Afacan Haberleri

ÇÖP ADAM FİNAL BÖLÜMÜ tek parça izle! STAR TV Çöp Adam dizisi 30. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Çöp Adam final bölümünü izlemek isteyen izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. İkinci sezon 30. bölümü ile final yapma kararı alan Çöp Adam'ın oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer alıyor. Her hafta çarşamba akşamı yayınlanan dizi bu akşam 30. yeni bölümü ile ekranlara veda edecek. Peki, Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 2023-10-11 19:54:00

ÇÖP ADAM YENİ BÖLÜM İZLE! STAR TV Çöp Adam dizisi 29. bölümde neler yaşanacak? Son bölüm özeti

Çöp Adam yeni bölümü izlemek isteyen izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. İkinci sezonu ile kaldığı yerden devam eden Çöp Adam'ın oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer alıyor. Her hafta çarşamba akşamı yayınlanan dizi bu akşam 29. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Peki, Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 2023-10-04 20:22:23

Star Tv'den beklenmedik final kararı! O dizinin fişi çekiliyor

Star TV'de geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan diziyle ilgili flaş karar alındı. Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi isimlerin yer aldığı Çöp Adam dizisi her hafta çarşamba akşamı yayınlanıyordu. Dizinin final bölümüne ilişkin yeni bir karar alındı.

Magazin 2023-09-29 11:28:09

ÇÖP ADAM YENİ BÖLÜM İZLE! STAR TV Çöp Adam dizisi 27. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Çöp Adam yeni bölümü izlemek isteyen izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. İkinci sezonu ile kaldığı yerden devam eden Çöp Adam'ın oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer alıyor. Her hafta çarşamba akşamı yayınlanan dizi bu akşam 27. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Peki, Çöp Adam son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 2023-09-20 19:26:36

1 yılda 28 kilo veren Elçin Afacan’ın hamam pozları sosyal medyayı salladı! Beğeni yağdı

Çöp Adam dizisinde Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu ve Sedef Avcı ile beraber rol alan Elçin Afacan, Meryem karakterine hayat veriyor. Bir yılda tam 28 kilo veren Afacan hamamda sere serpe uzanarak poz verdi.

Magazin 27-06-23 08:36

ÇÖP ADAM SEZON FİNALİ tek parça izle! Star Tv Çöp Adam dizisi sezon finalinde neler olacak, nasıl bitecek? İşte 25. bölüm fragmanı!

Çöp Adam dizisi sezon finali yaparak ekranlara bir süre ara verecek. Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi oyuncuların yer aldığı dizi her çarşamba akşamları yayınlanıyor. 25. bölümü ile sezon finali yapacak dizinin nasıl biteceği ise merak konusu oldu. Peki, Star Tv Çöp Adam dizisi sezon finalinde neler olacak, nasıl bitecek?

Magazin 14-06-23 20:16

Antalya'da yaşları 13-14 olan afacanların araba sürme sevdası böyle son buldu! O anlar kamerada

Antalya’nın Serik ilçesinde bir çocuk, babasından izinsiz aldığı kamyonetle 2 arkadaşını yanına alıp şehir turuna çıktı. 3 afacan, bir iş yerinin duvarına çarparak kaza yaptı. Yaşları 13-14 olan çocukların geçirmiş olduğu kazada, bir çocuk hafif şekilde yaralandı. O anlar, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 21-05-23 15:57

1 yılda 28 kilo vermişti! Elçin Afacan çarşafa sarılıp yarı çıplak poz verdi

Çöp Adam dizisinde Meryem karakterini canlandıran Elçin Afacan son günlerde verdiği kilolarla dikkat çekiyor. Bir yılda tam 28 kilo veren Afacan beyaz çarşafa sarılarak poz verdi. Ünlü ismin dekolteli pozları takipçilerini adeta ikiye böldü.

Magazin 29-04-23 22:33

Çöp Adam'ın Meryem'i Elçin Afacan adeta eridi! Dekolteli pozuyla mest etti

Çöp Adam dizisinde Meryem karakterine hayat veren Elçin Afacan’ın daha önce bir yılda 28 kilo vermesi gündem olmuştu. Ünlü ismin son paylaşımını görenler tanımakta güçlük geçti. Dekolteli pozlarını paylaşan Afacan’ın fotoğrafına yorum yağdı.

