Ffp Haberleri

Yönetim bile şaştı kaldı! FFP nedeniyle ödeme yapmak istemiyorlar... Yunus Akgün Galatasaray'a dönebilir

Sezon başında İngiliz ekibi Leicester City'ye kiralık olarak gönderilen Yunus Akgün için beklenmedik bir gelişme yaşandı. Leicester City genç yıldızın performansından memnun olsa da FFP nedeniyle oyuncuyu Galatasaray'a geri gönderebilir. İşte detaylar...

Spor 2024-03-11 20:58:27

Beşiktaş'tan UEFA ile anlaşma! 5 sezon boyunca...

Beşiktaş, denk hesap durumu incelemesi sonucunda UEFA ile FFP Yapılandırma Anlaşması imzalandığını açıkladı. Yapılan anlaşma bozulur ise siyah-beyazlılar 1 yıl UEFA kupalarından men cezası alacak.

Spor 2022-09-02 17:51:47

UEFA mutlu, kulüpler isyanda! Yeni FFP kuralı resmen açıklandı

UEFA, dünya futbolunda radikal kararlar almaya devam ediyor. Ofsayt kuralı ve maçların dakikası konusunda görüşme halinde olan yetkililer, flaş bir kararı resmen duyurdu. Bundan sonra kulüplerin futbol bazlı harcamalarının, gelirlerinin %70'ini geçmeyecek şekilde ayarlama kararı aldığını açıkladı.

Spor 2022-04-07 15:39:33

Tarihe karışıyor! UEFA, o kuralı kaldırıyor...

UEFA'dan tarihe geçecek bir hamle geliyor... Özellikle Türk kulüplerinin başına bela açan FFP (Finansal Fair Play) kaldırılabilir. UEFA'nın açıkladığı bildiride 7 Nisan'da bir oylama yapılacak. Yapılan oylamada çoğunluk kaldırılmasını isterse FFP tarihe karışacak. Böylece kulüpler istediği gibi harcama yapıp, transferlerini rahatça kaydedebilecek.

Spor 2022-03-23 15:00:54

Mustafa Cengiz: FFP'den çıkış yaptık

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile FFP anlaşmasının bittiğini ilan etti.

Spor 18-06-21 16:24

Galatasaray'da Belhanda,Babel ve Jimmy Durmaz takımdan ayrılıyor!

Transfer çalışmalarını yürüten Galatasaray'ın ilk hedefi orta sahaya takviye yapmak... Bu kapsamda UEFA Finansal Fair-Play (FFP) kapsamında satmadan alım yapamayan sarı-kırmızılı takım, Babel,Belhanda ve Jimmy Durmaz ile yollarını ayırıyor. İşte detaylar...

Spor 01-09-20 17:28

Başakşehir'den UEFA açıklaması: 4 yıllık anlaşma

UEFA, Medipol Başakşehir'in Finansal Fair Play (FFP) kurallarını kısmen yerine getirdiği için 4 yıllık yeni bir anlaşma imzalandığını açıkladı.

Spor 07-08-20 20:00

UEFA'dan Fenerbahçe'ye şok ceza

UEFA, Finansal Fair Play (FFP) kurallarına uymadığı gerekçesiyle Fenerbahçe'ye Avrupa kupaları gelirlerinden kesilmek üzere 2 milyon avro para cezası verildiğini açıkladı.

Spor 22-07-20 18:31

UEFA'dan kulüplere FFP müjdesi

UEFA, koronavirüs nedeniyle ekonomik olarak etkilenen kulüpler için FFP kıskasını genişletirken, 31 Mart'a kadar olan ödemeler, 31 Nisan'a ertelendi.

Spor 20-03-20 22:35

Son dakika: Manchester City'ye UEFA'dan şok ceza! 2 yıl men edildi...

UEFA, Manchester City'nin FFP regülasyonlarına uymadığı gerekçesiyle Avrupa Kupaları'ndan 2 yıllığına men edildiğini ve 30 milyon euro para cezası verildiğini açıkladı.

Spor 14-02-20 21:31

Milan, Avrupa’dan men edildi

UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play (FFP) anlaşmasını ihlal eden İtalya Serie A takımlarından Milan, 2019-2020 sezonu için UEFA Avrupa Ligi’nden men edildi.

