Hız Sınırı Cezaları Haberleri

Radar cezasına emsal karar! Hız sınırını aştı ama yaptığı itirazda haklı çıktı... Mahkemeden iptal kararı

Ankara'da yaşayan Tunahan Yaman, Antalya'ya tatile giderken Elektronik Denetim Sistemi'ne (EDS) yakalandı. Hız sınırını sadece 2 kilometre aşan Yaman'ın hukuk mücadelesinde ise mahkeme bütün sürücüleri ilgilendiren emsal bir karara imza attı.

Haber 14-08-2023 08:56

2023 Hız sınırı radar cezaları - Hız sınırları ve ihlal halinde trafik cezaları

Trafiği denetlemek, düzeni sağlamak, can güvenliğini korumak amacı ile yasalarla, kanunlarla türlü trafik kuralları geliştirilmiştir. Kuralların ihlali durumunda ise sürücülere ya da araç sahiplerine ihlal edilen kurala ve bu durumun neden olduğu sonuçlara göre cezai yaptırım uygulanır. Cezalar bazen para cezası bazen de trafikten men etme olabilir. Hız sınırlarına uyulmaması da insan hayatını tehlikeye atabilen bir durumdur ve cezai yaptırımları oldukça ağırdır.

Haber 10-06-2023 16:36

Trafikte bunu yapan yandı! Kimse onları fark etmiyor ama... yarım saatte 27 bin TL'lik ceza kesildi

Trafikte hız sınırını aşan sürücülere yönelik denetimler tam gaz devam ediyor. Özellikle sicil gezici radarlar, yolda hız limitini aşan sürücüleri affetmiyor. İstanbul'da hız sınırını aşan araçları tek tek tespit eden Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne sivil ekipler yarım saatte toplam 38 araca tam 27 bin TL ceza kesti.

Finans 02-12-2022 15:23

Diğer Haber Etiketleri

Hız Sınırı Cezaları

Hız Sınırı Cezaları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hız Sınırı Cezaları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.