Magazin 30-03-23 20:13

Çocuktan Al Haberi'nin afacan Çitos Efe'si Efe Koçyiğit kocaman oldu! Son halini görenler tanıyamadı: 'Maşallah sana'

Çitos Efe adıyla tanınan Efe Koçyiğit, 2016-2019 yılları arasında yayınlanan Çocuktan Al Haberi programının popüler isimlerinden biriydi. Konuşmaları ve sevimli tavırlarıyla dikkat çeken Efe Koçyiğit kocaman oldu. YouTube platformuna video yükleyen Efe Koçyiğit'in son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 05-03-23 16:22

Çöp Adam'ın Meryem'i Elçin Afacan bir yılda 28 kilo verdi! Son paylaşımları olay oldu

Çöp Adam dizisinde Meryem karakterini canlandıran Elçin Afacan daha önce Sen Çal Kapımı dizisinde rol almıştı. Afacan o diziden Çöp Adam'a gelene kadar 28 kilo verdi. Elçin Afacan'ın son hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 03-02-23 11:07

Afacan zıt anlamlısı nedir? Afacan kelimesinin zıt anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçemiz kelime yönünden oldukça zengin bir dil olmakla birlikte her sözcüğün bir manası vardır. Sözcükte anlam konusu başlıklarından biri zıt anlamlı kelimelerdir. Dilimizin doğru bir şekilde kullanılması adına zıt anlamlı sözcüklerin bilinmesi gerekmektedir. Mana açısından birbirlerinin tam aksini ifade eden sözcükler zıt anlamlı olarak tanımlanmaktadır. Genellikle zeki ve yaramaz çocuklar için kullanılan afacan kelimesinin zıt anlamlısı nedir?

Egitim 30-12-22 16:55

Çöp Adam’ın gerçek hikayesi hakkında dikkat çeken açıklama! Gülseren Budayıcıoğlu anlattı! Meğer Çöp Adam…

Çöp Adam dizisi her hafta çarşamba akşamları Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Çöp Adam konusu merak konusu oldu. Dizinin oyuncuları arasında Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan gibi isimler yer alıyor. Gülseren Budayıcıoğlu yaptığı açıklamada Çöp Adam'ın hikayesi hakkında bilgiler verdi.

Magazin 14-12-22 15:37

Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? TRT dizisi Seni Kalbime sakladım final bölümü ne zaman?

Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz, Gökçe Akyıldız, Mehtap Bayri ve Elçin Afacan gibi isimlerin oynadığı TRT'nin sevilen dizisi ile ilgili basında yer alan haberler sonrası birçok kişi internette araştırma yapıyor. Dizinin ilk bölümü 30 Haziran'da ekrana gelmişti. Peki Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? TRT dizisi Seni Kalbime sakladım final bölümü ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Magazin 05-08-22 13:50

Afacan ne demek? Afacan kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kelimelerin anlamları araştırılırken ilk bakılan Türk Dil Kurumu (TDK)'nun açıklamaları olur. Türkçeyi zenginleştirmek için yapılan çalışmalar, sözcüklerin kökenlerine kadar tüm detaylarını ortaya çıkarılmasını sağlar. Konuya ilgi duyan ya da kelimelerin anlamlarını merak edenler de TDK'nın perspektifiyle araştırmalarını sürdürür. İrdelenen sözcükler arasında bulunan Afacan kelimesi de birçok kişi tarafından mercek altına alınır. Ara sıra dikkat çekerek araştırılan Afacan kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 20:44

Çocukluktan bir parça! ‘Afacan Dennis’ karakterinin gerçek hikayesi yürekleri burkacak

Bir çizgi filmin acıklı bir hikayesi olabileceğini hiç düşündünüz mü? Çocukluğun en güzel yanı çizgi filmlerle geçirilen zamandır. Klişe haline gelen bu yapımların ortaya çıkışını hayal ettiniz mi? Sizler için Afacan Dennis karakterinin hüzünlü öyküsünü anlatacağız.

