ve sonrasında yaşananları, Mehmet Büyükekşi'nin neden karşısında olduklarını ve Servet Yardımcı'nın adaylık çekilme sürecini Mynet'e anlattı.

Spor

Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi veda etti! Veda açıklamasında yaptıklarını anlattı...

Dün gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda İbrahim Hacıosmanoğlu ile girdiği başkanlık yarışını kaybeden eski başkan Mehmet Büyükekşi, veda mesajı paylaştı.

Spor

Mehmet Büyükekşi'nin sihri ortaya çıktı! İşte herkesin tepkilerine rağmen külliyeyi ikna eden başkan...

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri tam anlamıyla düne damga vurdu! TFF tarihinin en tartışmalı başkanı Mehmet Büyükekşi, 5 oyla seçimi kaybetti. Yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu olurken tartışmaların göbeğindeki Büyükekşi yönetimi büyük bir hüsran yaşadı. Servet Yardımcı'nın tehditlerle adaylıktan çekilmesi kamuoyunda infiale neden olmuştu.

Spor

Mehmet Büyükekşi

Mehmet Büyükekşi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mehmet Büyükekşi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SON DAKİKA: Seçimi kaybeden Mehmet Büyükekşi'den flaş sözler!

Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki başkanlık seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu'na 5 oy farkla seçimi kaybeden Mehmet Büyükekşi, sonuçların açıklanmasının ardından kısa bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor

Tarihi seçimde kazanan belli oldu! TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu... 5 oy farkla kazandı!

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da gerçekleştiriliyor. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mehmet Büyükekşi'nin yarıştığı seçimde 274 delege 7 sandıkta oy kullanılırken oy verme işleminin ardından 5 oy farkla yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

Spor

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi oy çokluğuyla ibra edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yönetim kurulu ve denetleme kurulu, 1 Haziran 2023 ile 31 Mayıs 2024 tarihlerindeki hesap ve faaliyetleriyle ilgili oy çokluğuyla ibra edildi.

Spor

MYNET ÖZEL | Ali Koç tekrar hatırlatmıştı... Büyükekşi'nin Şenez Erzik - Servet Yardımcı medya operasyonunu yayan daire başkanı Ersin Şiyhan görevden alındı!

Servet Yardımcı aleyhine kampanya yürüten Mehmet Büyükekşi'nin ekibi Şenez Erzik ağzından olmayan beyanlarla bir içerik üretmiş ve seçimde rakibini geçebilmek için bu haberi yaymıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugünkü seçim öncesi o skandalı hatırlattı. O skandalın faturası üst düzey yöneticiye kesildi!

Spor

Mehmet Büyükekşi'ye yüklenmeler devam ediyor! ''Kaçma başkanım, gel buraya!, Lavaboya gidiyorum

İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu, TFF Başkanlığının seçimini öncesi konuşma yaptı. Mehmet Büyükekşi'yi hedef alan sözler kullanan Sarıalioğlu, Büyükekşi'nin bir daha seçilmemesini talep etti.

Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten seçim öncesi tarihi ifadeler! ''Demek ki işler iyi gitmiyor! Galatasaray'ın desteklediği yönetim kurulu üyesi yok

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanlık Seçimi öncesi açıklamalarda bulundu. Galatasaray olarak Mehmet Büyükekşi'yi desteklemediklerini söyleyen Dursun Özbek, Büyükekşi'nin başarısız bir tutum izlediğini ifade etti.

Spor

TFF seçimi öncesi UEFA ve FIFA'dan tarihi karar! Ali Koç protesto ederek koltuğa oturmadı...

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da gerçekleştiriliyor. TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın Divan Başkanlığı için Mehmet Baykan'a 146 oy verildiği duyuruldu ve Baykan, Divan Başkanı seçildi. Mevcut başkan Büyükekşi'ye 183 destek imzası, Hacıosmanoğlu'na ise 95 destek imzasının bulunduğu belirtilirken, 23 delegenin iki adaya da imza atması sonucu, Mehmet Büyükekşi'nin imza sayısı 160, İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun imza sayısı 72'de kaldı.

Spor

TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan ses getirecek açıklamalar! ''FETÖ, bana kasetini yayınlayacağız dedi!, Güçleri, Servet Yardımcı'ya yetmiş olabilir''

TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı canlı yayında seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, "FETÖ denen alçak terör örgütünden tehditler alıyorum. Ülkede genel seçim var akabinde bizim kulübün seçimi var. Deplasmanda yapılmıyor bu, kaos çıksın diye iç sahada yapılıyor. 2 Temmuz'da seçim bitti, tehdit mesajı hala duruyor 'Birçok rezil kasetini yayınlayacağız' demişlerdi." açıklamasında bulundu.

