Istanbul Secim Sonuclari Oy Oranlari Haberleri

İBB Meclisinde yıllar sonra bir ilk: İmamoğlu hızlı başladı! İlk toplantıda hükümete bu çağrıyı yaptı

31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ilk kez Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. CHP bu seçimde çoğunluğu eline alarak yıllar sonra bir ilki gerçekleştirdi. AK Parti'nin bir teklifi ilk kez oy çokluğuyla reddedildi. Öte yandan İmamoğlu Kepez Belediye Başkanı'nın tutuklanmasına tepki gösterdi. İşte Meclis toplantısında yaşananlar...

Haber 2024-04-15 16:48:32

İstanbul'da yeniden oy sayımı yapılan Gaziosmanpaşa'da kazanan Hakan Bahçetepe oldu

İstanbul Gaziosmanpaşa'da AK Parti'nin itirazları sonrasında oylar yeniden sayılmıştı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Hakan Bahçetepe'nin 848 oy farkla belediye başkanı olduğunu açıkladı.

Haber 2024-04-04 22:02:59

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! YSK'dan Beykoz ve Tuzla kararı: Bir yerde sayım iptal edildi, bir yerde CHP dedi

Seçimlerin başa baş geçtiği ve 1433 oyla CHP'nin kazandığı İstanbul'un Beykoz ilçesinde YSK, yeniden sayım kararını iptal etti. Kararı CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik duyurdu. Bir başka tartışılan ilçe Gaziosmanpaşa'da ise oy sayımları devam ediyor. YSK ayrıca Tuzla'da da mazbatanın seçimi kazanan CHP'li Eren Ali Bingöl'e verilmesine karar verdi.

Haber 2024-04-04 12:26:08

Oylar yeniden sayılırken AK Partililer ile CHP'liler arasında arbede çıktı! Gaziosmanpaşa'da seçim sonuçları tansiyon yükseltti

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde seçim sonuçları tansiyonu yükseltti. Kesin olmayan sonuçlara göre CHP'nin kazandığı sandıktaki tüm oyların yeniden sayılması kararı alındı. Bugün ise oy sayım nedeniyle ilçe seçim kurulunda AK Partililer ile CHP'liler arasında kavga çıktı. Arbedenin görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. CHP'den sert tepki geldi. İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Vali Davut Gül ile görüştüğünü açıkladı.

Haber 2024-04-03 12:23:21

İstanbul'da o ilçede seçimi CHP kazanmıştı! İmamoğlu duyurdu: 'Oylar yeniden sayılacak', bir ilçeyi daha işaret etti

Yerel seçimlerde İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde seçimi CHP kazanmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada yapılan itiraz sonucu oyların yeniden sayılacağını açıkladı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise "İtirazların yeniden değerlendirilmenin ardından sonuçlar kesinlik kazanacak" dedi. İmamoğlu yeniden oy sayım kararının Beykoz'da da alınmaya çalışıldığını ifade etti.

Haber 02-04-24 21:43

İmamoğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan Buket Aydın'dan AK Parti eleştirisi! Sözleri gündemde

Daha önce Murat Kurum'u konuk ettiği yayında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na oy vermeyeceğini açıklayan Buket Aydın'ın seçim sonrası analizi gündem oldu.

Magazin 01-04-24 14:35

İstanbul seçim sonuçları belli oldu: Sandıkların yüzde 100'ü açıldı! İşte Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'un aldığı oy sayısı

Türkiye seçim sonuçları için tüm gece ayaktaydı. İstanbul seçim sonuçları en net haliyle belirlendi. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul'da sandıkların yüzde 100'ü açıldı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) verilerine göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 51,14, AK Partinin adayı Murat Kurum ise yüzde 39,59 oy aldı. İmamoğlu'nun oy sayısı 4 milyon 432 bin 691, Kurum'un oy sayısı ise 3 milyon 431 bin 587 oldu. İşte detaylar...

Haber 01-04-24 14:25

Buğra Kavuncu, eşi ve kızıyla oy kullanmıştı! Sandıktan sadece 3 oy çıktı... Tutanaklara yansıyan tablo gündem oldu

31 Mart'taki yerel seçimlerinde hayal kırıklığı yaşayan partilerden biri de İYİ Parti oldu. Türkiye genelinde yüzde 3,77 oy alan İYİ Parti'nin İstanbul'daki oy oranı ise yüzde 0,63'te kaldı. Seçim gecesinin en dikkat çeken notlarından biri de İYİ Parti İstanbul adayı Buğra Kavuncu'nun oy kullandığı sandıktan çıkan sonuçlar oldu. Kavuncu’nun, eşi ve kızıyla birlikte oy kullandığı 2254 nolu sandıktan kendisine 3 oy çıktı.