Haber 28-06-19 13:43

TFF, Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatname’sini değiştirdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yeni Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play (FFP) Talimatı’nı yayımladı.

Haber 28-06-19 11:59

Türk futbolunda devrim! Yürürlüğe girdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), önemli değişiklikler yaptığı Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play (FFP) Talimatı'nı yürürlüğe soktu. Yenilenen talimatla Türk futbolunda yeni bir dönem başladı. Yeni talimatnameyle 14 Ocak 2016'daki Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı yürürlükten resmen kalktı.

Spor 28-06-19 11:40

TFF'den yeni Kulüp Lisans ve FFP Talimatı

Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nda önemli değişiklikler yaptı - Yeni eklenen ve düzenlenen maddelerle federasyon, sezonluk denetlemeden sonra her takıma harcama limiti getirecek - Federasyon, limiti aşan takımlara, mevcutta olan puan silmenin dışında yeni eklenen maddeyle transfer yasağı ve kadro sınırlandırması cezası uygulayabilecek

Yurthaber 28-06-19 11:30

Fenerbahçe’den UEFA açıklaması:

UEFA tarafından 2016 Mayıs ayında yapılan anlaşmaya uymadığı için bir üst kurula sevk edilen Fenerbahçe, son durum hakkında bir açıklama yaparak “Kulübümüz Yargı Dairesi’ne sevk edilirken olası UEFA gelirlerinden kesilmek üzere 2,5 milyon Euro para cezası, iki sezon boyunca UEFA müsabakalarında yer alacak oyuncular için transfer ve kadro sayısındaki kısıtlamalara devam edilerek, UEFA müsabakalarından men edilmemesi tavsiye edilmiştir” dedi.Fenerbahçe kulübü, UEFA tarafından dün yapılan Finansal Fair Play (FFP) açıklaması sonrası resmi internet sitesinden son durum hakkında bilgilendirme yaptı.

Haber 25-05-19 12:08

Trabzonspor’dan FFP açıklaması!

Trabzonspor, UEFA’nın Finansal Kontrol Organı tarafından kendilerine sunulan şartları yerine getirememeleri halinde, 2 sezon içinde katılım hakkı elde edeceği UEFA turnuvalarının ilkinden ihraç edilebileceğini açıkladı.Trabzonspor, UEFA Finansal Fair Play konusunda açıklama yaptı.

Haber 18-05-19 16:56

UEFA'dan Milan'a bir şok daha!

UEFA, daha önce aldığı Avrupa'dan men cezasını CAS'a taşıyan Milan hakkında FFP şartlarını ihlal ettiği için yeni bir inceleme başlatıldığını açıkladı.

Spor 10-04-19 14:51

Ali Koç: 31 Mayıs'a kadar 60-65 milyon Euro gelir yaratamazsak Avrupa'ya gidemeyebiliriz

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 31 Mayıs'a kadar Finansal Fair Play nedeniyle gelir elde etmek için kampanyaya başlayacaklarını belirterek, "31 Mayıs'a kadar 60-65 milyon avro gelir yaratamadığımız takdirde FFP konusunda Avrupa'ya gitme sıkıntısıyla karşı karşıyayız. Bu ne demek? Avrupa Kupası'na, Şampiyonlar Ligi'ne katılamamak söz konusu" dedi.