Spor

Mehmet Büyükekşi ve Hacıosmanoğlu TFF Başkanlığı için yarışacak

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz 2024 tarihinde Ankara'da yapılacak Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda 2 isim yarışacak.

Spor

Türk futbolunda görülmemiş kriz! ByLock kullandığı iddia edilen Mehmet Büyükekşi istenmiyor, rakipleri ailesiyle tehdit edilip adaylıktan çekiliyor! Devletin kurumu AA bile oyuna dahil edildi

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa krizi, hakemlerin yumruklar yemesi, bahis baronlarının liglerdeki maçlara etki ettiğine yönelik iddialar... Tüm bunlar mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi döneminde yaşanan skandallardan sadece bazıları! Göreve devam etmek için devletin kurumu Anadolu Ajansı'na olmayan haberi yaptıran Büyükekşi, Servet Yardımcı'nın 'Ailem tehdit ediliyor' çıkışı sonrası yeniden hedef oldu. İşte A'dan Z'ye TFF ve kaos sürecinde yaşananlar...

Spor

TFF Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi'ye dört büyük takımdan şok!

TFF'de yeni başkanın kim olacağı büyük merak konusu olurken Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan flaş bir hamle geldi.

Spor

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber

Mehmet Büyükekşi'ye bir rakip daha! İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkan adayı oluyor...

Bir dönem Trabzonspor başkanlığı yapan Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığı için resmi başvurusunu yapmaya hazırlanıyor.

Spor

SON DAKİKA: Herkesi ters köşe yaptı! Mehmet Büyükekşi'den TFF Başkanlığı için adaylık kararı

Son dakika... 18 Temmuz'da yapılacak olan TFF Başkanlığı seçimleri öncesi mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin aday olup olmayacağı merak edilirken, Büyükekşi kararını verdi. İşte detaylar...

Spor

Fatih Altaylı'dan TFF seçimleri için çok konuşulacak iddia! 'O aday Ali Koç ile görüştü, projelerini sundu'

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılacak başkanlık seçimleri öncesi adaylar belli olmaya başlarken ünlü gazeteci Fatih Altaylı yazısında oldukça dikkat çeken bir iddia ortaya attı. İşte detaylar...

Spor

Mehmet Büyükekşi, TFF Başkanlığından ayrılıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda maçı sonrası mesajı verdi...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Adayı Servet Yardımcı, adaylık başvuru dosyasını teslim etti. Görevden ayrılacağı konuşulan Mehmet Büyükekşi yerine geçeceği öğrenilen Servet Yardımcı'nın Hollanda maçı sonrası soyunma odasında olduğu da görüldü.

Spor

Mehmet Büyükekşi ile tokalaşmayıp arkasından geçmişti! Cenk Tosun'dan açıklama geldi

Beşiktaş forması giyen milli futbolcu Cenk Tosun, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile tokalaşmadığı görülen görüntü için açıklamalarda bulundu.

Spor

Önce servis edilip, sonra silindi! TFF Başkanı Büyükekşi için olay yaratacak iddia... Çok sert çıktı: Şenes abinin yüzüne nasıl bakacaksınız?

UEFA'nın bozkurt işareti nedeniyle Merih Demiral'a verdiği skandal ceza sonrası TFF Onursal Başkanı, FIFA ve UEFA'nın eski yöneticisi Şenes Erzik'in TFF başkan aday adayı Servet Yardımcı'ya tepki gösterdiği iddia edilmişti. Servis edilen haberler bir süre sonra kaldırılırken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atan spor yazarı Tahir Kum, TFF başkanı Mehmet Büyükekşi'ye seslendi: Yüzüne nasıl bakacaksınız?

Spor

TFF Başkanı UEFA'nın Merih kararı için hiç bilinmeyen o gerçeği duyurdu! Bir kötü haber daha...

UEFA, Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi. TFF, cezaya itiraz için CAS'a gitmeyi planlarken, TFF Başkanı yaptığı açıklamayla herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Spor

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber

Cenk Tosun’dan TFF Başkanı Büyükekşi'ye şaşırtan tepki! O andaki tavrı olay oldu; herkes bu videoyu konuşuyor

A Milli Takım’ın EURO 2024'te çeyrek finale yükselmesi sonrasında yaşananlar konuşulmaya devam ediyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin karşılaşmanın ardından oyuncularla tek tek tokalaştığı sırada Cenk Tosun'un Büyükekşi ile selamlaşmamak için arkasından geçmesi dikkat çekti. İşte o anlar…

