Fenerbahce Rizespor Maci Saat Kacta Haberleri

TFF duyurdu! Galatasaray'ın maç günü ve saati değişti

TFF, 10 Mart Pazar günü 16.00'da oynanacağı açıklanan Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının, 8 Mart Cuma günü saat 20.00'ye alındığını açıkladı.

Spor 2024-02-27 14:57:09

TRABZONSPOR ÇAYKUR RİZESPOR MAÇ SONUCU! Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk11'ler

Trabzonspor - Çaykur Rizespor maçı canlı olarak yayınlandı. Bordo mavili ekip, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Papara Park’ta oynanan karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetti. Trabzonspor Çaykur Rizespor maç sonucu ekranı sporseverler tarafından internette araştırılıyor. Peki Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-08-26 21:40:09

Ziraat Türkiye Kupası ÇEYREK FİNAL kura çekimi ne zaman, saat kaçta? 2023 ZTK çeyrek final maçları ne zaman başlayacak?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final heyecanı futbolseverleri sarmış durumda. Ziraat Türkiye Kupası son 16 kura çekimi ile eşleşmeler belli olmuştu. Eşleşen takımlar çeyrek finale adını yazdırabilmek için mücadele ettiler. 19 Ocak günü gerçekleşecek Fenerbahçe - Rizespor müsabakası ile çeyrek final takımları belli oldu. Peki, Ziraat Türkiye Kupası ÇEYREK FİNAL kura çekimi ne zaman, saat kaçta? 2023 ZTK çeyrek final maçları ne zaman başlayacak?

Spor 2023-01-19 23:39:25

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu maçında kozlarını paylaşacak. Portekizli teknik Jorge Jesus'un öğrencileri kendi sahasından üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı canlı izle ekranı ile karşılaşmanın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 2023-01-19 20:49:52

ÇAYKUR RİZESPOR SAMSUNSPOR MAÇI CANLI İZLE! Çaykur Rizespor Samsunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Çaykur Rizespor ile Samsunspor TFF 1. Lig'in 5. haftasında kozlarını paylaşacak. Heyecanla beklenen karşılaşmanın saati ve canlı olarak ekrana geleceği kanal merak konusu oldu. Sporseverler arama motorlarında "Çaykur Rizespor Samsunspor maçı canlı izle" konu başlığını sorgulamaya başladı. Peki, Çaykur Rizespor Samsunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 11-09-22 14:12

''Galatasaraylılar Fenerbahçe'yi tutuyor'' dedi, ortalık adeta yıkıldı! Tahir Kıran'dan flaş sözler

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran önemli açıklamalar yaptı. Rizespor başkanlığına aday olmayacağı konuşulan Kıran'ın sözleri sosyal medyada olay oldu. Özellikle Galatasaraylılar için yaptığı iddia çok konuşuldu. Gedson Fernandes transferine de değinen Kıran, "Gedson Fernandes bizim için basit bir transfer oldu. 1 saat içinde transfer ettik. Menajer Ahmet Bulut aradı. Galatasaray'a verecektik olmadı, bir türlü frekansı tutturamadık dedi." ifadelerini kullandı.

Spor 10-06-22 14:29

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı için heyecan dorukta. Futbolseverler, Süper Lig'de 34. haftasında oynanacak önemli karşılaşma öncesi internette araştırma yapmaya başladı. Peki Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı hangi kanalda? İşte kritik karşılaşmaya ilişkin detaylar...

Spor 22-04-22 17:07

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı için geri sayım devam ediyor. İki Karadeniz ekibi Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak maçta karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı hangi kanalda? sorularının yanıtını öğrenmek için internette araştırma yapmaya başladı. İşte maça ilişkin detaylar...

Spor 18-03-22 15:10

Kasımpaşa Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta? Kasımpaşa Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda?

Kasımpaşa Çaykur Rizespor maçı için geri sayım sürüyor. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak maç için heyecan dorukta. Karadeniz temsilcisinde Ponck ve Aminu Umar kadroda yer almıyor. Bu kapsamda Kasımpaşa Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta? Kasımpaşa Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte maça ilişkin detaylar...