Haber 01-04-24 11:36

Seçim sonuçları sonrası ünlüler paylaştı! Bizden sonraki nesillerin...

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. Sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim ise oy kullanmak için bulunduğu ikametgaha göre atandıkları okulda oy kullandılar. Bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu seçildi. Ünlü isimler de seçim sonrası sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

Magazin 01-04-24 09:26

Yerel seçim maratonu sona erdi! İşte AK Parti ve MHP'den CHP'ye geçen iller

Türkiye günlerdir 31 Mart yerel seçimlerine odaklanmıştı. Özellikle İstanbul ve Ankara'da kimin kazanacağı merak ediliyordu. Vatandaşlar İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu, Ankara'da ise Mansur Yavaş'ı bir kez daha seçti. 31 Mart seçimlerinde CHP oy oranlarını artırarak birinci parti oldu. CHP, AK Parti ve MHP'den birçok ili ve ilçeyi de aldı. İşte o il ve ilçeler...

Haber 01-04-24 03:17

İstanbul anketinin sonuçları sonrası tepkilere maruz kalmıştı! Hakan Bayrakçı bir kez daha seçim sonuçlarını bildi

31 Mart seçim maratonu sona erdi. Milyonlarca vatandaş sandık başına giderek oy kullandı. Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul'da Ekrem İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş kazandı. 14 Mayıs seçimlerinde anket sonuçlarında doğru rakamları ortaya koyan Hakan Bayrakçı İstanbul seçimleriyle ilgili anket sonuçlarını paylaşmış ve tepkiler gelmişti. Seçim sonuçlarıyla birlikte Bayrakçı 14 Mayıs'ın ardından 31 Mart seçimleriyle ilgili de doğruya yakın sonuçları ortaya koymuş oldu.

Haber 31-03-24 22:48

Kadıköy'de dikkat çeken seçim sonucu! Adaylığı gündem olan TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu ne kadar oy aldı?

31 Mart yerel seçimlerinde sürpriz sonuçlar yaşanırken, İstanbul Kadıköy'den aday olan 'Komünist Başkan' olarak tanınan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun ne kadar oy alacağı merak konusu olmuştu. Türkiye Komünist Partisi (TKP) adayı Maçoğlu uzun süredir çalışma yürüttüğü Kadıköy'de beklediği sonucu alamadı. Maçoğlu, CHP adayı Mesut Kösedağı'nın açık farkla gerisinde kaldı. İşte Kadıköy'de Maçoğlu'nun oy oranı ve seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 22:43

Ahmet Hakan'ın seçim yorumu viral oldu! Seçim sonuçlarından sonra bu sözlerle stüdyodan ayrıldı

AK Parti’nin 2024 yerel seçim sonuçlarının kesin olmayan ilk sonuçlarına göre büyük bir oy kaybı yaşaması ile ilgili Ahmet Hakan’ın yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yaşanan oy kaybı ile ilgili savunmak adına "Vatandaş 'Bu seçim yerel seçim, Erdoğan'la ilgili bir durum yok' diyor" ifadelerini kullandı. İstanbul, Ankara, İzmir sonuçlarının ardından Ahmet Hakan stüdyodan ayrıldı.

Finans 31-03-24 22:18

CANLI | ŞİLE ve TUZLA seçim sonuçları! Oy kullanımı bitti, sandıklar kapandı herkesin gözü kulağı seçim sonuçlarında: Şile ve Tuzla seçim sonucunda yarışı kim önde bitirdi?

Türkiye'nin merakla beklediği İstanbul seçim sonuçlarında gözler bir yandan ilçelerden gelen verilerde. Şile ve Tuzla seçim sonuçları da merakla takip ediliyor. Gözler şimdi Şile ve Tuzla için 2024 yerel seçim sonuçlarında! Peki Şile ve Tuzla seçimleri kim kazandı?