Trend 28-06-21 10:40

Siyez buğdayı, Kastamonulu kadınlar eliyle sofraları zenginleştiriyor

Kastamonu'da kadınlar tarafından siyez buğdayından erişte, içli köfte, lavaş, çiğ köfte gibi ürünler üretiliyor - Siyez buğdayından ürünler üretilen firmanın sahibi Mustafa Afacan: - "Burada şu an 5 kadın çalışıyor. Buradaki bütün ürünler kadın emeğiyle yapılıyor. Bu ürünlerin hazırlanmasından pazarlama aşamasına geçen tüm süreci de buradaki kadın istihdamımız sağlıyor" - Firma müdürü Dilek Demirci Kün: - "Yurt içinde birçok yere ürün gönderiyoruz, hedefimiz yurt dışında da birçok yere ürün göndermek"

Yurthaber 17-05-21 11:13

İnebey Anadolu Lisesinden ’Su Koruyucuları’ projesi

Balıkesir İnebey Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Nilüfer Şen Yaykın tarafından yürütülen “Suyun Korucuları” adlı eTwinning projesi kapsamında, projede görev alan öğrenciler “Dünya Su Günü” çerçevesinde planladıkları etkinliği gerçekleştirdiler.İnebey Anadolu lisesi Müdürü Serkan Akçam ve öğretmenleri ve BASKİ Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Yurdakul ile birlikte “Günlük Hayatınızda Su Tasarrufu Yapmanın Yolları”, “Bunları Biliyor Musunuz?”, “ Geleceğe Not” başlıkları altında yazı, resim ve sloganlarla Balıkesir’in işlek noktalarından Salih Tozan Kültür Merkezi önündeki ağaçları donatarak etkinliklerini gerçekleştirdiler.Dünyada su kaynakları çok olmasına rağmen tatlı su kaynaklarının sınırlı olduğu, tatlı su kaynaklarında meydana gelen azalma ve kuraklık riskinin yaşamın her alanında etkili olacağı gerçeğinden yola çıkarak , mevcut su kaynaklarının korunması ve suyu akılcı kullanma becerisinin kazandırılmasını amaçlayan öğrenciler, su ile ilgili farkındalık oluşturmak, bunu yaşam tarzı haline getirmek adına bilinçli su kullanımının gerekliliğine dikkat çektiler.Etkinliğin ardından BASKİ Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Yurdakul’un davetine iştirak eden proje grubu, amaçlarını, etkinliklerini, bundan sonraki süreçte planladıkları çalışmaları ve yeni projeleri ile ilgili düşüncelerini aktardılar ; Dünyanın giderek büyüyen temiz su sorununa dikkat çekmek, içilebilir su kaynaklarının korunması ve çoğaltılması konusunda somut adımlar atılmasını sağlamak konusunda Strateji Geliştirme Daire Başkanı Eda Afacan Süren’in de katıldığı bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Yurthaber 27-03-21 14:58

Hayvan otlatırken buldu, 200 bin dolardan satışa çıkardı

Tokar Artova'da çobanlık yapan Nurullah Afacan arazide hayvan otlatırken, bulduğu gök taşlarını satılığa çıkardı. Yapılan tahlilde 17 farklı element içerdiği belirlenen, toplamı 70 kiloyu bulan gök taşları için Afacan, 200 bin dolar fiyat biçti.

Haber 05-03-21 13:44

Sen Çal Kapımı dizisi oyuncusu Elçin Afacan koronavirüse yakalandı

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrolünü oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinin setinde koronavirüs şoku yaşandı. Oyuncu Elçin Afacan'ın Kovid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi. Elçin Afacan sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin 19-10-20 02:08

17 yıldır Çiçek Adası’nda yaşıyorlar, bugüne kadar grip bile olmadılar

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin 22 adasından biri olan ve Hülya Avşar tarafından satın alındığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Çiçek Adası’na 17 yıl önce yerleşen Hüseyin ve Ayşe Afacan çifti, modern yaşamdan uzak Rumlar zamanından kalan taş yapılarda yıllardır maceraperest bir yaşam sürüyor.