Spor 12-03-22 11:32

Çaykur Rizespor, yarın sahasında Galatasaray ile karşılaşacak

Çaykur Didi Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Ali Palabıyık yönetecek

Yurthaber 02-10-21 11:12

Gaziantep Beşiktaş maçı şifresiz canlı izlenecek mi? Gaziantep Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta başlayacak?

Süper Lig'de Vodafone Park'ta Çaykur Rizespor karşısında aldığı 3-0'lık galibiyele başlayan Beşiktaş, Gaziantep deplasmanına konuk oluyor. Saha ve seyirci avantajını elinde bulunduran Gaziantep, güçlü rakibi Beşiktaş’ı yenerek, bu sezonki ilk galibiyetini almayı istiyor.

Spor 21-08-21 10:30

Rizespor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Rizespor Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler...

Beşiktaş, Rizespor maçı futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. İki takım arasında daha önce oynanmış olan 6-0 ve 7-2’lik maçlar futbolseverlere büyük bir seyir zevki yaşatmıştı. Peki Rizespor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Rizespor Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler...

Spor 28-04-21 16:30

Çaykur Rizespor Trabzonspor maçı saat kaçta başlayacak? Karadeniz derbisi nefes kesiyor

Süper Lig'de yapılacak olan 34. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Bu maçta Trabzonspor mutlak üç puanı hedefliyor ve zirve yarışından ayrılmak istemiyor. Peki vatandaşların merakla beklediği Rizespor Trabzonspor maçı saat kaçta başlayacak? Ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte yanıtı...

Spor 10-04-21 14:12

Galatasaray Rizespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Cim-Bom seri peşinde

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, Çaykur Rizespor’u kendi evinde konuk ediyor. Ligde Ankaragücü’ne karşı mağlup olarak büyük bir şok yaşayan Galatasaray, en son Sivas’la da kendi evinde 2-2 berabere kalmıştı. Geçen hafta Kayserispor’u deplasmanda geçen Galatasaray, Çaykur Rizespor’u da yenerek yeni bir galibiyet serisini sürdürmenin planlarını yapıyor.

Spor 19-03-21 15:18

Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Rizespor - Galatasaray muhtemel 11’ler

Süper Lig’in 10. haftasında heyecan ve mücadele devam ediyor. Rizespor'un sahasında Galatasaray'ı ağırlayacağı karşılaşma için nefesler tutuldu. Şimdi, futbolseverler tarafından Rizespor - Galatasaray maçı ne zaman sorusunun yanıtı araştırılıyor? Peki, Rizespor - Galatasaray maçı saat kaçta oynanacak? Rizespor - Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maçın muhtemel 11’leri...

Spor 28-11-20 10:25

Rizespor'da iki futbolcunun Covid-19 test sonuçları pozitif

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, iki futbolcunun yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Yeşil-mavili kulübün açıklamasında, "Çaykur Rizespor'umuz kadrosunda yer alan iki sporcumuza görülen lüzum üzerine 13 Ekim tarihinde yapılan Kovid-19 testinin sonuçları pozitif olarak raporlanmıştır" denildi. Çaykur Rizespor ligin 5. haftasında Cumartesü günü saat 13:30'da Ankaragücü'nü konuk edecek.

Spor 14-10-20 11:26

BB Erzurumspor Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Cumartesi günü evinde karşılaşacağı Rizespor hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.Geçtiğimiz hafta Kayseri’den 3 puanla dönen BB Erzurumspor, Cumartesi saat 16.00’da Kazım Karabekir Stadyumunda Rizespor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Yurthaber 29-09-20 09:59

Kayserispor-Çaykur Rizespor Ali Palabıyık yönetecek

Çaykur Rizespor ile Hes Kablo Kayserispor arasında Perşembe günü oynanacak olan ligin 31.hafta karşılaşmasını İstanbul Bölgesinden Ali PAlabıyık yönetecek.Süper Lig Cemil Usta Sezonu 31.haftasında 09 Temmuz 2020 Perşembe günü Rize Didi Stadyumunda saat 18.30’da oynanacak olan Çaykur Rizespor-Hes Kablo Kayserispor maçında görev yapacak hakemler açıklandı.Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamada Çaykur Rizespor-Hes Kablo Kayserispor maçında Ali Palabıyık düdük çalacak.

