Depremde Kac Kisi Oldu Haberleri

CANLI HATAY SEÇİM SONUÇLARI! Hatay'da seçimi kim kazandı? Lütfü Savaş mı, Mehmet Öntürk mü? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

31 Mart yerel seçimlerinde en çok tartışılan yer ise hem depremde yaşadığı büyük travmalar hem de aday belirleme süreciyle Hatay oldu. Hatay'da seçimi kim önde götürdü? Tartışma konusu olan Lütfü Savaş mı, AK Parti'nin adayı Mehmet Öntürk mü? Sandıkların büyük çoğunluğu açılırken gelen verilere göre seçimin kazananı AK Parti'nin adayı oldu. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'şaibe' iddiasında bulunarak "Çok sayıda vekilimizi görevlendirdik" dedi.

Finans 2024-03-31 20:41:24

Depremde yerle bir olmuştu! Yıllar sonra ortaya çıkan detay: Binaya asılan afiş ağızları açık bıraktı

6 Şubat depremlerinde yıkılan binaların bazılarıyla ilgili çıkan detaylar ağızları açık bırakmaya devame ediyor. Adıyaman'da yıkılan Zümrüt Apartmanı da bunlardan biri oldu. 37 kişiye mezar olan apartmanın müteahhitinin 2010 yılında binaya afiş asarak binanın sağlamlığını ispat etmeye çalıştığı belirlendi.

Haber 2024-03-16 14:49:57

Depremde kızını kaybeden tiyatrocu Orhan Aydın CHP'nin adayı Lütfü Savaş'a ateş püskürdü: 'Beni bağışlasınlar CHP'li dostlar...'

CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş oldu. Savaş'ın adaylığını destekleyenlerde oldu eleştirenlerde. Tiyatrocu Orhan Aydın’ın Hatay’da enkaz altında kalan kızı Eylem Şafak Aydın günlerce enkaz altında kaldıktan sonra hayatını kaybetmişti. Orhan Aydın, katıldığı programda Lütfü Savaş'ın yeniden başkan adayı gösterilmesine sert tepki gösterdi.

Magazin 2024-01-17 10:46:53

CHP'nin adayı tartışma konusu oldu! Eren Erdem alay etti, o gazeteci 'İstanbul'da sandığa gitmem' dedi

CHP dün gece saatlerinde 242 belediye başkan adayını tanıttı. Hararetli geçen toplantının ardından resmileşen isimler kamuoyuna duyuruldu. Depremde en çok yıkım yaşanan Hatay'da ise mevcut başkan Lütfü Savaş'ın tekrardan aday gösterilmesi bazı kesimlerin tepkisine neden oldu. Tepki gösterenlerin arasında Eren Erdem ve Seyhan Avşar'ın sözleri dikkat çekti.

Haber 2024-01-11 09:59:39

Hatay'daki depremde 1 metrelik çökme yaşanmıştı! Yağmur ve fırtına sonrası kara ve deniz birleşti, İskenderun'da okullar tatil edildi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu. 20 Şubat'taki depremin ardından yer yer 1 metreyi bulan çökmelerin yaşandığı İskenderun sahil şeridi sular altında kaldı. Sular altında kalan bölgeye araç ve yaya girişine izin verilmezken, kentte okullar 27 Kasım Pazartesi (bugün) 1 gün süreyle tatil edildi.

Haber 27-11-23 08:12

Hatay'da halatla çekilen 8 katlı bina yerle bir oldu

Hatay’ın Antakya ilçesinde depremde hasar alan bina halatla çekilerek yıkıldı, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 25-11-23 12:23

Kahramanmaraş'ta Ezgi Apartmanı’nın kolonunu kesenlerin avukatı oldu! Oğuzhan Uğur'dan Ersan Şen'e tepki

Depremde 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı’nın yıkılmasına neden olan Kervan Pastanesi’nin firari sahiplerinin avukatı, iddialara göre Ersan Şen oldu. Sosyal medyada büyük tepki çeken Şen'e Oğuzhan Uğur da sert çıktı.

