Haylaz Haberleri

Akasya Durağı'nın Haylaz Can'ını bir de şimdi görün! O artık 25 yaşında delikanlı!

Akasya Durağı'nın oyuncularının son halleri sık sık gündem oluyor. Oyuncu kadrosunda Levent Ülgen, Zeki Alasya, Cezmi Baskın ve Onur Şan gibi isimlerin yer aldığı Akasya Durağı'nda Can karakterine hayat veren Erimşah Bora bu rolü ile hafızalara kazındı. Erimşah Bora'nın son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 2023-10-20 22:28:16

Hababam Sınıfı'nın Bozum Cahit'ine yıllar acımadı! Son haliyle şaşırttı Nereden nereye

Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden Hababam Sınıfı, televizyon ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kadrosunda usta oyuncuların yer aldığı film serisi, her dönemde büyük ilgi ile izleniyor. Filmde haylaz ekibin içinde yer alan Bozum Cihat'a Cengiz Nezir hayat veriyordu. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

Magazin 2023-08-13 20:22:18

Girdiği tavanda mahsur kalan haylaz kedi led aydınlatma sökülerek kurtarıldı

Kocaeli’nin Derince ilçesinde halı dükkanının tavanına giren kedi çıkış yolunu bulamayınca esnaf seferber oldu.

Yurthaber 2023-07-20 11:51:48

Arka Sokaklar'ın haylaz Tekin'iydi! Siz onu bir de şimdi görün! Onur Bay yakışıklılığıyla hayran bıraktı

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da Tekin karakterini canlandıran Onur Bay, son haliyle gündem oldu. Çocuk yaşta başladığı diziye bir genç olarak veda eden Bay, değişimiyle görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 2023-06-10 00:32:43

Akasya Durağı'nın haylaz Can'ı Erimşah Bora bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamadı

Bir dönemin fenomen dizisi Akasya Durağı'nda şoför Sinan ve kuaför Gülbin'in haylaz oğlu Can'a hayat veren Erimşah Bora'nın yıllar içindeki değişimi görenleri şoke etti. Şimdilerde 24 yaşında olan Erimşah Bora dizi final yaptıktan sonra oyunculuğa ara verdi. Genç oyuncunun son halini görenler ise tanıyamadı.

Magazin 21-03-23 12:59

Mağazadan elbise 'çalan' haylaz kedi kameraya böyle yakalandı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde esnafın ‘Paşa’ ismini koyduğu haylaz kedi, mağazanın önünde askıda duran elbiseyi alıp götürdü. Yaşanan olaya ilk başta inanamadığını söyleyen mağaza sahibi, kedinin elbiseyi sürüklediğini gördüğünde yaşadığı şaşkınlığı anlattı.

Haber 01-10-22 14:51

Haylaz eş anlamlısı nedir? Haylaz kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçede kelime türetmenin birden fazla yolu vardır. Türetme, birleştirme, uydurma, derleme, örnekseme gibi pek çok kelime üretme yolu vardır. Haylaz kelimesinin de bir ünlem olan "hay" kelimesinden türediği varsayılır. Peki, haylaz kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 09-09-22 16:47

Haylaz ne demek? Haylaz kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede anlamı merak edilen kelimeler çok sayıdadır. Gündelik yaşamda olduğu kadar edebi eserlerde de rastlanan Haylaz kelimesi, TDK'da görev alan kişiler tarafından incelenerek dilimize kabul edilmiştir. Türkçe olmayan kelimelerin Türkçeleştirilmesi ile ilgili çalışmalar da yapan TDK'ya göre Haylaz kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 23:06

Onu tanıdınız mı? Kemal Sunal'ın Garip filminin Fatoş’u Ece Alton’un son hali görenleri şaşırttı

Haylaz mı haylaz, tatlı mı tatlı Garip filminin Fatoş’u Ece Alton, çocuk oyuncular arasında herkesin gıpta ile baktığı bir isimdi. Kemal Sunal ile başrol oynayan Ece Alton’un son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber 13-08-21 15:21

Türk sinemasına damga vuran Hababam Sınıfı film serisinin unutulmaz öğretmenleri!