Yurthaber 06-07-20 11:38

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta,hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Galatasaray, Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor. Çaykur Didi Stadı'ndaki saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek ve zorlu mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Spor 14-06-20 18:55

TFF ertelenen Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçının tarihini açıkladı

TFF, Süper Lig'de oynanacak erteleme maçlarının tarihlerini açıkladı. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı 11 Mart Çarşamba saat 20.00'de, Göztepe-Çaykur Rizespor maçı ise 17 Mart Salı günü saat 20.00'de oynanacak.

Spor 20-02-20 18:13

Galatasaray, kupada tur peşinde

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Çaykur Rizespor ile yarın rövanşta karşılaşacak.Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanşında Galatasaray, yarın saat 20.30’da Türk Telekom Stadyumu’nda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Spor 22-01-20 10:17

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'den Arda Turan açıklaması:

"(Arda Turan'ın transferi iddiaları) Bize intikal eden bir şey yok. Ayın 2'sinde 4 saat toplantı yaptık. 6 kişi transfer stratejisini belirledik. A harfi gündeme gelmedi" - "Çaykur Rizespor maçında yüreğim burkuldu. Göz göre göre bir takımın hakkını gasp ediyorsunuz. Bunu yapmayın. Vicdanlı olun. Korkmayın. Gördüğünüzü çalın. Doğru ve dürüst olun"

Spor 18-01-20 14:45

Galatasaray kafilesi Rize’de

Galatasaray kafilesi, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turunda Çaykur Rizespor ile oynayacağı ilk maç için Rize’ye ulaştı.Sarı-kırmızılı ekip, 15 Ocak tarihinde saat 20.30’da Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak olan maç için hava yoluyla Trabzon’a, ardından kara yolu ile Rize’ye gelerek, konaklayacağı otele ulaştı.Kafile için otel önünde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Spor 14-01-20 19:18

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına devam etti

Fenerbahçe, Süper Lig'de ilk yarının 17'nci ve son haftasında pazar günü saat 19.00'da deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor 26-12-19 14:57

Kayserispor-Çaykur Rizespor maçı hakemleri açıklandı

İstikbal Mobilya Kayserispor-Çaykur Rizespor maçını İstanbul Bölgesinden Fırat Aydınus yönetecek.Süper Lig Cemil Usta Sezonu 14.haftasında 09 Aralık 2019 Pazartesi günü Kayseri Kadir Has Stadyumunda saat 20.00’de oynanacak olan İstikbal Mobilya Kayserispor-Çaykur Rizespor maçında görev yapacak hakemler açıklandı.Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamada İstikbal Mobilya Kayserispor ile Çaykur Rizespor maçında Fırat Aydınus görev yapacak.

Yurthaber 04-12-19 13:23

Çaykur Rizespor, Göztepe’ye hazırlanıyor

Çaykur Rizespor pazar günü Çaykur DİDİ stadında saat 17.00’da karşılaşacağı Göztepe maçının öncesinde hazırlıklarını sürdürdü.Mehmet Cengiz Tesisleri’nde devam eden çalışmalar salonda kondisyon antrenmanı ile başladı.

Haber 10-09-19 17:48

Sivasspor’a 2 gün izin verildi

Süper Lig’e Beşiktaş galibiyeti ile başlayan Demir Grup Sivasspor’da futbolculara iki gün izin verildi.2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun ilk hafta maçında sahasında Beşiktaş’ı; Mert Hakan Yandaş, Mustapha Yatabare ve Emre Kılınç’ın golleriyle 3-0 mağlup eden Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, futbolculara iki gün izin verildi.Kırmızı-beyazlı ekip 20 Ağustos Salı günü saat 18.00’de Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla ligin ikinci haftasında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başlayacak.Çaykur Rizespor ile Sivasspor 25 Ağustos Pazar günü saat 19.15’te Çaykur Didi Stadyumu’nda karşılaşacak.