Magazin 12-11-23 15:05

Deprem bölgesi için canlı yayında milyarca lira bağış toplanmıştı! Depremzedelere harcanan para belli oldu

Türkiye 6 Şubat gecesi saat 04.17'de bir felaketi yaşamış 11 ilde yıkıma neden olan depremde 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Bazı yerleşim bölgeleri yıkıcı depremden dolayı tamamen yerle bir oldu. Bu büyük afetin ardından 'Türkiye Tek Yürek' kampanyası düzenlendi ve canlı yayında 115 milyar lira yardım toplandı. AFAD'a bağış yapmak isteyen vatandaşlar da 9 milyon SMS gönderdi. Toplam 122 milyar lira bağış toplanan gecenin ardından AFAD depremzedelere aktarılan tutarı duyurdu.

Haber 30-10-23 21:53

Depremden sonra Kuzey Çevre Yolu bölgesi cazibe merkezi oldu

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonucu dağ yamacında bulunan Kuzey Çevre Yolu bölgesi, depremde en az zarar gören bölge olarak cazibe merkezi oldu.

Yurthaber 05-10-23 14:18

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği Fas depreminden sadece birkaç dakika öncesi! Gökyüzünde oluşan gizemli ışıklar merak konusu oldu

Fas'ta 9 Eylül 2023 tarihinde meydana gelen 7 büyüklüğündeki deprem başkent Rabat başta olmak üzere Kazablanka, Meknes ve Fes kentlerinde hissedildi. Ülkenin 120 yılı aşkın süredir gördüğü en ölümcül felaketlerden biri olarak kabul edilen depremde 2.900 kişi hayatını kaybederken depremin sadece birkaç dakika öncesinde ortaya çıkan "mavi ışıklar" sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 12-09-23 07:58

SONDAKİKA | Fas'taki depremden sonra kahreden haberi böyle duyurdu: Tamamen yok oldu... Ölü sayısı 2 bini aştı

Son dakika: Fas Adalet Bakanı Abdüllatif Vehbi, meydana gelen 7.0 büyüklüğünde deprem sonrası acı gerçeği duyurdu. Vehbi, deprem sonrası birçok köyün tamamen yok olduğunu belirtti. Öte yandan meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 2122, yaralıların sayısı 2421'e yükseldi.

Haber 10-09-23 18:54

Saniyeler içinde yerle bir oldu, bina sakinleri gözyaşlarını tutamadı! Malatya'da her gün bir bina patlatılacak

Büyük hayallerle oturdukları depremde hasar alan bina sakinleri, hasarlı binaların patlatılışını gözleri yaşlı izledi. Malatya'da hasarlı bir binanın daha patlayıcı madde kullanılarak yıkılması çarpıcı görüntüler oluşturdu.

Haber 09-09-23 17:43

Deprem felaketinde 89 kişiye mezar olmuştu! Galeria Sitesi'nin müteahhitleri için istenen ceza belli oldu

Diyarbakır'da 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde yıkılan Galeria Sitesi'nde 89 kişi hayatını kaybetti. Galeria Sitesi'nin depremde yıkılmasına ilişkin savcılığın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Aranan 3 müteahhidin de aralarında bulunduğu 7 sanık hakkında açılan davada, 22 yıl 6’şar aya kadar hapis cezası isteniyor. Öte yandan, 20 şüpheli hakkında ise kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi. İşte detaylar...

Haber 21-08-23 15:15

Adres bilmecesi depremzede Beyza’nın 1 yılına mal oldu

Adana’da yaşayan bir aile, depremde AFAD yardımlarını alamayınca nüfusa gittiklerinde ‘Siz burada oturmuyorsunuz’ cevabını aldı.