Finans 31-03-24 18:46

CANLI | ESENLER EYÜP seçim sonuçları! Sandıklar kapandı oy sayımı sonrası seçim sonucu belli oluyor! Esenler ve Eyüp yerel seçim sonucunda kim kazandı?

Türkiye'nin merakla beklediği yerel seçim sonuçları belli oluyor. Eyüpsultan'da seçimi AK Partili Deniz Köken'in mi yoksa CHP adayı Mithat Bülent Özmen'in mi kazanacağı merak ediliyor. İstanbul'un merakla beklenen bir başka ilçesi Esenler'de AK Parti'nin adayı Mehmet Tevfik Göksu mu, CHP'nin adayı Hasan Dalkıran mı kazanıyor? İşte İstanbul Esenler ve Eyüpsultan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 18:23

DEM Parti duyurdu! İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş, İstanbul'da oy kullanamayacak

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Meral Danış Beştaş'ın, ikametgahının Diyarbakır'da olması nedeniyle İstanbul'da oy kullanamayacağı bildirildi.

Haber 31-03-24 09:30

Seren Serengil'in oy açıklamasına Sinan Akçıl'dan olay yanıt! Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımda yerel seçimlerde kime oy vereceğini açıklayan Seren Serengil, CHP'nin İstanbul adayı ve mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafını paylaştı. O açıklamayı gören Sinan Akçıl ise yorumuyla dikkat çekti.

Magazin 31-03-24 07:31

Canlı Tunceli seçim sonuçları! Tunceli'deki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi önde?

31 Mart 2024 seçimlerinde Tunceli'de oy kullanacak seçmenler seçimin galibini merak ediyor. TKP'li eski başkan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun İstanbul Kadıköy'den aday olmasının ardından Tunceli'deki seçim sonuçlarındad dengeler değişecek mi? AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi önde?

Haber 29-03-24 15:21

Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı! 'Haydi size güzel haber vereyim'

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil bu defa 31 Mart seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı. Serengil "İstanbul un güzelliğini gölgeleyen her şeyden güzel şehrimizi arındırma vakti gelmedi mi?" diye konuştu.

Magazin 29-03-24 08:09

Seçim pankartıyla gündem olmuştu: Farkındalık oluşturmak istedim dedi! O muhtar adayı, aldığı kararı böyle açıkladı

İstanbul İçerenköy Mahalle Muhtarlığı adayı Ömer Akın, seçim pankartına yazdığı ‘Dünya fani, ölüm ani. Bir oy versen, ne olur yani?’ yazısıyla gündem olmuştu. Muhtar adayı Akın, "Bütün afişler benzer. Biraz farkındalık oluşturmak istedim. Güzel bir yansıma oldu. İyi bir enerji ve sinerji oluştu. Mizahi yönden çok konuşuldu." dedi. Akın, seçimlere bir hafta kalmışken aldığı kararı da açıkladı.

Haber 24-03-24 17:16

Yer: İstanbul! Ruslar sıraya girdi, kuyruk uzadıkça uzadı

Rusya Federasyonu'nun devlet başkanlığı seçimleri için sandık kurulan İstanbul Başkonsolosluğu'nda Rusya vatandaşları oy kullanmaya başladı. Rusya’nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov, oy kullanmak için uzun sıra oluşturan vatandaşları bizzat karşıladı.

Haber 17-03-24 20:08

3 büyükşehir üç farklı sonuç! Son seçim anketinde tablo tersine döndü, fark açıldı: İstanbul, Balıkesir, Adana...

İstanbul, Balıkesir ve Adana'da seçim yarışı kızışıyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan seçim anketinde İstanbul'da CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun Murat Kurum karşısında; Balıkesir'de AK Parti'li Yücel Yılmaz'ın Ahmet Akın karşısında ve Adana'da AK Parti'li Fatih Mehmet Kocaispir'in Zeydan Karalar karşısında önde olduğu görülürken, son yapılan ankette ibre terse döndü. Gezici Araştırma'nın açıkladığı seçim anketinde 3 büyükşehirde yarışı önde götüren isimlerin değişti, oy farkları dikkat çekti.

Haber 13-03-24 15:31

Kafa kafaya deniyordu... 9 anket şirketi tek tek açıkladı: İşte İstanbul seçim anketinde son durum! İmamoğlu mu, Kurum mu önde?