Haber 18-08-19 13:37

Mehmet Yiğiner ve Murat Cavcav, TSYD Ankara Kupası tanıtım toplantısına katıldı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nin düzenlediği TSYD Ankara Kupası’nda, MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği, 9 Ağustos Cuma günü saat 20:00’da Eryaman Stadı’nda karşı karşıya gelecek.TSYD Ankara Şubesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kupanın tanıtım toplantısına TSYD Ankara Şubesi Başkanı Hüseyin Doğru, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav katıldı.Doğru: “Başarıya giden yolda takımlarımızın yanlarında yer almak istiyoruz”Turnuvanın tanıtım toplantısında konuşan TSYD Ankara Şubesi Başkanı Hüseyin Doğru, “Daha öncesinde dörtlü turnuva için Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor ile planlama yapmıştık.

Haber 01-08-19 17:06

M.Başakşehir-Çaykur Rizrepor maçının VAR’ı Serkan Çınar oldu

Süper Lig’de lider Medipol Başakşehir’in bugün saat 16.00’da konuk edeceği Çaykur Rizespor maçına Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Serkan Çınar atandı.Ligde topladığı 61 puanla liderlik koltuğunda oturan M.Başakşehir, bugün Çaykur Rizespor’u ağırlayacak.

Haber 21-04-19 12:30

Başakşehir'den bilet açıklaması! Fenerbahçe...

Şampiyonluğun güçlü adaylarından Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, Çaykur Rizespor maçının biletlerinin maça 24 saat kalana kadar sadece Başakşehir ve Fenerbahçe passolig kart sahipleri için satışa sunulduğunu duyurdu.

Spor 16-04-19 14:49

Kayserispor’un Rize’ye seferi Cumartesi

İstikbal Mobilya Kayserispor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için yarın saat 15.00’de özel uçak ile Trabzon’a gidecek.Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu 25.haftada Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile 3 puan mücadelesi verecek olan İstikbal Mobilya Kayserispor hazırlıklarına basına ve taraftara kapalı olarak sürdürüyor.Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı son antrenmanın ardından tamamlayacak olan Sarı-Kırmızılılar ardından saat 15.00’de özel uçak ile Kayseri’den ayrılacak.

Yurthaber 08-03-19 16:15

Fenerbahçe, Ç. Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 11.00’de gerçekleştirilen antrenman salonda egzersiz çalışmalarıyla başladı.

Haber 28-02-19 14:56

Çaykur Rizespor’lu Fernando Boldrin: Tehlike devam ediyor

Çaykur Rizespor’un 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncusu Fernando Boldrin, ilk yarıya kıyasla takımın durumunun iyi görünmesine rağmen tehlikenin devam ettiğini belirterek, “İlk görevimiz bu tehlikenin en hızlı şekilde dışına çıkmak” dedi.Çaykur Rizespor, 22 Şubat Cuma akşamı saat 20.30’da Evkur Yeni Malatyaspor ile sahasında oynayacağı 23.

Haber 19-02-19 16:31

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D grubu 2. maçında Slovakya temsilcisi Spartak Trnava'yı ağırlayacak. Süper Lig'de Çaykur Rizespor maçında alınan 3-0'lık yenilgi sonrasında teknik direktör Cocu gidecek mi kalacak mı tartışılırken gözler şimdi Avrupa Ligi maçına çevrildi. İlk maçta Fenerbahçe, Dinamo Zagreb'e 4-1 yenilirken Spartak Trnava, Anderlecht'i 1-0 yenmeyi başardı. Peki Fenerbahçe Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?