Haber 04-10-20 10:56

Çiçek Adası'nın 17 yıllık sakinleri

Evlerinin 17 yıl önce yaşanan hortumdan zarar görmesiyle Çiçek Adası'na yerleşen ve o günden beri adadan ayrılmayan çift, zeytin ve çam ağaçlarıyla kaplı, nergis çiçekleriyle ünlü adada yaşadıkları izole hayattan memnun - Kendilerinden başka kimsenin yaşamadığı adada sakin bir hayat süren çift, gözlerden uzak olmanın keyfini çıkarıyor - Ayşe Afacan: - "Yiyeceğimiz kadar bakla, patlıcan, domates, biber, maydanoz, nane üretiyoruz. Farklı ihtiyaçlar için birkaç günde bir tekneyle Ayvalık'a gidip geliyoruz"

Yurthaber 03-10-20 14:59

LG, Türkiye'nin en afacan çocuğunu arıyor

Yarışmaya katılmak isteyenlerin çocuklarının en pasaklı halinin fotoğrafını ya da videosunu çekip, #cocukolmak ve #LGcamasirmakinesi etiketleriyle kendi Instagram hesaplarında paylaşmaları gerekiyor

Yurthaber 07-09-20 10:47

Serkan Afacan: Sezonun en iyi futbolunu oynadık

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan, Ligin 28’inci haftasında deplasmanda 2-1 mağlup oldukları Samsunspor maçında sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını dile getirdiZonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan, Samsunspor karşısında oyunun genelinde kontrolün kendilerinde olduğunu söyleyerek, sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını ifade etti.

Yurthaber 19-03-20 16:43

Serkan Afacan: Sarıyer maçına kazanmak için çıkacağız

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan, ligde bu hafta karşılaşacakları Sarıyer maçına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.TFF 2.

Yurthaber 05-03-20 17:40

Serkan Afacan: Taraftarı yanımızda olmaya davet ediyoruz

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan, Hekimoğlu Trabzon karşısında alınan yenilginin kendilerini üzdüğünü söylerken, taraftarı da takıma destek olmaya çağırdı.Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, TFF 2.

Yurthaber 24-02-20 16:19

ABD ve İran kontrollü gerilim politikası yürütüyor

İran Araştırmaları Merkezi (İRAM) Başkan Yardımcısı Dr. Hakkı Uygur: - "İran, Trump seçimlere giderken mümkün mertebe üzerine giderek tavizler koparmaya çalışıyor diye düşünebiliriz. Çünkü Trump savaş istemediğini defaatle söyledi" - İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Serhan Afacan: - "Daha önce çok daha geçerli sebeplerden dolayı sıcak çatışmaya evrilmeyen ABD ile İran arasındaki gerilim her iki ülkedeki seçimlerden dolayı kontrollü ilerleyecektir" - Tebriz Araştırmaları Enstitüsü İran Uzmanı Babek Şahit: - "Tahran yönetimi, 'Trump İran’a geniş çaplı saldırı düzenlemez, olsa olsa sadece sınırlı hava saldırısı olur' kanaatinde. Yani İran’a yakın gruplar bu taciz saldırılarına devam edecekler"

Haber 02-01-20 11:01

Serkan Afacan; İkinci yarıda daha iyi olacağız

Zonguldak Kömürspor teknik direktör Serkan Afacan, 16’uncu hafta mücadelesinde konuk ettikleri Afjet afyonspor maçını değerlendirdi.Zonguldak Kömürspor teknik patronu Serkan Afacan, Afyonspor karşısında iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, ikinci yarı öncesinde acil forvet transferine ihtiyaçları olduğunu ve yapılacak olan takviyelerle ikinci yarı daha iyi olacaklarını söyledi.

Yurthaber 16-12-19 15:49

Berrak Tüzünataç güçlü kadınlar için kamera karşısına geçti

Berrak Tüzünataç, tasarımcı Ayşegül Afacan Köksal'ın markası için kamera karşısına geçti. "Her zaman güçlü ve başarılı kadınlarla işbirliği yapmaktan heyecan duyuyorum" diyen ünlü oyuncu, karın kaslarıyla da dikkat çekti...