Yurthaber 14-08-23 10:56

4 katlı binanın 3. katı yok oldu! Depremde bu hale geldi... En üst kat 30 derecelik açıyla döndü 'Mahalle sakinleri olarak korkuyoruz'

6 Şubat depreminde ara katı yıkılarak ekseni kaydığı için ilginç görüntünün ortaya çıkmasına neden olan 4 katlı bina korkutuyor. Deprem felaketinde binanın 1., 2. ve 4. katının yıkılmadığı, 3. katının ise yıkılarak ortadan kaybolduğu öğrenildi. Ancak 4. kat yaklaşık 30 derecelik açıyla dönünce ortaya şaşkına çeviren bir manzara çıktı. Bir mahalle sakini "Bina her an yıkılabilir. Mahalle sakinleri olarak biz korkuyoruz" dedi.

Haber 09-08-23 12:55

Ağır hasarlı 10 katlı bina 7 saniyede yerle bir oldu! O anlar kamerada

Adana'da depremde ağır hasar alan 10 katlı binanın kontrollü yıkımı 7 saniye sürdü. İş makinesinin darbesiyle 7 saniyede çöken bina, bir kafeye de zarar verdi.

Haber 20-07-23 16:57

10 katlı bina 7 saniyede yerle bir oldu

Adana’da depremde ağır hasar alan 10 katlı binanın kontrollü yıkımı 7 saniye sürdü. İş makinesinin darbesiyle 7 saniyede çöken bina, bir kafeye de zarar verdi.

Yurthaber 20-07-23 13:55

Depremde 11 yakınını kaybetmişti! Yargı'nın komiser Eren'i Uğur Aslan'ın büyük pişmanlığı! Dilim kopsaydı da demeseydim

Yargı dizisinde canlandırdığı Eren karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Uğur Aslan bir YouTube programına konuk oldu. Hatay dahil birçok ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremde 11 yakınını kaybeden Uğur Aslan, yaşadığı acıyı ifade etti. Gökhan Çınar'a 7 yaşından 15 yaşına kadar yatılı okulda okumak zorunda olduğunu açıklayan Aslan, bir kere babasına "8 yıl boyunca beni nasıl kenara attınız?" diye çıkıştığını belirtip "Dilim kopsaydı da demeseydim" ifadesini kullandı.

Magazin 01-06-23 13:31

Bir dakikada 30 milyonu enkaz oldu! ‘Kral gibiydim’ diyerek anlattı…

6 Şubat günü asrın felaketlerinden birini yaşayan Türkiye yaralarını sarmaya devam ederken Hatay’da depremin yaraları henüz tam anlamıyla sarılamadı. 51 yaşındaki esnaf Levent Hallum'un da 6 daire ve 3 iş yeri depremde yıkıldı. İş yeri ve evinin enkazına giren Hallum “Depremden önce kral gibi yaşıyordum. Allah razı olsun herkese yardım ediyorduk ama şimdi bu duruma düştük. Yolda bulduğum kaba bile ihtiyacım var” dedi.

Haber 30-05-23 11:14

Bir dakikada 30 milyonluk birikimleri enkaz oldu

Hatay’da yaşayan 51 yaşındaki 3 çocuk babası esnaf Levent Hallum, 30 milyona yakın birikimini depremde bir dakika içinde kaybetti.

Yurthaber 30-05-23 09:38

KPSS BAŞVURU ÜCRETİ 2023: KPSS başvuru ücreti ne kadar, kaç TL? KPSS sınav ücret hangi bankaya yatırılır? ÖSYM açıkladı

KPSS başvuru ücreti merak konusu oldu. KPSS lisans oturumları için başvurular alınmaya başlandı. Öte yandan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, deprem bölgesinde ikamet eden veya 6 Şubat 2023 tarihli depremde bu il/ilçede ikamet etmekte olan adaylardan KPSS’de katılacakları oturumlar için sınav ve başvuru hizmeti ücreti almayacaklarını belirtti. Peki, KPSS başvuru ücreti ne kadar, kaç TL? KPSS sınav ücret hangi bankaya yatırılır?