Rıfat Ilgaz’ın romanından Yeşilçam’a uyarlanan Hababam Sınıfı film serisi Türk sinema tarihinin kült projeleri arasındaki yerini aldı. Oyuncu kadrosu ve konusuyla Hababam Sınıfı filmleri tekrar tekrar, bıkmadan, usanmadan 7’de 70’e herkesin severek izlediği bir noktaya geldi. Haylaz öğrenciler ve müdür yardımcısı Mahmut Hoca arasında geçen eğlenceli anlar seyircisini kahkaha tufanına sokmayı başardı. Kendine has özellikleriyle filmlere renk katan öğretmenleri sizler için derledik.

Trend 25-11-20 14:22

Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 5 Yaralı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Adıyaman istikametinden Kahramanmaraş istikametine giden Alihan Akboğa idaresindeki 01 UA 384 plakalı Tofaş marka otomobil sürücüsü ile aynı istikamete giden Mehmet Nuri Sayılır idaresindeki 33 T 0687 plakalı Ford marka hafif ticari araç ile çarpıştı.Kazada sürücüler Alihan Akboğa, Mehmet Nuri Sayılır ile Serhat Haylaz, Aziz İtmeç ve Emrah İnalkoç yaralandı.

Yurthaber 28-09-20 18:04

Tiyatronun coşkusu Bursa’yı sardı

Bursa’da bu yıl 24.’sü gerçekleştirilen ‘Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali’, Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ‘Beş Haylaz’ adlı oyunla başladı.Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından, Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Birliği (ASSITEJ) Türkiye Merkezi’nin sanatsal desteği ile bu yıl 24.’sü düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali’, Tayyare Kültür Merkezi’nde renkli ânlara imza attı.Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘24.

Haber 14-10-19 14:52

14 Burda’da, ‘Haylaz Dostlar’ tiyatrosu

Bolu’da, 14 Burda AVM’de düzenlenecek olan “Haylaz Dostlar” tiyatro oyunuyla çocuklar doyasıya eğlenecek.Bolu’da, D-100 Karayolu Paşaköy mevkiinde Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Esas 14 Burda AVM, 29 Eylül Pazar günü ‘Haylaz Dostlar’ tiyatro oyunu ile minik tiyatro severleri bir araya getirecek.29 Eylül Pazar günü saat 14.00 ve 17.00’de sahnelenecek ‘Haylaz Dostlar’ tiyatro oyunu ile çocuklar gönüllerince eğlenerek, çocuk olmanın tadını Esas 14 Burda AVM’ nin eğlenceli dünyasında çıkartacak.

Yurthaber 24-09-19 12:05

Haylaz Pati Çiğli sokaklarında

Mahallelerde sergilediği çocuk oyunlarıyla miniklerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan Çiğli Belediyesi, bu kez "Haylaz Pati" isimli müzikli çocuk oyununu mahallelerde sahnelemeye başladı.Üzeyir Tavuş’un yazıp yönettiği, Çiğli Belediyesi Çocuk Tiyatrosu ekibinin sahnelediği "Haylaz Pati" oyunu, Çiğli ilçesindeki Yakakent Mahallesi’nde sahnelendi.

Yurthaber 21-09-19 14:30

AB yaptırımlarının Türkiye için hiçbir etkisi olmayacak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: (3) - "(AB'nin Türkiye'ye yaptırım kararı) Ortaya koydukları tavrın Ada'daki bölünmüşlüğü derinleştirmekten başka bir işe yaramayacağı açıktır. Bu yaptırımların Türkiye için hiçbir etkisi olmayacaktır" - "Fatih' gemimiz, 'Yavuz' gemimiz görev yapmaya devam edecek. Orada kıta sahanlığımız içerisindeki egemenlik haklarımızı korumaya devam edeceğiz" - "Rum kesiminin 'Akdeniz'in şımarık, haylaz çocuğu' olarak AB tarafından bu şekilde korunması söz konusu olduğunda Türkiye'nin yapacağı şey kendi hak ve çıkarlarını, KKTC'nin hak ve çıkarlarını koruma konusunda vites yükseltmekten ibarettir"