Magazin 13-12-19 13:58

Serkan Afacan: Bu takımı bir üst lige çıkarmak istiyoruz

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan takımın gidişatı ve hedefleri hakkında spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Haber 24-10-19 16:17

DHA YURT BÜLTENİ- 9 

Efeler'de ressamlar ile belediyenin 'nü resim' krizi (2) BELEDİYE BAŞKANI: İPTAL GEREKÇESİ 'NÜ' RESİMLER DEĞİL Efeler Belediye Başkanı CHP'li Fatih Atay, Norveç'te yaşayan Türk ressam Eser Afacan ve çalışma arkadaşı ressam Hakan Yaşar, resim atölyesinin kapatılmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Haber 29-09-19 15:58

Efeler'de ressamlar ile belediyenin 'nü resim' krizi (2)

BELEDİYE BAŞKANI: İPTAL GEREKÇESİ 'NÜ' RESİMLER DEĞİL Efeler Belediye Başkanı CHP'li Fatih Atay, Norveç'te yaşayan Türk ressam Eser Afacan ve çalışma arkadaşı ressam Hakan Yaşar, resim atölyesinin kapatılmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Haber 29-09-19 15:33

Efeler'de ressamlar ile belediyenin 'nü resim' krizi

NORVEÇ'te yaşayan ressam Eser Afacan (66) ve çalışma arkadaşı ressam Hakan Yaşar (43), geleceğin ressamlarını yetiştirmeleri için Efeler Belediyesi'nce Aydın'a davet edildi.

Haber 29-09-19 11:26

DHA YURT BÜLTENİ-3 

Efeler'de ressamlar ile belediyenin 'nü resim' krizi   Norveç'te yaşayan ressam Eser Afacan (66) ve çalışma arkadaşı ressam Hakan Yaşar (43), geleceğin ressamlarını yetiştirmeleri için Efeler Belediyesi'nce Aydın'a davet edildi.

Haber 29-09-19 11:00

Efeler'de ressamlar ile belediyenin 'nü resim' krizi

NORVEÇ'te yaşayan ressam Eser Afacan (66) ve çalışma arkadaşı ressam Hakan Yaşar (43), geleceğin ressamlarını yetiştirmeleri için Efeler Belediyesi'nce Aydın'a davet edildi.

Haber 29-09-19 10:00

Afacan: Zamana ihtiyacımız var

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan, kendi sahalarında 1-0 mağlup ettikleri Amed Sportif Faaliyetler maçını değerlendirdi.TFF 2.

Haber 09-09-19 16:51

Efeler Resim Atölyesi çalışmalarına başladı

Norveç’ten Efeler’e gelen uluslararası sanatçılar Eser Afacan ile Hakan Yaşar’ın, 10 ay süreyle 20 kursiyer ressam ile yağlıboya eğitim çalışmalarına start verildi.Efeler Belediye Başkanı M.

Yurthaber 14-08-19 14:55

Efeler’de dünya sanatçılarından resim atölyesi

Norveç’ten Efeler’e gelen uluslararası sanatçılar Eser Afacan ile Hakan Yaşar, 10 ay süreyle 20 kursiyer ressam ile yağlıboya eğitim çalışması yapacak.

Yurthaber 01-08-19 10:15

TFF 2.Lig takımı Zonguldak Kömürspor sezonu açıyor

Zonguldak Kömürspor 22 Temmuz pazartesi günü kendi tesislerinde toplanarak 100.Yıl Bakacakkadı da 1.etap kamp çalışmalarına başlayacak.TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele veren Zonguldak Kömürspor yeni teknik patron Serkan Afacan yönetiminde iç ve dış transfer çalışmalarını devam ediyor.

Yurthaber 21-07-19 16:20

Zonguldak Kömürspor, Hakan Çevik’i transfer etti

Zonguldak Kömürspor, Keçiörengücüspor’un 30 yaşındaki savunma oyuncusu Hakan Çevik’i 1 yıllığına kadrosuna kattı.TFF 2.Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürspor teknik direktör Serkan Afacan yönetiminde iç ve dış transferler çalışmalarına devam ediyor.