Finans 17-05-23 07:45

Gençler sordu, Erdoğan yanıtladı! Gelen sorular gündem oldu: Kızılay, HÜDA PAR, soğan fiyatları, yargı bağımsızlığı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerin sorularını yanıtladı. "Gençler sordu, ben cevapladım" ifadeleriyle paylaşılan ve bu akşam yayınlanacak olan programda; gençlerden gelen sorular sosyal medyada gündem oldu. Kızılay'ın depremde çadır satmasından; HÜDA-PAR, yargı bağımsızlığı, mülteciler, seçim sürecindeki sert söylemler ve soğan fiyatlarına kadar pek çok kritik konuda sorulan sorular dikkat çekti.

Haber 11-05-23 12:03

Depremde 14 canın kaybedildiği kahvehaneden tek kurtulan kişi oldu

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 14 kişinin yaşamını yitirdiği 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan binanın altındaki kahvehaneden sadece 70 yaşındaki Durmuş Bakırcı kurtuldu.

Yurthaber 03-04-23 11:04

Depremde 36 kişiye mezar olmuştu! Apartmandakiler şikayetçi oldu: Kahreden gerçek ortaya çıktı

11 ilde yıkıma neden olan büyük depremde Kahramanmaraş'ta bulunan Ezgi Apartmanı'ndan 36 kişi hayatını kaybetti. Deprem sonrasında apartman sakinleri zemin katta bulunan pastane dükkanından şikayetçi oldu. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı başlatılan soruşturmada zemin kattaki dükkanda kolonların kesildiği tespit edildi.

Haber 26-03-23 17:38

Hatay'daki depremde 11 yakınını kaybetmişti! Uğur Aslan söyledi gözyaşları sel oldu

Şarkılar Bizi söyler bu hafta deprem özel bölümü ile ekrana geldi. Programa Uğur Aslan, Kalben ve Hamdi Alkan konuk oldu. Hatay Antakya'da deprem nedeniyle 11 yakınını kaybettiğini söyleyen Uğur Aslan türküler söyledi. İzleyenlerin boğazı düğümlendi.

Magazin 26-03-23 15:26

Depremle gündem olan müteahhit, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu

Hatay’da aldığı lüks daire depremde yıkılan ancak sattığı dairelerin zarar görmemesi ile gündeme gelen müteahhit Nurettin Kayış, ailesiyle birlikte çadırda yaşamını sürdürüyor. Milletvekili aday adayı olan Kayış, aldığı maaşı depremzedelere bağışlayacağını, deprem üzerine bölgede gece gündüz çalışacağını söyledi.

Haber 23-03-23 11:23

Ağır hasarlı evine 44 gün sonra girdi! Gördüğü manzara karşısında hem şoke oldu hem mutlu oldu

Osmaniye’de depremde hasar gören evine 44 gün sonra giren Gökhan Akyürek, az miktarda su bulunan akvaryumdaki 2 Japon balığının yaşadığını gördü. Akyürek, geçen süre içerisinde yem verilmeyen balıklarını canlı bulunca çok mutlu olduğunu söyledi.

Haber 22-03-23 17:39

Deprem korkusu o ilde rağbeti artırdı! 'Şu an bölgemiz taleplere cevap veremeyecek noktada'

Kahramanmaraş depremlerinin ardından olası Marmara Depremi yeniden gündem oldu. Beklenen depremde uzman isimler İstanbul'da yaşanabilecek yıkıma dikkat çekerken vatandaşlar, deprem riski az olan bölgelere rağbeti artırdı. Deprem riski düşük iller arasında bulunan Kırklareli'nde ev ve arsalara yoğun talep oluştu. Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, taleplere değinerek, "Şu an bölgemiz taleplere cevap veremeyecek noktada" dedi.