Haber 16-07-19 17:17

AK Parti MKYK toplantısı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik:(4) - "Yunanistan Dışişleri Bakanının ifadesini aynen iade ederek kullanırsak 'Akdeniz'in haylaz çocuğu, şımarık çocuğu' Rum tarafı ile herhangi bir şekilde geçmişten de bunu yakinen biliyoruz. Bu şekilde söze dayanan bir ilişki kurmamız söz konusu değildir. Hukuka, belgeye, anlaşmaya dayanan bir ilişkiyle ancak KKTC'nin hakları korunursa bu kriz sona ermiş olur"

Yurthaber 11-07-19 20:06

AK Parti MKYK toplantısı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik:(4) - "Yunanistan Dışişleri Bakanının ifadesini aynen iade ederek kullanırsak 'Akdeniz'in haylaz çocuğu, şımarık çocuğu' Rum tarafı ile herhangi bir şekilde geçmişten de bunu yakinen biliyoruz. Bu şekilde söze dayanan bir ilişki kurmamız söz konusu değildir. Hukuka, belgeye, anlaşmaya dayanan bir ilişkiyle ancak KKTC'nin hakları korunursa bu kriz sona ermiş olur"

Haber 11-07-19 20:03

Tiyatro Keyfi Tüm Eğlencesi ile 17 Burda’da Devam Ediyor

Çanakkale’yi eğlence, yaşam ve buluşma merkezi haline getiren Esas 17 Burda AVM, 10 Ağustos’a kadar Cuma ve Cumartesi günleri ücretsiz sahnelenecek birbirinden keyifli tiyatro oyunları ile yaz tatilini minik ziyaretçileriyle birlikte, eğlenceyle karşılıyor.5 Temmuz’da “Afacan Tilki”, 6 Temmuz’da “Keloğlan Dürüst Oğlan” oyunları ile minik ziyaretçilerini karşılayan Esas 17 Burda AVM, 19 Temmuz’da “Gülüşlere Yolculuk”, 20 Temmuz’da “Papillon”, 26 Temmuz’da “Tankuk İle Minkak”, 27 Temmuz’da “Kahraman Masalı”, 2 Ağustos’ ta “Haylaz Dostlar”, 3 Ağustos’ta “Nasreddin Hoca ile Komşu”, 9 Ağustos’ta “Keloğlan’ın Kısmeti”, 10 Ağustos’ta “Curcuna” gösterisiyle minik Tiyatro severlere unutulmaz bir yaz yaşatacak.Esas 17 Burda AVM, yaz boyunca her Cuma ve Cumartesi saat 19.30’da Sahne 17’de gerçekleştirilecek birbirinden keyifli tiyatro oyunları ile doyasıya eğlenmeleri için minik ziyaretçilerini davet ediyor.

Yurthaber 10-07-19 14:30

'Haylaz'ın midesinden 6 santimlik iğne çıkarıldı

TOKAT'ta, 'Haylaz' isimli kedinin oyun sırasında yuttuğu 6 santimlik dikiş iğnesi, ameliyatla midesinden çıkarıldı.

Haber 18-04-19 15:42

'Haylaz'ın midesinden 6 santimlik iğne çıkarıldı

TOKAT'ta, 'Haylaz' isimli kedinin oyun sırasında yuttuğu 6 santimlik dikiş iğnesi, ameliyatla midesinden çıkarıldı.  Zile ilçesinde yaşayan Eda Dikmen'in tekir cinsi, 1 yaşındaki 'Haylaz' isimli kedisi, oyun oynarken, dikiş iğnesi yuttu.

Haber 18-04-19 14:04

Garip filminin haylaz Fatoş'u bakın şimdi ne yapıyor?

Kemal Sunal ile Ece Alton'un başrollerini paylaştığı Garip filmindeki haylaz Fatoş şimdi ne yapıyor dersiniz?

Trend 06-04-19 13:22

Önüne gelen saldıran haylaz kedi sosyal medyada fenomen oldu

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir marketin önünde bekleyip yoldan geçenlere rastgele saldıran kedi kameralara takıldı.