Haber 18-07-19 16:22

Tiyatro Keyfi Tüm Eğlencesi ile 17 Burda’da Devam Ediyor

Çanakkale’yi eğlence, yaşam ve buluşma merkezi haline getiren Esas 17 Burda AVM, 10 Ağustos’a kadar Cuma ve Cumartesi günleri ücretsiz sahnelenecek birbirinden keyifli tiyatro oyunları ile yaz tatilini minik ziyaretçileriyle birlikte, eğlenceyle karşılıyor.5 Temmuz’da “Afacan Tilki”, 6 Temmuz’da “Keloğlan Dürüst Oğlan” oyunları ile minik ziyaretçilerini karşılayan Esas 17 Burda AVM, 19 Temmuz’da “Gülüşlere Yolculuk”, 20 Temmuz’da “Papillon”, 26 Temmuz’da “Tankuk İle Minkak”, 27 Temmuz’da “Kahraman Masalı”, 2 Ağustos’ ta “Haylaz Dostlar”, 3 Ağustos’ta “Nasreddin Hoca ile Komşu”, 9 Ağustos’ta “Keloğlan’ın Kısmeti”, 10 Ağustos’ta “Curcuna” gösterisiyle minik Tiyatro severlere unutulmaz bir yaz yaşatacak.Esas 17 Burda AVM, yaz boyunca her Cuma ve Cumartesi saat 19.30’da Sahne 17’de gerçekleştirilecek birbirinden keyifli tiyatro oyunları ile doyasıya eğlenmeleri için minik ziyaretçilerini davet ediyor.

Yurthaber 10-07-19 14:30

14 Burda’da çocuklar için tiyatro

Bolu’da, Esas 14 Burda AVM, Çocuk Tiyatrosu’nun sahnelediği “Afacan Tilki” oyunu ile 29 Haziran Cumartesi günü minik ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak.Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Bolu’nun eğlence, buluşma ve yaşam merkezi Esas 14 Burda AVM, Çocuk Tiyatrosunun sahnelediği “Afacan Tilki” oyunu ile 29 Haziran Cumartesi günü minik ziyaretçilerini karşılıyor.

Yurthaber 27-06-19 13:50

Dünya sanatçıları Efeler’de yetişecek

Norveç’te yaşayan dünyaca ünlü ressamlar Eser Afacan ve Hakan Yaşar, Efeler Belediyesi katkılarıyla bir yıl boyunca sürecek olan resim eğitimlerinin tanıtım sergisini gerçekleştirdi.Resim tarihine kazandırdığı eserleriyle dünya çapında tanınan ve eserleri birçok ödülle takdir gören ayrıca, kendi ürettiği boyalarla ‘modern simyacı’ olarak anılan Türk Ressam Eser Afacan ve Hakan Yaşar, Efeler Belediye Başkanı M.

Yurthaber 26-06-19 16:25

Eser Afacan, Aydın'da geleceğin ressamlarını yetiştirecek

NORVEÇ’te yaşayan Türk ressam Eser Afacan (66) ve aşçılığı bıraktıktan sonra resim sanatıyla ilgilenen Hakan Yaşar (43) resim dersleri vermek ve öğrenci yetiştirmek için Aydın’da kurs açtı.

Haber 11-06-19 12:15

Afacan başını demir parmaklıklara sıkıştırdı, itfaiye kurtardı

Tokat’ta bir evin demir merdiven korkuluklarına başını sıkıştıran çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı.Edinilen bilgiye göre; Mehmet Paşa Mahallesinde oynayan 6 yaşındaki çocuğun başını evin girişindeki demir korkuluklara sıkıştırdı.

Haber 25-04-19 11:49

(Özel) Afacan, ağzına sıkışan borudan böyle kurtarıldı

Başakşehir’de ağzına sıkışan su borusunu çıkarmaya çalışmaktan yorgun düşen köpek bayıldı.

Haber 27-03-19 09:31