Spor 29-03-19 20:07

Fenerbahçe'den 65 milyon avro gelir hedefli kampanya

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: - "31 Mayıs'a kadar 60-65 milyon avro gelir yaratamadığımız takdirde FFP konusunda Avrupa'ya gitme sıkıntısıyla karşı karşıyayız. Bu ne demek? Avrupa Kupası'na, Şampiyonlar Ligi'ne katılamamak söz konusu" - "Fenerbahçe Spor Kulübü, FFP konusuyla ilgili 3 yıllık bir anlaşma yaptı. Yaptığı bu anlaşmaya göre, denk bütçe denen bir durum söz konusu... 3 senenin sonunda, bu 31 Mayıs itibarıyla olacak, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne müsaade edilen rakam eksi 30 milyon. Yani 3 senenin sonunda Fenerbahçe Spor Kulübü'nün gelir-gider dengesine bakıldığında eksi 30 milyon veya altında kaldığı zaman bu anlaşmaya uyulmuş olacak. Şu an eksi 95 milyon rakamındayız" - "(FENER OL) Bu kampanyanın gelir yazılabileceği konusunda UEFA'dan da olumlu cevap aldık" - "UEFA cezalandırmak için pozisyon almış bir kurum değil. İnanın bunu sadece Türkiye için söylemiyorum; UEFA, kendisi benzer ilişkiler veya anlaşmalar içerisinde bulunan tüm kulüplerin sıkıntıdan çıkması için yol gösteriyor. UEFA, bizim ne devraldığımızı ve bununla beraber ne yaptığımızı gayet iyi biliyor" - "Olumlu bir noktaya gelebileceğimizi düşünüyorum. Ancak sizlerin de ifade ettiği gibi olmadığı takdirde Fenerbahçe için çok ama çok büyük bir sıkıntı teşkil edeceğini de görmek lazım. Onun için bizler devraldığımız tabloyu en iyi şekilde yapıp, konuları aşabilmek için çok ama çok şeffaf davranıyoruz"

Haber 29-03-19 16:26

UEFA, Manchester City'ye FFP soruşturması açtı

UEFA, FFP regülasyonlarına uymadığı şüphesiyle Manchester City hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. UEFA'nın yaptığı açıklamada, "İngiliz kulübünün bütçesinin detaylı olarak inceleneceği ve araştırma devam ettiği sürece yeni bir açıklama yapılmayacağı belirtildi.

Spor 07-03-19 22:49

Trabzonspor, UEFA ile FFP anlaşması yapmak için İsviçre'ye gitti

Trabzonspor Kulübü, 2016 yılında imzaladığı UEFA Finansal Fair Play protokolünün üçüncü yılında, Başkan Ahmet Ağaoğlu öncülüğündeki ekiple yarın İsviçre’de bulunan UEFA Merkezine giderek sunum yapacak.

Spor 30-01-19 10:40

Trabzonspor, İsviçre yolcusu

Trabzonspor Kulübü, 2016 yılında imzaladığı UEFA Finansal Fair Play protokolünün üçüncü yılında, Başkan Ahmet Ağaoğlu öncülüğündeki ekiple yarın İsviçre’de bulunan UEFA Merkezine giderek sunum yapacak.UEFA ile üç yılı kapsayan bir Finansal Fair Play (FFP) protokolü imzalayan Trabzonspor, söz konusu anlaşma kapsamında 31 Ocak Perşembe günü için UEFA’dan davet almıştı.

Haber 30-01-19 10:14

Trabzonspor UEFA’ya çıkarma yapıyor

Trabzonspor Kulübü, 2016 yılında imzaladığı UEFA FFP protokolünün üçüncü yılında Başkan Ahmet Ağaoğlu öncülüğündeki ekiple birlikte İsviçre’de sunum yapacak.Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Trabzonspor’un UEFA-FIFA ve Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, "Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıllarda UEFA ile üç yılı kapsayan bir Finansal Fair Play protokolü imzalamıştık.

Haber 30-01-19 06:06

Ali Koç: Transfere harcayabileceğimiz 11,9 milyon euro'muz var

Ali Koç, daha önce neden Ersun Yanal'ı tercih etmediğini açıkladı. Koç ayrıca FFP çerçevesinde harcayabilecekleri transfer ücretini de açıkladı.

Spor 19-12-18 07:40

Lucescu'dan olay Fenerbahçe sözleri!

Mircea Lucescu, Fenerbahçe için "Giuliano, Fernandao ve Josef'i gönderdiler ancak gelen 25 milyon Euro'yu FFP nedeniyle kullanamadılar. Şu anda 17. sıradalar. Devre arasında yeni oyuncu almazlarsa, Avrupa'da başarılı olması imkansız" diye konuştu.

Spor 18-12-18 13:41

Galatasaray'da forvete Niasse, stopere Vermaelen

FFP sebebiyle kiralayabileceği oyunculara yönelen Galatasaray, Barcelona'dan Vermaelen'i ve Everton'dan Niasse'yi gözüne kestirdi.

Spor 11-11-18 04:50

Milan'a transfer yasağı gelebilir

FFP sorunları yüzünden başı sıkça ağrıyan ve sezon başında UEFA tarafından cezalandırılan Milan'a para cezası ve transfer yasağı gelebilir.