Trend 19-03-19 10:13

Başkan Aktaş çocuklarla ‘Beş Haylaz’ı izledi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yarıyıl tatiline özel olarak düzenlenen ‘getir karneni al tiyatro biletini’ etkinliğine katılan çocuklarla birlikte ’Beş Haylaz’ oyununu izledi.Çocukların yarıyıl tatilini bilim sanat ve sporla dolu dolu geçirmeleri için farklı etkinliklere imza atan Büyükşehir Belediyesi’nin ‘getir karneni al tiyatro biletini’ organizasyonu öğrencilerden büyük ilgi görüyor.

Yurthaber 28-01-19 22:46

Tiyatro şöleni Ocak’ta da sürüyor

Tiyatro sanatını kentin her köşesinde sanatseverlerle buluşturan Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, birbirinden güzel oyunları ‘Beş Haylaz’ ve ‘Maskbet’ ile Ocak ayında da keyifli anlara imza atıyor.Bursa’da, tiyatro sanatını, en iyi ve en güzel örneklerle sanatseverlerin beğenisine sunan Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sevilen oyunlarını sahnelemeye devam ediyor.

Yurthaber 13-01-19 11:40

Tiyatro şöleni Ocak’ta da sürüyor

Tiyatro sanatını kentin her köşesinde sanatseverlerle buluşturan Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, birbirinden güzel oyunları ‘Beş Haylaz’ ve ‘Maskbet’ ile Ocak ayında da keyifli anlara imza atıyor.Bursa’da, tiyatro sanatını, en iyi ve en güzel örneklerle sanatseverlerin beğenisine sunan Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sevilen oyunlarını sahnelemeye devam ediyor.

Yurthaber 13-01-19 11:40

Avrupa'nın yıldız golcüleri mazisini arıyor

Avrupa'nın önemli liglerinde forma giyen yıldız golcüler, bu sezonki düşük performanslarıyla beklentileri karşılayamadı - Yeşil sahaların "haylaz çocuğu" olarak lanse edilen Balotelli, bu sezon forma giydiği 10 karşılaşmada henüz gol sevinci yaşayamadı - Bu sezon yıldız oyunculardan Falcao ve Higuain 7, Lukaku ile Firmino ise 6 kez ağları sarsarak geçmiş yıllardaki performanslarının gerisinde kaldı

Spor 21-12-18 11:20

Haylaz karga Pierre Loti'nin maskotu oldu

TARİHİ Pierre Loti Tepesi'nde masalara dadanan karga maskot haline geldi.

Haber 01-11-18 13:34

 HAYLAZ KARGA PİERRE LOTİ'NİN MASKOTU OLDU

Tarihi Pierre Loti Tepesi'nde masalara dadanan karga maskot haline geldi.

Haber 01-11-18 12:36

 Haylaz karga Pierre Loti'nin maskotu oldu

TARİHİ Pierre Loti Tepesi'nde masalara dadanan karga maskot haline geldi.

Haber 01-11-18 12:35

 HAYLAZ KARGA PİERRE LOTİ'NİN MASKOTU OLDU

Tarihi Pierre Loti Tepesi'nde masalara dadanan karga maskot haline geldi.

Haber 01-11-18 12:24

Haylaz karga, kediyi canından bezdirdi

Antalya’da haylaz bir karganın kediyle uzun süre uğraşması, daha önce temizlik işçisiyle bir çocuğun arasında geçen ‘Oğlum bak git’ olayını akıllara getirdi.

Trend 04-05-18 08:19

‘oğlum Bak Git’ Kedi Ve Karga Versiyonu

Antalya’da haylaz bir karganın kediyle uzun süre uğraşması, daha önce temizlik işçisiyle bir çocuğun arasında...

Yurthaber 03-05-18 11:59

Bu fareyi görenler telefonuna sarılıyor

Beyoğlu Cihangir'de yaşayan “Sokak faresi” görenleri şaşkına çeviriyor. Kedilerle rolleri değişen Cihangir'in haylaz sokak faresini görenler görüntü çekmek için telefonlarına sarılıyor.