Haber 16-03-23 11:19

Suçlamaları böyle reddetti! Enkazı mezarlık haline gelen apartmanın inşaat mühendisinin savcılık ifadesi ortaya çıktı: 'Binaya tekrar girdikleri için vefat ettiler'

7.7'lik sarsıntıda ağır hasar alan bina yaklaşık 9 saat sonra 7.6'ya daha fazla direnemeyip yerle bir oldu ve çok sayıda kişi enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi. Adana'da yıkılan Mete Apartmanının inşaat mühendisi Atilla Tuğran'ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. 1997 yılında yapılan binanın o dönemki mevzuata uygun olduğunu belirten Tuğran, "Bina sakinleri apartmanın hasarlı fotoğraf ve videolarını paylaşmış. Maalesef buna rağmen tekrar girenler ikinci depremde vefat etmiştir" dedi.

Haber 15-03-23 16:45

Mümtaz Gövce kimdir? Depremde ailesini kaybeden Mümtaz Gövce'nin kızının ses kaydı yürek sızlattı!

Mümtaz Gövce, 11 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremde 10 yaşındaki kızı Elif'i kaybetti. Küçük kızın, “Baba bak ben de öleceğim” diyerek ses kaydı ve fotoğraf yolladığı ortaya çıktı. Mümtaz Gövce basında yer alan haberler sonrası merak konusu oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Mümtaz Gövce kimdir?

Haber 15-03-23 09:41

Haluk Levent'ten depremzedeler için istihdam çağrısı! O artık benim kardeşim diyerek işe aldı

Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile afet bölgelerinde çalışmalarına devam eden Haluk Levent, depremde tüm ailesini kaybeden bir gence destek oldu. Genci yardımcısı olarak işe alan Levent, sosyal medya hesabından depremzedeler için istihdam çağrısı yaptı.

Magazin 12-03-23 00:47

Türkiye onu kafasından duman çıkan adam olarak tanıdı! Öyle şeyler anlattı ki Armağan Çağlayan gözyaşlarına boğuldu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerin yaralarını hala sarmaya çalışıyoruz. Armağan Çağlayan'ın Gör Beni serisinin konuğu depremde gönüllü olarak arama kurtarma çalışmalarına katılan ve 'Kafasından duman çıkan adam' olarak tanıdığımız Mustafa Aydın oldu. Aydın'ın anlattıkları karşısında ünlü sunucu gözyaşlarına hakim olamadı...

Haber 10-03-23 10:58

Enkazda gördüğü boşluk ailesinin yaşam çıkışı oldu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde evi çöken 40 yaşındaki Alaattin Maraşlı, eşi ve iki çocuğunu dört katlı binanın enkazından gördüğü boşluğa tırmanarak kurtarmayı başardı.

Yurthaber 09-03-23 12:13

29 gün sonra gelen mucizenin adı: Şila... Enkaz altında doğum yaptı

'Şila' adlı 2,5 yaşındaki doberman cinsi köpek, Hatay’ın Antakya ilçesinde depremde yıkılan binanın bodrumunda mahsur kaldı, enkaz altındayken de doğum yaptı. 29 gün sonra gelen mucizede Şila, üç yavrusuyla birlikte sağ kurtarıldı. Şila'nın sahibi Kadir Keyifli, "Bir mucize oldu. Doğumu da gerçekleşmiş. 3 güzel yavrusu da kurtuldu. Şila benim için bir umut kaynağı oldu" diye konuştu.

Haber 08-03-23 16:19

Kahramanmaraş'ta şaşkına çeviren görüntü! Depremde binanın yıkılmasını minibüs önledi

Depremde binanın yıkılmasını minibüsün görüntüleri şaşkına çevirdi! Görenlerin dikkatini çeken olayda, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde iki katlı evin yıkılmasını park halindeki minibüs önledi. Bina park halindeki minibüsün üzerine oturdu. Minibüs adeta kolon görevi görürken, 6 aile depremden sağ kurtuldu. Minibüs sahibi ise "Ailelerin kurtulmasına vesile oldu, ne mutlu bize” şeklinde konuştu. Depremde binanın yıkılmasını önleyen minibüs büyük dikkat çekti.