Yerel seçimler için artık kritik viraja girilirken özellikle İstanbul'daki yarışta ipi kimin göğüsleyeceği merak ediliyor. Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kafa kafaya bir yarışın geçtiği belirtilen İstanbul'da son seçim anketleri de peş peşe açıklanıyor. İstanbul'da kim önde? Hangi aday kazanacak? sorularına yanıt aranırken, son bir ayda 9 anket şirketi tarafından yapılan anket sonuçları dikkat çekti. İşte İstanbul seçim anketlerinde son durum ve adayların aldıkları oy oranları...

Haber 13-03-24 09:58

Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'ın o sözlerine böyle karşılık verdi: 'Cumhurbaşkanı da bir gün bana oy verecek'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı Sözleşme İmzalama ve İş Başlatma Töreni' sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Yolu açık olsun' sözlerinin hatırlatılması üzerine İmamoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı da bir gün bana oy verecek. Dinleyince de direkt o geldi aklıma. Yani ‘Tam yol ileri, yolu açık olsun’ cümlesi oy vereceğim bir insana söylenir” dedi. İşte İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Haber 11-03-24 17:59

DEM'den İstanbul için dikkat çeken paylaşım! 'Size mecbur değiliz'

CHP ile İstanbul'da ittifak yapacağı iddia edilen DEM Parti'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. DEM Parti İstanbul adayı Meral Danış Beştaş sosyal medya hesabından "Kendimize oy veriyoruz! Size mecbur değiliz!" yorumuyla bir video paylaştı.

Haber 11-03-24 00:01

CHP'li isim canlı yayında tabloyu paylaştı! Seçimde oy kullanacak Suriyeli ve yurt dışı doğumlu sayısı belli oldu: Dikkat çeken Orta Doğu detayı!

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere 21 gün gibi kısa bir süre kala Türkiye nefesini tutmuş durumda. Kamuoyunda ve sosyal medyada, Türk vatandaşlığı satın alan kişilerin seçimin kaderini ne ölçüde etkileyeceği en çok merak edilen konular arasında. Seçimde kaç bin Suriyeli oy kullanacak sorusu yanıt buldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı, yurt dışı doğumlu seçmen sayılarını canlı yayında paylaştı. Seçimde oy kullanacak Orta Doğulu sayısı ise dikkat çekti. İşte o tablo!

Haber 10-03-24 10:03

Sana börek, kete yaparım ama oy vermem sözleri gündem olmuştu! İmamoğlu ve Mahruze teyze 5 yıl sonra bir araya geldi: Oy tercihini açıkladı

2019 yerel seçimlerinde İstanbul Sultanbeyli'de yaşayan Mahruze Keleş isimli vatandaşın Ekrem İmamoğlu'na verdiği yanıt gündem olmuştu. İmamoğlu, "Sana börek, kete yaparım ama oy vermem" diyen Keleş'in evini 5 yıl aradan sonra ziyaret etti. Gazetecilerin oy tercihi yönündeki soruya Keleş, İmamoğlu'nu destekleyeceğini ifade etti.

Haber 09-03-24 20:18

Rekor İstanbul'da! Oy pusulası yeniden dizayn edildi, o detay dikkat çekti

31 Mart yerel seçimlerine adım adım yaklaşılırken kullanılacak oy pusulası da kamuoyuyla paylaşıldı. En uzun oy pusulasının 97 santimetre ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için basılan pusula olduğu aktarıldı. AK Parti'nin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel, İstanbul'da kullanılacak oy pusulasının yeniden dizayn edildiğini belirterek yenilikleri açıkladı.

Haber 07-03-24 17:45

Yeniden Refah'tan İstanbul için iddialı açıklama! 3. partiyiz dedi, yüzde 30 çıkışı dikkat çekti: AK Parti'den oy alıyoruz!

Seçimlere 27 gün kala belediye başkan adayları ve partiler çalışmalarına hız verirken; özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir, Bursa, Hatay, Şanlıurfa ve Mersin başta olmak üzere bazı kentlerin seçim sonuçları şimdiden merak ediliyor. Cumhur İttifakı'ndan koparak seçimlere kendi adaylara giren Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) 31 Mart akşamı sonuçlara nasıl bir etki yapacağı kulislerde en çok konuşulan konular arasında olurken, YRP özellikle İstanbul'daki yarışta kritik bir konumda bulunuyor