Spor

Mehmet Büyükekşi'yi gören taraftarlardan büyük protesto! Yuhalamaya başladılar

EURO 2024 son 16 turu mücadelesinde Avusturya ile karşılaşacak olan A Milli Takımımız'da maçın başlamasına az bir süre kala Türk taraftarlar TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor

Milli Takım'daki 'kriz' Uğur Meleke-TFF kavgasına döndü! Büyükekşi’nin basın müşaviri Armağan Pekkaya için olay iddialar... 'Mesajlar atıyor'

EURO 2024'te Çekya ile kader maçına çıkacak olan A Milli Takım'da 'Arda Güler-Montella' krizi yaşandığı iddiaları geniş yankı uyandırırken, Gazeteci Uğur Meleke'nin "Bence Arda'nın oynamama nedeni Büyükekşi ve Altıntop" başlıklı yazısı olay oldu. TFF, iddiaları yalanlarken Meleke, TFF Basın Müşaviri Armağan Pekkaya'yı hedef aldı. Çok sert ifadeler kullanan Meleke "19 senedir verdiğiniz yemeklere bir kere gelmedim, uçaklarınıza bir kez binmedim. Ama mahkemelerinize gelirim gururla" dedi.

Spor

Mehmet Büyükekşi'den gündeme dair açıklama geldi!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, EURO 2024 ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak sert ifadeler kullandı.

Spor

Portekiz maçı öncesi dikkat çeken fotoğraf! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 'moral' için geldi ama bir tek Hakan Çalhanoğlu gülüyordu

EURO 2024'te bu akşam Portekiz'le kritik bir maça çıkmaya hazırlanan A Milli Takım, geri sayıma başladı. Tüm Türkiye saat 19.00'da başlayacak olan mücadeleye kilitlenirken, saatler kala paylaşılan bir fotoğraf karesi gündem oldu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin ziyaret ettiği kampta, futbolcularının bir hayli moralsiz olduğu görüldü.

Spor

Mehmet Büyükekşi, Halil Umut Meler'e sahip çıktı! ''Dövdüğümüz hakem ikinci maçına çıkacak''

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takım'ın Gürcistan’ı 3-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunarak sitem dolu ifadeler kullandı.

Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik için aradı, Bakan Osman Aşkın Bak'ın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye attığı o bakış dikkat çekti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024'te ilk galibiyetini alan A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak kutladı. Telefon konuşması sırasında Bakan Osman Aşkın Bak'ın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye attığı o bakış dikkat çekti!

Spor

TFF'nin EURO 24 davetli listesi gündem oldu! Bedava katılan sayısında Türkiye açık ara önde: TFF tarihe geçti

EURO 2024'teki ilk maçımıza saatler kala TFF'nin şampiyonaya götürdüğü 'bedava katılan' sayısı gündem oldu. TFF'nin, 613 kişinin tüm masraflarını kasasından ödeyecek olması tartışmalara yol açtı. İçlerinde sadece 36 spor yazarının olması ise tepki çeken başka bir konu oldu. Bazı kullanıcılar Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i etiketleyerek harekete geçmesini istedi.

Spor

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den bazı medya çalışanlarına bayram tatili! Uçak bileti, konaklama hepsi var, İmamoğlu detayı…

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, vedasına kısa zaman kala bazı basın mensuplarını Almanya’daki EURO 2024’ye götürerek ödüllendirecek. Bir hafta sürecek seyahatte konaklama, uçak biletleri TFF tarafından karşılanacak. İmamoğlu ayrıntısı da dikkat çekti.

Spor

TFF'de Mesut Özil sürprizi! Mehmet Büyükekşi ile görüştü son hali görenleri şaşırttı!

Türkiye'de Fenerbahçe ve Başakşehir'de top koşturan eski futbolcu Mesut Özil, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi makamında ziyaret etti. Özil'in son hali görenleri şaşırttı. İşte detaylar...

Spor

'Türk futboluna ihtiyacım yok' demişti! Ahmet Çakar canlı yayında açıkladı... Hamit Altıntop'un maaşı dudak uçuklattı! Otur işine bak

Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop "Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok" sözleri sonrası eleştiri oklarının hedefi olurken, ünlü yorumcu Ahmet Çakar canlı yayında Altıntop'un maaşını açıkladı. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye çok sert sözler! Telefonundan ByLock çıkan adam bize ders veremez

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında oldukça sert açıklamalarda bulundu. Koç açıklamasında "Telefonundan ByLock çıkan adam bize ders veremez" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor

TFF'de erken seçim için gereken imza toplandı! Her şey o gün belli olacak... Kulüpler Birliği'nden karar

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimlerinin erkene alınması için düzenlenen imza kampanyasında toplanan toplam imza sayısı belli olurken, gereken imza sayısının da toplandığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor

Büyükekşi ilk kez açıkladı! Ali Koç, Bakan Bak'a ne dedi? 'Aday olacak mısınız?' sorusunu da böyle yanıtladı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi kamuoyundaki tartışmalar devam ederken dikkat çeken bir çıkışa imza attı. Riyad'da oynanamayan Süper Kupa Finali'yle ilgili konuşan Büyükekşi, maç öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a U-19'la takımıyla çıkacaklarını söylediğini belirtti. İşte ses getiren açıklamalar...