Haber 05-03-23 12:00

7,7'lik depremde yerle bir oldu! Malatya’da rezidansın çökme anı saniye saniye güvenlik kamerasında

Malatya’da rezidansın depremde çökme anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haber 04-03-23 08:47

Zerda'nın çekildiği konak depremde yerle bir oldu! Bir dönemin efsane dizisiydi

Bir dönemin efsane yapımları arasında yer alan Zerda dizisinin çekildiği Hurşit Ağa Konağı, ülkemizde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde yerle bir oldu.

Magazin 03-03-23 16:00

'Ne gerek var?' demeyin, önleminizi alın! Bunu yapan deprem sonrası hasar ödemiyor

Kahramanmaraş merkezli on bir ili etkileyen deprem hem maddi hem manevi büyük hasara neden oldu. Binlerce insanın hayatını kaybetmesine, binlercesinin yaralanmasına neden olan depremde evler ve arabalar kullanılamaz hale geldi. Depremin ardından depremzedeler için yardım çalışmaları devam etse de deprem gibi doğal afet durumlarında maddi olarak en büyük güvencelerden biri kasko oluyor. İşte detaylar...

Finans 02-03-23 15:53

Arabasını enkazın altından böyle çıkarttırmış! 'Arabanın anahtarını al dedim bir baktım...' Üzeri açık şekilde eşyalarını taşıdı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da da büyük yıkımlar ve can kayıpları oldu. Ayrıca depremde çok sayıda araç da büyük hasar aldı. Hatay'daki evi depremde çöken 54 yaşındaki Ahmet Uğural, enkazda kalan otomobilini, tavanını Ukraynalı arama-kurtarma ekibine kestirip kurtarabildi. Aracını çalıştıran ve üzeri açık şekilde eşyalarını taşıyan Uğural, Antakya'daki hasar tespit merkezine giderken depremde ablasının hayatını kaybettiği söyledi.

Haber 01-03-23 16:06

36 bin TL yardım ödemesi yapılacak! Başvurular e-Devlet üzerinden alınacak

Kahramanmaraş depremi çevresindeki on bir ili derinden etkiledi. Birçok bina hasar aldı ve birçok kişinin evi oturulmaz hale gelirken bazılarının ki ise yok oldu. 6 Şubat'ta meydana gelen depremde evi hasar alan ev sahipleri ve kiracılara 5 bin TL'ye varan ödemeler yapılacak. Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor.

Finans 01-03-23 09:51

Malatya depremi can kaybı sayısı kaç oldu, yaralı sayısı nedir? Malatya'daki depremde can kaybı sayısı yükseldi

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde dün saat 12.04 sıralarında 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD Başkanı Yunus Sezer ölü ve yaralı sayısını açıkladı. Öte yandan 28 Şubat 2023 Salı günü itibarıyla can kaybı sayısının arttığı belirtildi. Peki, Malatya depremi can kaybı sayısı kaç oldu, yaralı sayısı nedir? İşte detaylar...

Haber 28-02-23 10:17

Depremin simgesi Yağmur’un en büyük hayali gerçekleşti, sanatçı Deniz Toprak ile düet yaptı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde 40 saat sonra enkaz altından çıkartılan ve “Çok üşüyorum, ellerim bembeyaz oldu. Anneanneme gitmek istiyorum baba” sözleriyle hafızalara kazınan 9 yaşındaki Yağmur Albayrak’ın en büyük hayali gerçekleşti.