Haber 04-03-24 07:13

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında İstanbul ve Ankara açıklaması: 'Her ölçümde puan farkını açıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında seçim gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarını değerlendiren Özel, "Ankara Büyükşehir'de yarış bitti. İstanbul'da her ölçümde 1,5-2 puan farkını açıyoruz. Türkiye genelinde yüzde 30'u aşmayı önemli görüyorum. Yüzde 25'lik bir cam tavan var üzerimizde. Kaybedecek bir tane belediyemiz yok." ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-24 21:43

İstanbul'da 0,4 puanlık fark! İmamoğlu mu Kurum mu? Optimar yayımladı; DEM Parti, TİP, İYİ Parti, Zafer Partisi ve Memleket Partisi seçmeni o isme yöneliyor

İstanbul seçim anket sonuçlarına bir yenisi daha eklendi. Optimar Araştırma tarafından yapılan çalışmada İstanbullulara 'Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu?' sorusu yöneltildi. Açıklanan sonuçlara göre 0,4 puanlık fark dikkat çekerken, DEM Parti, TİP, İYİ Parti, Zafer Partisi ve Memleket Partisi seçmeninin tercihleri de gündem oldu. Kararsızların oy oranının da İstanbul seçimlerinde belirleyici olacağı görüldü. İşte Optimar'ın son İstanbul seçim anket sonuçları...

Haber 29-02-24 07:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü için mesaj yayınladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 106'ncı yıl dönümü dolayısıyla video mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında, "Rekor oy oranlarıyla bizlerden desteklerini esirgemeyen, başta İstanbul olmak üzere ülkemizin farklı yerlerinde yaşayan Bayburtlu kardeşlerimize ahde vefaları için teşekkür ediyorum. Ülkemizi nice zorlukları ve engelleri aşarak nasıl bugünlere el birliği içinde getirdiysek, inşallah Türkiye yüzyılını da hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Haber 25-02-24 20:41

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ | 'Bu kez çok iyiler' diyerek açıkladı! İmamoğlu mu Kurum mu önde? Hakan Bayrakçı tek tek duyurdu: İYİ Parti, DEM, YRP'nin oy oranları...

İstanbul seçim anketi sonuçları paylaşıldı. Seçimlere neredeyse bir ay gibi bir süre kalırken "İstanbul'da kim önde? Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu?" sorularına yanıt aranıyor. SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı, katıldığı canlı yayında son seçim anketinin sonuçlarını paylaşırken, "DEM ve CHP'nin bu seçimdeki stratejisi çok iyi planlanmış" ifadeleri dikkat çekti. Peki İYİ Parti, DEM, YRP'nin oy oranları neler? İşte İstanbul seçim anketinde son durum...

Haber 22-02-24 06:31

Zafer Partisi'nin İstanbul'daki oy oranı! Azmi Karamahmutoğlu 1990'lı yıllardan sonra ilk diyerek açıkladı: Tablo enfes!

İstanbul seçim sonuçları şimdiden merak konusu oldu. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, İstanbul'da son durum yakından takip ediliyor. Muhalefetin birçok adayla girdiği seçimlerde "Zafer Partisi ne kadar oy alır?" sorusuna da yanıt aranırken, İBB Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu, son oy oranını açıkladı. İddialı ifadeler kullanan Karamahmutoğlu, 1990'lı yılların ardından bir ilkin yaşandığını belirtirken "Sahada gördüğüm tablo ise enfes" diye konuştu.

Haber 21-02-24 07:39

Bu sonuçlar Bahçeli ve Özgür Özel'i kızdıracak! İYİ Parti ve DEM atak yaptı %10'u geçtiler

31 Mart yerel seçimleri öncesi sonucu en çok merak edilen şehir kuşkusuz İstanbul! Anket firmaları da tek tek anketlerini açıklamaya başladı. Metropoll firmasının yaptığı son ankette DEM Parti ve İYİ Parti'nin oy oranı şaşırttı! Bu ankete göre Akşener'in liderliğindeki İYİ Parti, Bahçeli liderliğindeki MHP'yi geride bırakıyor. Bu sonuç İstanbul ve Ankara için de oldukça kritik.