Spor 09-11-18 10:16

PSG, Galatasaray gibi CAS'a başvurdu

FFP anlaşmasının UEFA tarafından yeniden incelenmeye alınmasının ardından Paris Saint Germain, CAS'a başvurdu. Fransız basınına konuşan genel sekreter Melero, UEFA'nın kendilerine başka bir alternatif bırakmadığını söyledi.

Spor 05-11-18 10:07

THY ile Azul Brazilian arasında anlaşma

THY, Brezilya merkezli havayolu şirketi ile "Sık Uçan Yolcu Programı (FFP)" anlaşması yaptı

Haber 25-10-18 10:18

UEFA, Galatasaray hakkında verilen FFP kararını yeniden inceleyecek

UEFA resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Galatasaray'ın dosyasının yeniden inceleneceğini belirtti.

Spor 08-10-18 23:01

Galatasaray'da Younes Belhanda ve Garry Rodrigues'in satılması planlanıyor

FFP anlaşması gereği yaz transfer dönemini santrfor almadan kapatan Galatasaray, iki yıldızından gelebilecek bonservis bedelleri sayesinde güçlenecek.

Spor 27-09-18 11:10

Üç Büyükler Euro İle Devam Ediyor

Son dönemdeki kur artışlarına ve Financial Fair Play’e (FFP) rağmen üç büyükler ödemelerini Euro ile...

Yurthaber 16-08-18 11:07

3 Büyükler Geleceğe Yatırım Yapıyor

UEFA’nın kulüplere uyguladığı Finansal Fair Play (FFP) kuralları nedeniyle yaz transfer dönemi oldukça sessiz geçiyor....

Yurthaber 24-07-18 13:02

Damien Comolli: Transfer yapacağız

Fenerbahçe’nin Sportif Direktörü Damien Comolli, Sarı Lacivertlilerin İsviçre kampında basın toplantısı düzenledi. Mutlaka transfer yapacaklarını, çok çalıştıklarını ancak FFP şartlarının çok ağır olduğunu belirten Comolli, "Peşinde olduğumuz oyuncular çok iyi oyuncular. Tabi ki peşlerinde, ülke içinden ve dışından başka takımlar da var, bu nedenle de bir rekabet halindeyiz. " dedi.

Spor 17-07-18 15:20

Phillip Cocu'dan transfer açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, sadece Hollandalı gazetecilere özel basın toplantısı yaptı. Cocu, "Geçmiş dönemdeki harcamalar nedeniyle kulüp FFP kurallarına uymak zorunda. Biz de transferde yaratıcı olmaya çalışıyoruz. Ağustos'un ilk haftasına hazır bir takım olmak zorundayız" dedi

Spor 16-07-18 23:08

Volkan Demirel'den Fenerbahçe'ye: İlk iki sezon para istemiyorum

Fenerbahçe'de yeni sözleşme imzalamak için yönetimle görüşen Volkan Demirel, kulübün mali durumu ve FFP anlaşması sebebiyle ilk iki sezon para almak istemiyor. 3 yıllık anlaşma isteyen Volkan Demirel, maaşını son sezon almaya hazır...

Spor 06-07-18 09:22

UEFA, PSG hakkında verdiği FFP kararını yeniden gözden geçirecek!

PSG'ye bir kez daha FFP şoku! UEFA Finansal Kontrol Kurulu, Mbappe ve Neymar transferleri nedeniyle PSG’ye Katar Devleti ile ‘finansal doping’ yaptığı için yeniden soruşturma açma kararı aldı.

Spor 03-07-18 19:27

FFP nedeniyle Belhanda Galatasaray'dan ayrılıyor!

Transferde 'sattığın kadar al' kısıtlaması ile karşı karşıya kalan Galatasaray'da kaynak için üstü çizilen ilk isim Belhanda oldu. Galatasaray, Avrupa ve Arap yarımadasından teklif alan Belhanda'dan en az 10 milyon euro bekliyor.

Spor 02-07-18 10:55

Crystal Palace Ozan Tufan'ı istiyor!