Trend 23-04-18 10:04

Haylaz İle Paşa’nın Keyfine Diyecek Yok

Karaman’da Haylaz ile Paşa isimli sokak kedilerinin keyfini görenler, sevmeden geçemiyor.İsmet Paşa Caddesi üzerinde gözlükçü...

Yurthaber 30-12-17 14:09

(özel Haber) Yunusların Balıkçı Teknesi İle Oyunu

’Boğaz’ın haylaz çocukları’ olarak da anılan yunus balıkları Sarayburnu’nda görüntülendi. Vatandaşları kendilerine hayran bırakan yunuslar,...

Yurthaber 10-09-17 09:28

Oyun Oynarken Koluna Tığ Battı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde kardeşiyle oyun oynadığı esnada koluna tığ batan çocuk hastaneye kaldırıldı. Haylaz çocuk...

Yurthaber 28-08-17 16:46

Anıl Yüksel Ve Muhammet Haylaz Erzurum’da Yarı Finalde

Erzurum’da devam eden Kardelen Cup Uluslararası Tenis Turnuvası’nın yarı finalinde iki Türk raket, birbirlerine rakip...

Yurthaber 04-08-17 09:19

Haylaz keçi iş başında!

ABD'de bir ofisin kapısını boynuzlarıyla kıran ve işe gelen ofis çalışanlarının paniğe kapılmasına sebep olan keçi, internette izlenme rekorları kırdı. İşte o görüntüler.

Trend 19-07-17 17:06

Milli Gurur

Bursa Büyükşehir Belediyespor tenisçisi Muhammet Haylaz Milli takımda yerini aldı.Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Tenis branşı...

Yurthaber 13-05-17 15:22

“haylaz İbiş” Çocukları Çok Güldürdü

Bozüyük Belediyesi tarafından hafta sonu tiyatro etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve çocuklar için sahnelenen “Haylaz İbiş”...

Yurthaber 20-03-17 11:44

“haylaz İbiş” Bozüyük’te Sahnelenecek

Bozüyük Belediyesi tarafından çocuklar için düzenlenen hafta sonu tiyatro etkinlikleri kapsamında “Haylaz İbiş” adlı çocuk...

Yurthaber 16-03-17 18:27

Merkel böcek, Trump haylaz öğrenci

Almanya’nın pek çok kentinde karnaval hazırlıkları hız kazandı.

Haber 10-02-17 22:18

Çocuklara Karne Hediyesi 3 Haylaz Oyunu

Tepebaşı Belediyesi’nin yarıyıl tatiline giren öğrenciler için sahnelediği “3 Haylaz” adlı oyun büyük ilgi görüyor.Yarıyıl...

Yurthaber 28-01-17 16:48

’3 Haylaz’ Çocuklar İçin Sahnede

Tepebaşı Belediyesi’nin yarıyıl tatiline giren öğrenciler için sahnelediği ‘3 Haylaz’ adlı oyun bu hafta sonu...

Yurthaber 26-01-17 13:34

Haylaz Kedinin Yardımına İtfaiye Yetişti

Malatya’da kafası demir saca sıkışan kedi, itfaiyenin yardımı ile kurtarıldı.Çöşnük Mahallesi Bakırköy Sokaktaki bir evin...

Yurthaber 15-12-16 16:37

“haylaz İbiş”i Çocuklar Çok Sevdi

Bozüyük’te sahnelenen “Haylaz İbiş” adlı çocuk tiyatrosu çocuklar tarafından beğeni ile izlendi.Bozüyük Belediyesi tarafından organize...

Yurthaber 25-04-16 14:34

“haylaz İbiş” Bozüyük’te Sahneleniyor

Bozüyük’te “Haylaz İbiş” adlı çocuk tiyatrosu çocuklar için sahneleniyor.Bozüyük Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan...

Yurthaber 22-04-16 11:47

Mike Tyson'ın unutulmaz nakavtları

Tüm zamanların en haylaz, en skandallı ağır siklet boks şampiyonu Mike Tyson'ın, rakiplerini silindir gibi ezişinin bir derlemesi.

Spor 04-03-16 15:01