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına bir aday daha! İsmail Uyanık aday olduğunu resmen açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılacak seçimler öncesi adaylar belli olmaya başladı. Temmuz'da yapılması planlanan TFF Başkanlık seçimine Servet Yardımcı, İbrahim Hacıosmaoğlu ve Erdal Alkış'tan sonra yeni bir aday daha çıktı. İşte detaylar...

Spor

Herkes merakla bekliyordu! TFF Başkanlığı seçimlerinde ilk aday belli oldu... Servet Yardımcı adaylığını koymaya hazırlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nda şu an için 18 Temmuz'da yapılması planlanan başkanlık seçimlerinde ilk aday belli oldu. Buna göre, Servet Yardımcı, yapılacak seçimlerde adaylığını koymaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor

Ali Koç skandalı canlı yayında açıkladı! Bir TFF yöneticisi o kulübü aramış ve...

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, gerçekleştirilen toplantının ardından kameraların karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu. "Bugün tek bir gündemimiz vardı, o da TFF'nin seçim tarihi." diyen Koç dikkat çeken bir olayı da paylaştı.

Spor

Whatsapp konuşmaları dışarı sızdı! Mehmet Büyükekşi aday olacak mı?

TFF, 18 Temmuz tarihinde seçimli genel kurul yapacağını açıklarken mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin aday olup olmayacağı merak ediliyordu. Ortaya çıkan Whatsapp görüşmelerinde bu soru yanıt buldu. İşte detaylar...

Spor

TFF Başkanı Büyükekşi'den Ramazan Bayramı mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı paylaştı.

Spor

TFF Başkanlığı için adaylar belli olmaya başladı! Fikret Orman'ın ismini duyan şaştı kaldı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 18 Temmuz’daki mali genel kurulun seçimli genel kurul olarak yapılacağını duyururken, kulüpler seçimin daha erken yapılması için imza toplamaya başladı. Tüm bunlar yaşanırken, başkanlık için ismi geçen isimler de netleşmeye başladı. İşte detaylar...

Spor

Resmi hesaptan yayınlandı! Fenerbahçe'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tam 5 soru

Fenerbahçe resmi hesabından, seçim kararı aldığını duyuran TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye yönelik 5 sorunun yer aldığı bir paylaşımda bulunuldu. İşte detaylar...

Spor

Ümit Özat'tan Mehmet Büyükekşi'ye zehir zemberek sözler! 'Büyükekşi yüzünden AK Parti...'

Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcusu Ümit Özat, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye adeta öfke kustu. Sosyal medyada düzenlenen programda sinirlerine hakim olamayan Özat, Büyükekşi hakkında çok ağır ithamlarda bulundu.

Spor

Cüneyt Özdemir, Mehmet Büyükekşi'yi topa tuttu! ''Eserinle gurur duy''

Gazeteci ve yorumcu Cüneyt Özdemir, Süper Kupa maçı sonrası TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi topa tuttu.

Spor

Fenerbahçe 2. dakikada sahadan çekildi, Mehmet Büyükekşi'nin tepkisi gündem oldu!

Galatasaray ile Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelmek için 11 Nisan Stadyumu'na çıktılar. Sarı-kırmızılı ekip, 1’inci dakikada Mauro Icardi’nin golüyle 1-0 öne geçti. Golün santrası dahi yapılmadan sarı-lacivertli oyuncular soyunma odasına yönelerek sahadan çekildi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından Mehmet Büyükekşi'nin tepkisi sosyal medyada olay yarattı.

Spor

SON DAKİKA: Mehmet Büyükekşi resmen açıkladı! Türkiye Futbol Federayonu 18 Temmuz'da seçime gidiyor... Büyükekşi tekrar aday olacak mı?

Son dakika... TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptığı açıklamada seçime gidildiğini duyurdu. Büyükekşi açıklamasında tarih de vererek "18 Temmuz'da yapacağımız Mali Genel Kurulumuzu Seçimli Genel Kurul olarak yapmaya karar verdik." ifadelerini kullandı. Öte yandan mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin genel kurulda tekrar aday olması beklenmiyor. İşte detaylar...

Spor