Yurthaber 28-02-23 10:02

SON DAKİKA | AFAD duyurdu! Malatya'daki 5.6'lık depremde can kaybı yükseldi

Son dakika haberi: Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem sonrası bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Eşyalarını almak için girdiği 5 katlı Buhara apartmanında depreme yakalanan Bedih Kış'ın (29) cansız bedeni enkazdan çıkarıldı. Depremde can kaybı sayısı 2'ye yükselmiş oldu. Öte yandan AFAD, depremdeki yaralı sayısının 140 olduğunu açıkladı.

Haber 28-02-23 09:58

Şoförlük yaptığı halk otobüsü, deprem sonrası evi oldu! 'Hiç aklıma gelmezdi'

Hatay Antakya'da yaşayan 7 kişilik Akıncı ailesinin evleri, ilk depremde ağır hasar gördü. Sokakta kalmamak için 17 yıllık şoförlük yaptığı halk otobüsünü evi haline getiren Hasan Akıncı, yer yatağı için koltukları söktü, camları battaniye ile kapattı. Otobüse elektrik çekerek, ısınma sorununu da çözdü. Çocuklar sıkılmasın diye otobüse televizyon bile getirdi. 5 çocuğu olan Akıncı, banyo ve tuvaleti ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandıkları için, konteyner ev istediklerini söyledi.

Haber 28-02-23 09:45

İzmirliler geceyi sokakta geçirdi! Foça'da deprem oldu, Bayraklı'da çadırlar kuruldu

Son dakika: İzmir'in Foça ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem endişe yarattı. Yerin 14.5 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde ölen ya da yaralanan olmazken, depremin ardından Bayraklı'da yaşayan vatandaşlar, geceyi parkta kurdukları çadır ve araçlarında geçirdi.

Haber 28-02-23 07:53

Çadır kent evcil hayvanlara da yuva oldu

Adıyaman merkezde kurulan çadır kentin bazı sakinleri, depremde kurtardıkları kedi ve kuş gibi evcil hayvanlarına da çadır kentte bakıyor.

Yurthaber 27-02-23 13:49

Kahramanmaraş depremlerinde can kaybı sayısı kaç oldu? Depremde kaç kişi öldü kaç kişi yaralı kurtarıldı? AFAD son bilgileri açıkladı

Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden 21 gün geçti. 11 ilde yıkıcı hasar bırakan depremlerde bilanço her geçen gün ağırlaşıyor. Depremden etkilenen illerde enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Peki Kahramanmaraş depremlerinde can kaybı sayısı kaç oldu? Depremde kaç kişi öldü kaç kişi yaralı kurtarıldı? İşte deprem felaketinde hayatını kaybedenlere dair son açıklamalar...

Haber 26-02-23 23:39

Asfalt depremde böyle açılıp kapanmış... Görüntüleri izleyenler şaşkına döndü! Hatay'da kaydedildi sosyal medya bunu konuşuyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden bir tanesi Hatay. Hatay'dan her geçen gün kahreden haberler gelirken deprem felaketinin büyüklüğünü ortaya koyan, hayret verici görüntüler de geliyor. Son olarak Hatay'da kaydedilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Görüntüdeki, deprem sırasında bir asfaltın açılıp kapandığı şaşkına çevirdi. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler izleyenleri hayrete düşürdü.

Haber 26-02-23 15:41

Rönesans Rezidans'ın enkazı kaldırıldı ama Üsteğmen Miraç İlhan eşi Esra İlhan’dan 20 gündür haber yok!

Hatay’da depremde yıkılan Rönesans Rezidans'ın enkazı tamamen kaldırılırken, bloklardan birinde yaşayan Üsteğmen Miraç İlhan (32) ve eşi Esra İlhan’dan (30) 20 gündür haber alınamıyor. Esra İlhan’ın Eskişehir’de yaşayan babası Battal Kerzi, “Ayın 13’ünde DNA testi verdik. Şu anda tek umudumuz hastanede olmaları, belki bilinçleri kapalıdır ama bilemiyorum. 20 gün oldu, hala kızım yok” diye konuştu.

Haber 26-02-23 13:47