Finans 12-02-24 13:06

Başak Demirtaş kararı sonrası İstanbul'da hesaplar değişti! Son seçim anketinde yüzde 3,5-4'lük oran yer mi değiştiriyor? İmamoğlu cephesinden dikkat çeken sözler

Başak Demirtaş'ın aday olmama kararı sonrası İstanbul seçimleri için hesaplar değişti. Seçimlerin Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasında geçmesi beklenirken, İstanbul son seçim anket sonuçları da gelmeye devam ediyor. DEM Parti ve Yeniden Refah Partisi'nin de kendi adaylarıyla seçimlere gireceği İstanbul'da özellikle Başak Demirtaş kararı sonrası son oy oranlarıyla ilgili tahminler dikkat çekti. Peki DEM'in Başak Demirtaş kararı İstanbul seçim sonuçlarını nasıl etiler? İmamoğlu mu Kurum mu önde?

Haber 08-02-24 08:16

İstanbul'daki yarışta çok konuşulacak detay: İmamoğlu ve Kurum... İki şeye çok şaşırdım diyerek son anket sonucunu açıkladı

Yerel seçim anketleri bir bir açıklanmaya devam ediyor. 31 Mart için geri sayım sürerken özellikle İstanbul seçim sonuçları merak ediliyor. "İstanbul'da hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'un oy oranları ne?" sorusuna yanıt aranırken, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, son anket sonuçlarını açıkladı. Bayrakçı, "İki şeye çok şaşırdım" diyerek o detaya dikkat çekti. İşte İstanbul'da son anket sonuçları...

Haber 06-02-24 09:17

YRP İstanbul'dan kimi aday gösterecek? Fatih Portakal teklif götürülen o ismi açıkladı: Hadi canım dedim

31 Mart'ta yapılacak seçimler için geri sayım sürüyor. Bir önceki seçimlerde aldığı oy oranıyla sürpriz parti olan Yeniden Refah Partisi yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de kendi adaylarını çıkartacaklarını duyurdu. Bu karar sonrası gözler açıklanacak adaya çevrilirken, gazeteci Fatih Portakal canlı yayında adaylık teklifi götürülen ismi açıkladı. Portakal, o ismi duyunca "Hadi canım dedim" dediğini aktardı.

Haber 05-02-24 20:39

Dört adaylı ilk anket! DEM Parti aday çıkarırsa İmamoğlu, Kurum'u geçebiliyor mu? Yüzde 3'lere düştü...

Yerel seçimlerde sonucu en çok merak edilen yer tartışmasız İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Partilerin yoğun mesai harcadığı Megakent için gazeteci İsmail Saymaz dikkat çeken bir anket yayınladı. DEM Parti'nin aday çıkarması halinde CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun alacağı oy merak ediliyordu. İlk kez 4 adaylı yapılan ankette İmamoğlu, Kurum'un önünde yer aldı. İşte detaylar...

Haber 29-01-24 09:50

İstanbul'da kim önde? Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu? Son seçim anketi: '1 puan önde' diyerek açıkladı... İşte partilerin son oy oranı

İstanbul seçim anketi bu kez canlı yayında açıklandı. Genar Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, İstanbul'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin yaptıkları anket çalışmasının sonuçlarını paylaştı. 2019'daki seçim sonuçlarını da hatırlatan Aktaş, "Yarış buradan başlayacak" dedi. Bir tarafın yüzde 1 önde olduğunu söyleyen Aktaş, partilerin oy oranlarını da açıkladı. Peki İstanbul'da kim önde? Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu önde? İşte İstanbul son seçim anketi...

Haber 21-01-24 07:57

AK Parti'nin Ankara adayından anket isyanı! En az ve en fazla beklediği oyu duyurdu: Cumhurbaşkanlığında da yapıldı

Seçim yaklaştı, anket savaşları başladı. AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarının sahaya inmesiyle siyasi arenada dahada hızlandı. AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Turgut Altınok'tan ise anketlere isyan geldi. Altınok en az ve en fazla beklediği oy oranını açıkladı.

Haber 20-01-24 16:05

İstanbul yerel seçim anketi! Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu? Asal Araştırma paylaştı, puan farkı dikkat çekti: Yarışa önde başlıyor

İstanbul yerel seçim anketi yayımlandı. Asal Araştırma tarafından yapılan son anket çalışmasında Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'un oy oranları yer alırken, aralarındaki puan farkı da dikkat çekti. Peki İstanbul'daki seçim anketinde Ekrem İmamoğlu mu Murat kurum mu önde? Hangi aday seçimi kazanacak? İmamoğlu ve Kurum'un oy oranları ne? İşte 31 Mart'taki yerel seçimlere 2,5 ay kala yapılan son seçim anketine göre İstanbul sonuçları...