İngiliz basını, Crystal Palace’ın, Ozan için 2.5 milyon sterlin (15 milyon TL) önerdiğini yazdı. FFP kriziyle uğraşan F.Bahçe’nin, genç orta sahasını satabileceği belirtildi.

Spor 02-07-18 08:16

UEFA Başkanı Ceferin: Galatasaray'la anlaşma aynen devam ediyor!

Galatasaray ile yapılan FFP anlaşmasının yeniden değerlendirilecek olmasının sık rastlanan bir durum olduğunu belirten Ceferin, “Anlaşma sürüyor. Dosyaya bakıp, revizeye gerek olup olmadığına karar verecekler” dedi. Ceferin TFF ile de iyi ilişkilere sahip olduklarını vurguladı.

Spor 29-06-18 20:50

Fenerbahçe Josef de Souza'yı satmaya hazır!

Fenerbahçe, UEFA ile yapılan FFP anlaşmasında yer alan "Sattığın kadar transfer yapabilirsin" maddesinin 2018-19 sezonu için kaldırılmasını bekliyordu. Ancak bu beklenti boşa çıktı. Durum böyle olunca, takımda birçok futbolcunun satışı gündeme geldi. İlk kurban Fernandao oldu. Fenerbahçe'nin ikinci kurbanı ise Josef de Souza olacak.

Spor 15-06-18 16:20

UEFA, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor için de Finansal Fair Play kararlarını açıkladı!

UEFA, diğer Türk takımlarıyla ilgili de kararlarını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Beşiktaş'ın, 2017/18 sezonunda Finansal Fair Play şartlarına uyduğu, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da FFP şartlarına kısmen uyduğu belirtildi.

Spor 13-06-18 19:01

UEFA'dan Fenerbahçe'ye para cezası

Fenerbahçe'de FFP anlaşmasının ikinci yılında istenen kriterlere ulaşılamaması para cezasına neden olacak.

Spor 24-05-18 07:50

Galatasaray'ı UEFA'dan Fenerbahçe kurtaracak

Dövizdeki yükseliş nedeniyle Finansal Fair Play'de %20 esneklik isteyen Kanarya'nın talebine UEFA sıcak bakıyor. FFP komisyonu kurdaki dalgalanma nedeniyle Türk kulüplerine bir esneklik tanıyacak. Sadece Fenerbahçe değil, Galatasaray da bu sayede men cezası almaktan kurtulacak.

Spor 11-04-18 06:08

UEFA'dan devlere kötü haber!

UEFA’nın son yıllarda uygulamaya koyduğu, kulüplerin mali yapılarını bir düzen altında tutmayı hedefleyen Finansal Fair Play sisteminin ikinci sürümünün yolda olduğu ortaya çıktı. Avrupa Kulüpler Birliği (ECA) konuyla ilgili olarak Roma’da bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda bir dizi karar alındı ve bunların önümüzdeki dönemde FFP Regülasyonu’na eklenmesi kararlaştırıldı.

Spor 30-03-18 05:22

Fenerbahçe'den tarihi transfer: Javier Pastore

Fenerbahçe, FFP anlaşması nedeniyle ocak ayında kiralık oyunculara yönelmişti. Ancak Josef’in 15 milyon Euro’ya (69 milyon TL) West Bromwich’e transfer olma ihtimali sonrası planlar değişti. Hedefte Javier Pastore var.

Spor 16-11-17 08:54

UEFA'dan Galatasaray'a flaş davet!

Geçtiğimiz sezon FFP nedeniyle Avrupa kupalarıa katılamayan ve bu sezon harcadğı bonservis bedelleriyle dikkat çeken Galatasaray, UEFA'dan bir davet aldı.

Spor 18-08-17 17:10

Emre Mor  Yüze 99 Fenerbahçe'de 

Uğur DEMİRKIRDI / Düzce,(DHA)  Finansal Fair Play (FFP) nedeniyle daha çok kiralık oyunculara yönelen Fenerbahçe, Emre Mor transferini yüzde 99 bitirdi.

Yurthaber 08-07-17 11:54

Lens'e Son Talip Galatasaray

FFP nedeniyle kiralık oyunculara yönelmek zorunda kalan kulüplerden biri olan Galatasaray, Hollandalı oyuncuya teklif götürmeye hazırlanırken, bir yandan da ezeli

Yurthaber 01-05-17 12:17