Spor 03-10-18 10:03

Çaykur Rizespor'da Büyük Heyecan

Muhammet KAÇAR / RİZE, (DHA)- SPOR Toto Süper Lig'de kalma yolunda kaderi belirlenecek olan Çaykur Rizespor, cumartesi günü saat 17.00'de sahasıda Aytemiz

Yurthaber 30-05-17 10:51

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Mete: galibiyete Inanıyoruz

Muhammet KAÇAR / RİZE, (DHA - ÇAYKUR Rizespor Basın Sözcüsü Saffet Mete, ligde kalma yolunda önemli bir maça çıkacaklarını, yarın saat 13.30'da

Yurthaber 21-04-17 11:16

Trabzonspor U21 Takımıyla Oynadı

TRABZON, XSpor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bugün saat 11.00’de U21 takımı ile Mehmet Ali

Yurthaber 25-03-17 15:18

Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor’u Konuk Ediyor

Akhisar Belediyespor yarın saat 13.30’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda konuk edeceği Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını...

Yurthaber 11-02-17 17:12

Fenerbahçe, Gençlerbirliği Maçının Hazırlırklarına Başladı

İSTANBUL, Teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde saat 15.00'te başlayan antrenman, 1 saat sürdü. Dün akşamki Çaykur Rizespor maçının on birinde başlayan

Yurthaber 28-11-16 16:47

Fenerbahçe, Trabzon'a Geldi

Fatih TURAN/TRABZON, (DHA) - SPOR Toto Süper Lig’de yarın Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, saat 18.30’da özel uçakla Trabzon'a

Yurthaber 26-11-16 20:19

Türkiye Kupası: Başakşehir - Çaykur Rizespor canlı yayınla A Spor'da

Bu akşam Başakşehir - Çaykur Rizespor canlı yayınla A Spor'dan izlenebilecek. Nefes kesecek bir mücadelenin yaşanacağı Başakşehir - Çaykur Rizespor maçı saat 20.45'te başlayacak.

Haber 11-02-16 11:55

Rize'de top skandalı!

Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda 3. lig ekibi Adliyespor'u 2-0 mağlup ederek eleyen Çaykur Rizespor'da karşılaşmanın oynandığı topların stadyuma maçın başlamasına 45 dakika kala kargoyla geldiği ortaya çıktı. Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, "Maça bir saat kala top gelir mi? Oyuncular topu görmedi, ilk defa sahada gördü" diye duruma tepki gösterdi.

Spor 24-09-15 13:52

Eskişehirspor'da Hedef 3 Puan

Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, Kırmızı siyahlı futbolcular, bugün Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde pazar akşamı saat 19.00'da oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Michael Skibbe,  antrenmanda yaptığı açıklamada geçen

Yurthaber 28-08-15 13:05

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı Mynet Canlı Anlatım servisinde

Şampiyon Galatasaray’ın ligin son haftasındaki Çaykur Rizespor maçı bugün saat 13:00’de. Çaykur Rizespor - Galatasaray maçını Mynet Canlı Anlatım servisinden takip edebilirsiniz.

Spor 30-05-15 07:31

İşte Rizespor-Galatasaray maçının yeri ve zamanı

Spor Toto Süper Lİg'de Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasında oynanacak olan maç Cumartesi günü saat 13:00'de Rize'de oynanacak.

Spor 26-05-15 14:27

Akhisar Belediyespor Deplasmanda Çaykur Rizespor Karşısında

AKHİSAR Yeni Rize Şehir Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı Özgür Yankaya yönetecek, yardımcılıklarını ise Baki Tuncay Akkın ve Mehmet Cem Hanoğlu

Yurthaber 17-05-15 12:10

Rizespor-Trabzonspor maçı canlı yayınla Lig Tv'de

Süper Lig'de heyecan Rizespor-Trabzonspor maçıyla devam ediyor. Bugün saat 16.00'da başlayacak Rizespor-Trabzonspor maçı Lig Tv'de ekrana gelecek. Bu zorlu karşılaşmayı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Spor 10-05-15 12:04

Trabzonspor'dan Bursaspor Maçı Için 'derbi Tarifesi'

Ömür AVCI/TRABZON, Trabzonspor Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştıktan sonra 13 Mayıs Çarşamba günü saat 16.45’te Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda

Yurthaber 07-05-15 12:50

Fenerbahçe Kafilesi Trabzon’A Geldi

Fatih TURAN/TRABZON, (DHA)- SPOR Toto Ligi 26’ncı haftasında yarın deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, saat 17.30’da özel uçakla

Yurthaber 03-04-15 19:30