Haber 16-01-24 07:34

'Kendimizi İstanbul'a mühürledik' Ekrem İmamoğlu'ndan yerel seçim çıkışı! Dönüp arkaya 'Acaba o ne der' diye korkarak bakıyorsa o, İstanbul'un koltuğunda oturamaz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu milletin ortak akla, demokrat bir zihniyete, birinden izin alarak hareket edecek kişilere değil, 16 milyon insandan talimat alan, onların arzularını, isteklerini yerine getirene ihtiyacı var. O kişiye oy verin kardeşim, bu kadar basit. Başka bir şeye gerek yok. Bu millet temsilciye oy vermez" dedi. İmamoğlu, "Biz yaşamımızı bu işe vakfettik. Kendimizi İstanbul'a mühürledik. Bu şehre hizmet edeceğiz" ifadelerini de kullandı.

Haber 13-01-24 15:00

'Hepimizden sır gibi saklanıyor' Canlı yayında o isimleri açıklayınca... Mehmet Metiner'den dikkat çeken tepki 'Vallahi bizden esirgiyorlar'

Türkiye adım adım yerel seçimlere yaklaşırken bazı şehirlerde bazı partilerin adayları belli, bazı partiler ise henüz açıklama yapmadı. Özellikle İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun karşısına AK Parti'den hangi ismin çıkacağı merak ediliyor. Adaylar henüz netlik kazanmamışken pek çok isim de konuşuluyor. Son olarak gazeteci Fatih Atik, AK Parti'nin kendi anketine göre İstanbul için 3 ismin oy oranlarına dair aldığı bilgileri paylaştı. Bunun üzerine Mehmet Metiner'den dikkat çeken bir tepki geldi.

Haber 29-12-23 10:16

AK Parti'yle görüşme öncesi oy oranları çantada! Cumhur İttifakı'nda yerel seçim mesaisi: Gözler Yeniden Refah'ın İstanbul, İzmir ve Ankara kararında

AK Parti'nin yerel seçim mesaisinde Yeniden Refah Partisi ile süren peş peşe temaslar dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile YRP lideri Fatih Erbakan'ın görüşmesinden sonra Van ve Konya iddiaları gündeme gelmişti. Önümüzdeki hafta da YRP ile temaslar sürecek. Gözler Yeniden Refah'ın İstanbul, İzmir ve Ankara kararına çevrildi.

Haber 24-12-23 13:25

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANLARI 8 ARALIK 2023! İstanbul baraj doluluk oranı arttı mı, yüzde kaç oldu? İşte son durum!

İSKİ baraj doluluk oranları gün gün takip ediliyor. Yağışlı günlerin gelmesinin ardından barajlardaki doluluk seviyesi yükselmeye başladı. 8 Aralık 2023 Cuma günü İstanbul baraj doluluk oranlarına dair veriler belli oldu. Peki, İstanbul baraj doluluk oranı arttı mı, yüzde kaç oldu? İşte İSKİ baraj doluluk oranları 8 Aralık 2023 Cuma güncel verileri...

Haber 08-12-23 17:39

İmamoğlu: İstanbul halkının bize oy vereceğine inanıyoruz

İstanbul Yeşil Şehir Eylem Planı tanıtım toplantısında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Seçimi kazanmak için üreten değil, şehrin geleceğini kazanmak için iş üreten bir ekibiz. Bir sonraki seçimi değil bir sonraki kuşakları düşündüğümüz için İstanbul halkının bize oy vereceğini inanıyoruz" dedi.

Haber 01-11-23 14:21

İstanbul'da İspark'a zam geldi! İşte yeni otopark ücretleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı üçüncü oturumunda İspark'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 57'ye varan oranda zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İspark'ın yeni ücret tarifesi, bugünden itibaren geçerli olmak kaydıyla 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 3 Metro projesi için toplam 688 Milyon Euro dış borçlanma yetkisi verildi.

Finans 11-10-23 18:16

İstanbul'da taksiler için yeni karar! İBB kabul etti: Süre uzatıldı

İstanbul’da 8+1 taksi araçları için dönüşüm süresi uzatıldı. Henüz araç temini yapmayanlara kasım ayı sonuna dek süre verilmesi teklifi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında oy birliğiyle kabul edildi.

Finans 28-09-23 13:25